• smurfisar

    Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi

    Vad sa ni för hemskt eller roligt till era respektive under förslossningen. Slängde ni kanske ut dem tillockmed..... Berätta nu

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2006-01-14 13:20:45:
    Jag sa till Thomas. När huvudet skulle fram VAD HAR DU GJORT DET ÖR EN JÄTTE BEBIS: Han har sagt om blickar kunde döda skulle han varit sten död....

  • Svar på tråden Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi
  • nilla77

    Guud va kul, har inte skrattat så mycket på länge!

    Sa inga roliga saker, trodde innan att jag skulle vräkar ur mig på det ena o andra, gör gärna det när jag har PMS.

    Men jag skrämde i alla fall min man under krystvärkarna. Skrek så högt jag bara kunde för att det gjorde så obeskrivligt ont och höll hans hand i järngrepp precis framför min öppna mun som var redo att bita. Han försökte få bort den för han ville ha sin hand kvar, men jag var tydligen starkare, men jag bet honom aldrig, hotade bara!

  • myran02

    Underbar tråd verkligen!!!!

    Min man stod och klappade mig på armen, och till slut kändes det som om jag inte hade någon hud kvar så jag sa: gå långt härifrån. han gick ner till fotändan och ställde sig varpå jag börjar gråta och säger: kom tiiiillbaaaakaaa....

    Sen lite senare underförlossningen så skriker han: bit mig inte!! och jag svarar med min läskigaste röst: Jag bits inte... jag RIVS! (Kände inte igen den rösten själv ens *s*)

  • norpan74

    Jag hade bara lustgas som smärtlindring och höll hårt i masken. Min sambo höll koll på CTG kurvan och sa flera gånger på slutet: Nu har du väl ingen värk? Nä men nästan sa jag och tog ett andetag till innan jag släppte masken.

  • Viffy

    Jag frågade sambon om han inte ville ha lite lustgas och räckte masken åt honom men han tackande vänligt men bestämt nej. Mycket konstigt tyckte jag som försökte vara snäll och bjuda på den underbara lustgasen

  • Annolunda

    Skrek åt honom mitt under värsta krystarbetet att om jag ens andades om att vilja ha fler barn i framtiden så fick han lova att påminna mig om smärtan.
    Han glömde det ....blev 2 till efter det.

  • Buffybot

    När värkarna kom som tätast, knappt 15 sek mellan, skrek jag "Jag måste borsta tänderna!!". Barnmorskan och min sambo bara skakade på huvudet men hjälpte mig faktiskt till handfatet där jag hjälpligt kunde borsta tänderna. Sen rasade jag ihop på britsen och krystvärkarna satte igång!

    Man får bra konstiga idéer...

  • Toadette

    Efter en lång och utdragen förlossning där läkaren tillslut använde sugklocka och sa åt mig att krysta 1000 ggr skrek jag till honom att göra det själv...... Direkt när sonen kom ut sa jag till min man att lillasyster hämtar vi i Kina.

  • Sapho

    När jag precis kommit lite ur mitt lustgasrus sa jag:
    "-hur kom jag hit?"
    samt
    "-nu får ni berätta vad ni gjort för något..."

    och när de hade frågat om jag ville ta ryggbedövning så sa jag till min sambo
    "-varför frågar de det?, det måste ju betyda att något är skumt med den..annars hade de ju tagit den på en gång!"..
    till slut gav jag mig som tur var..*skratt*

Svar på tråden Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi