• pink lily

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zinfandel, jag har lyckats trycka iväg ett meddelande till dig. Vad bra RobSab! Lycka till!

  • pink lily

    Är det någon som vet om Katie, Penys assistent på Serum, har slutat där? Får tillbaka mina mail till henne. Har en brådskande fråga, men kan inte få kontakt ... Mailat receptionen men ej fått svar ännu. Vet någon Katies nya e-mailadress om hon är kvar?

  • pink lily

    Tack för respons om Katies mail! Ja, hon är kvar, tydligen varit min mailserver som ställt till kontaktproblemen.

  • pink lily

    Fidelia, jag har inboxat dig. Ursäkta att mitt svar dröjt! Är du kvar i tråden? Jag hoppas du mår bra och att allt går bra för dig!

  • pink lily

    RobSab, jag beklagar att det blev minus! Men vet du verkligen att embryot inte försökte fästa/fäste för en "stund". Känner till en kvinna som bara gick på akup och örter - inga mediciner - och som inte kan förknippa det faktum att hon svimmade med smärta el effekter av mediciner. Hon och akup. kopplar det till tidpunkten för när embryot fäste. Sedan höll det sig i det fallet, och hon var gravid och fick en bebis. När det gäller planering så gäller det att tänka utanför "boxen", försöka få kontrollen över sin tid/vardag och därmed kunna planera vardag och framtid så att det passar en själv. Ta tjänstledigt för att studera, starta eget, efter valet är det möjligt att friår införs igen ... Jag har lagt om stora delar av mitt liv för att få bättre hälsa och dra in mer pengar. Flyttat, bytt jobb, valt bort bekanta som är sk energitjuvar, prioriterar hårt etc Vill härmed bara förmedla lite energi ...

  • pink lily

    Jag undrar, vilken är behandlingen om man fortfarande har infektion efter en massiv antibiotikabehandling? Ännu mer antibiotika, eller kan de avlägsna infektionerna helt vid hysto? Läste att Serum-testerna för bakterieinfektioner kan göras om efter ett halvår för att se om infektionerna försvunnit. Alltså verkar de kunna komma tillbaka ganska snart eller aldrig dö ut helt Gällde även Hidden C.

  • pink lily

    Tråden fortf lika aktiv Ja, ta AMH med en nypa salt! Fick reda på att hade 0,2 inför mitt IVF, hade inte haft ägglossning på 1år och menscykeln var mycket oregelbunden. Hade blödningar som inte slutade. Det var kaos i kroppen!! Fick ut 1 embryo av IVFen och när jag frågade om de andra 3 äggen så sa fertilitetsläkaren till mig - rakt i ansiktet när jag precis fått embryot insatt - att resten var "skräp". Blev helt förstörd när kliniken inte ens ville svara på frågor om en ev fortsättning. Efter två år med alternativ medicin fick jag en ganska regelbunden mens och ägglossning flera månader i rad åt gången. Lärt mig att det handlar om att få äggen att mogna. Man kan ha många äggämnen men är kroppen i obalans hjälper det knappast, det är viktigare med en kropp i balans som kan ge mogna ägg.

  • pink lily

    LinneaSvea,

    Zwillinge86,

    Jag vände mig till kinesisk medicin eftersom västerländsk skolmedicin inte kunde hjälpa mig mer än för stunden. Västerländsk medicin är egentligen endast lämpad för att få bukt med akuta tillstånd, medan många alternativa mediciner har effekter på kroniska tillstånd/besvär men samtidigt kräver längre behandlingsperioder än västerländsk medicin. Det var ingen quick-fix med kinesisk medicin, även om faktiskt en duktig akupunktör (har varit hos flera stycken, en del dåliga en del bra) hjälpte mig att ganska snabbt få normala mensblödningar som slutade av sig själva. Därefter har jag gått vidare till andra utövare av kinesisk medicin, samt lagt till kokörter och kinesisk träningsform, för att komma i balans. Bättre balans gav ägglossning. Men kanske framför allt så har jag ändrat mitt liv, ja låter lite flummigt men kinesisk medicin från grunden kräver en annan livsstil än den som gör oss stressade och sjuka i dagens samhälle. Jag har flyttat ut på landet, tagit kontrollen över min vardag o tid genom att välja bort karriärshetsen, byta jobb och välja bort sådant som får en att må dåligt och stjäl energi, lagar all mat -nyttig mat -från grunden etc. Lever nu med dygnets "naturliga" rytm, kroppens egen klocka och årets växlingar. Flummigt? Allt detta blev min räddning! Västerländsk medicin kunde bara erbjuda mig Provera, liksom Zwillinge86, och när det inte fungerade på mina blödningar så var alternativet att operera bort livmodern. Var inte tal om någon utredning i mitt fall heller! Bara operera bort symptomen.

  • pink lily
    Zinfandel skrev 2014-08-14 18:35:54 följande:

    Pink Lilly: håller helt med om beskrivningen väst-/österländsk medicin, väster är alldeles för kasst på att ta reda på orsaken till problemet och det är ju kärnan som måste behandlas.

    Däremot så gjorde jag alla de förändringar du nämner för länge sedan och det hjälpte inte särskilt mycket? Men förhoppningsvis för andra 


    Ok, det blev kanske lite för mycket betoning på livsstilförändringar - typ, leva nära kroppens egen klocka på landet etc - ville bara markera att utan att ändra sitt tänkesätt och förbättre sin miljö så är även kinesisk medicin bortkastade pengar och tid. Blir inte mer än "konstgjord andning" då. Men, som sagt var kinesisk medicin ingen quick-fix. För att nå dit jag är nu gick jag på akupunktur 3ggr i veckan, sedan kokt örtteer flera ggr i veckan och ska helst träna kinesiskt 1tim om dagen. Ja, och så flyttade jag ut på landet ...
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!