• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag försökte också få recept när jag var i Athen, men han sa bara att han lovade skicka mig den medicin jag behöver om jag blir gravid (alltså inte gratis). Köpte på mig så jag klarar mig. Det verkar lite svårrt det där med recept......

  • Snart lycklig

    Idag när jag tog testet som inte visade ngt var jag på ruvadag 5,5 med 3-dagars. Embryonas levnadsdag 8,5. Kanske finns dt lite hopp kvar f mig oxå. 

  • Snart lycklig

    Enligt ordination från Dr D i samband med min IVF hos honom:

    Med start samtidigt som jag började med sprutor efter nedregleringen och till och med samma dag som ET tog jag 1x5 mg Prednisolon morgon och kväll, alltså totalt 10 mg per dag. Ingen Trombyl.

    Med start dagen efter ET; Jag tar 2x5 mg Prednisolon morgon och 1x5 mg Prednisolon på kvällen, alltså totalt 15 mg per dag. Jag tar 1x75 mg Trombyl efter lunch varje dag. (Jag kunde också istället ta 100 mg barnaspirin/barnalbyl. Jag har bara 250 mg hemma och det blir så bökigt att dela, de går bara sönder, varför jag valde Trombyl.)

    Fr.o.m. dag 5 (embryonas levnadsdag) tar jag en Clexane spruta 6000 per dag (på kvällen). Tog den första kl. 16.00 (svensk tid), men försöker skjuta lite på tiden varje dag, så tiden för injektion blir lite senare på kvällen. (Behövde anpassa tiden, så jag hann ta en spruta dag 6 innan flygresan hem.)

    Jag tar 3 progesterontabletter per dag oralt, med cirka 8 timmars mellanrum. Jag kommer dock inte ihåg dosen. Köpt dessa i Athen. Jätteskönt att slippa de vaginala.

    Detta är ju anpassat för just mig, men kanske det ändå ger någon form av information.

  • Snart lycklig

    Hjärte, jag kommer inte ihåg vad de heter, men kollar självklart när jag kommer hem och meddelar dig.

    Jag har också idag mejlat just om att jag svettats rejält inatt, hela överkroppen, ryggen och framsidan var svettig. Kändes som sängkläderna var halvblöta. (Fräscht...). Jag hoppas han svarar på det, då jag också vet att han sa att det var en av symptomen att hålla reda på. Dock vet jag inte om det är ett bra symptom eller inte......

  • Snart lycklig

    Självklart gör jag det. Vet du om det är ett bra eller ett dåligt symptom? Jag har ju känt det mer eller mindra även vid andra ruvningar.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!