• Redan47

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Grattis fenan, jag är ny här, och jag blir så glad ich ännu mer hopp tänds när ni som lyckats hela vägen delar er lycka i mål! Tack, det behövs. Grattis till din nya kärlek i livet!

  • Redan47
    Vilaa skrev 2014-06-12 17:16:54 följande:

    Idag har jag tillbringat två timmar på apotek... Blir så trött på att bli motarbetad, Dr D's vanliga utskrivna papper föll inte apoteken i smaken, och då tog jag ändå dom som rekommenderats i sthlm :( på ett ställe var problemet att styrkan inte fanns, på nästa så var det "jag har sett grekiska recept och så ser dom inte ut", jag blev mer eller mindre anklagad för att försöka lura till mig medicin typ. När jag sa att kontaktuppgifterna står ju så menade dom på att vem som helst kan ju svara på det telennr, ja men så är det väll i Sverige med då? Till slut fick jag ut en av antibiotikan iallafall, grinade en stund i bilen sen, känner mig som en skurk och är trött på att tjaffsa hela tiden för min sak. Har mens så är väll extra känslig.


    Usch, det är ju en hemsk upplevelse . Jag hade ett maskinskriven fr serum m en stämpel och så vidare. Gick bra. Men det kändes kymigt. Det är ju hemskt att behöva bli bemött så, får det vara så. Ett samtal till butikschefen....?
  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2014-06-13 11:27:33 följande:

    Tack snälla! Hur mår du?
    Mår bra, lite nervös.... Viss förväntan infinner sig, visst. Men vill inte ta ut varken det ena eller andra. Känner rent fysiskt typ inget. Ngt "nyp"...

    Skönt att dina värden håller sig på plats!
  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2014-06-16 15:58:31 följande:

    Tack för att ni orkar bry er! Mitt enda hopp nu är att jag läst att vid FET och framförallt långtidsodlade (även vid IVF generellt), kan en del vara lite tröga i starten med HCG:t. Jag har ju aldrig någonsin varit så här nära, vad jag vet om. Det är nu mitt enda hopp! Hela ansiktet är nu randigt av mascara......


    Jag förstår dig innerligt. Men låt dig själv tro på positivt svar tills du med säkerhet fått svar på ett hcg. Jag känner mig helt plötsligt skraj att testa... På onsdag är det officiell kisseprovdag, vad det visar får vi se då. Jag känner ingenting. Jo kände mig febrig imorse men tror det har samband med stresspåslag då min son 25 härjade med mig. Ingen spänning någon stans. Idag huvudvärk. Vad det kan betyda - ingen aning!

    Nervigt ich förväntan gör oss hispiga. Vi gör ju detta för vi vill ha ett enda resultat, eller hur. Frustrationen står hos mig för vanmakt. Kram
  • Redan47

    Visade plus på ett billighets test igår morse. Igår lunch minus. Idag morgon - minus. Väntar på hcg svar. Tog igår. Har inte typ känt något hittills. Idag känns det mensvärk, vä äggstock - ägglossningskändka haft huvudvärk senaste dagar.

    Jag gör ju ÄD m unga ägg... Efter en hysto . 5 gången. Trött. Innerligt. Ledsen. Sorg.

  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2014-06-18 12:41:39 följande:

    Redan4607, nej!!!! Inte du med. Hade du 4 i HCG på blodprov taget igår eller idag? Jag sitter bara och väntar på mitt svar från dagens prover, men jag vet ju ändå redan svaret, men måste ju få det bekräftat.


    Tog igår kl 14. Kissade positiv igår- men tycks ju med facit på hand varit rester av pregnyl. Negativt imorse. Åkte testade blod igår stod inte ut att vänta ovisshet till idag ixå.

    Känns overkligt detta minus ixå. Sorgen är enorm i hjärtat. Jag vet, jag har ju två barn... Men min barnlängtan at jag haft i 15år. Och alltid sedan skaffa barn tankar börjat känt att det finns plats för 4-5 stycken minst. Jag kommer i kontakt med mina livsval sim fördröjde möjlighet att leva denna dröm och önskan. Stor sorg. Och förstås- vad är det för fel på mig? Skuld.

    För att stå upp idag, pallra jSg mig ner på vår underbara brygga min oas och guldkant i tillvaron. Vill verkligen njuta av det jag har IDAG. Min underbara man vår relation ja, det som faktiskt betyder kraft ich energi och kärlek - för om jag bara är i sorgen- drunknar jag. Undrar när jag ska göra nästa kanske sista försök, vad jan jag göra annorlunda, eller blir det bara ännu en djupdykning. Det kanske inte bara går . Är det det jag ska smälta....
  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2014-06-18 13:21:08 följande:

    Jag skakar, mitt HCG är idag 27. Det var 3 i måndags, för två dagar sedan. Jag vet ju inte om det är alldeles för lågt, men det är ju en bra ökning, så jag vet inte vad jag ska tro. Det är idag RD 11, embryonas 16 levnadsdag.


    Det är ju inte konstigt att psyket påfrestas av dessa skiftningar. Ja du, 27 betyder du är gravid! Vilken härlig seger för dig/er! Grattis <3
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!