• MoM11

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Grattis Redan!

  • MoM11

    Jag blir knäckt... Verkar som äl uteblir även denna mån = 3e i rad! Aldrig hänt innan. Har ätit DHEA, q10 o melatonin men slutade med DHEA för ca 2-3 v sedan efter att ha läst att det kunde påverka. Har tagit melatonin ca varannan dag. Vet inte vad som påverkar. Ville ge detta ett par chanser innan ivf men nu har det inte blivit några försök. Beroende på när mensen kommer kanske jag hinner en ivf innan sommaren. Kanske testar jag pergotime. Ver inte vad jag ska göra. Har även gjort hysteroskopi för 3 mån sedan. Hoppas inte det ställde till det.

  • MoM11

    Grattis Längtansmamma!

    Jag behöver gå till osteopaten. Nån som vet om det är olämpligt under stimuleringstiden? Ca 2 dagar innan ägguttaget.

  • MoM11

    Jag skulle behöva lite råd om antibiotika.
    Jag ska troligen göra ägguttag på onsdag. Jag brukar få en dos doxyklin eller liknande att ta på äp dagen och ev. dagen efter som profylax pga att jag drabbades av en infektion min första ivf.
    Nu funderar jag på om det kan vara bra att starta några dagar tidigare ifall man skulle ha någon form av dold infektion som hindrar att embryot fäster. Har ju löst om flera hör i tråden som fått äta antibiotika länge. Nu hinner jag ju inte äta det länge. Jag har 5 doxyklin-tabletter kvar sedan tidigare samt 10 Flagyl. Någon som vill försöka sig på ett råd till dosering i så fall? Jag är på min 4e ivf. Sekundär barnlöshet. Jag testar även prednisolon på eget bevåg denna gång, samt att jag ätit q10 i ca 6 månader inför detta försök.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!