• minime85

    Bebis i början på 2013 !

    Vill också gärna följa med i den här tråden! :) Plussade på rd 10 efter vårt första IVF. Hade ET 10/5. Har fått tid för UL den 20/5, längtar så otroligt mycket! Eftersom jag blivit ÖS i.o.m graviditeten har jag fått gå på några vul senaste veckan och igår såg läkaren hinnsäcken (som tack och lov satt på rätt ställe) och även ett fostereko! :D Så underbart!!!

  • minime85
    om drömmen slår in - Jag har också blivit överstimulerad och har därför varit på flera vul. På senaste vul:et (i onsdags, då v. 5+1) kunde läkaren också se hinnsäcken och ett litet, litet fostereko. Det var alldeles för tidigt för att mäta eller att se något spännande. Du fick ditt embryo 6 dagar innan mig så du kan nog andas ut, om nån vecka ska du se att du får se det där fina lilla hjärtat slå! Hjärta
  • minime85

    Om drömmen slår in - Jag blev dålig runt rd 10 och var envis med att fortsätta jobba. Sedan onsdags har jag dock varit sjukskriven och är det hela nästa vecka också till att börja med. Har fått börja med Innohep (blodförtunnande) vilket jag ska ta fram t.o.m v 12 :( Min lever mår heller inte bra av all vätska i buken men det behöver iaf inte medicineras :) Ska på vul imorgon och hoppas självklart att det går åt rätt håll, känns nästan som det! ;) Har inte ont hela tiden längre och det måste ju vara ett bra tecken!? Du då? Du måste varit riktig dålig om du blev inlagd?

  • minime85

    Anzz - Fy va jobbigt du verkar haft!! 15 kg, helt otroligt!! Hoppas du blir bättre fort! Jag var på vul igår. Äggstockarna har blivit större, båda är ca 8 cm nu :( vätskan var oförändrad och cystan jag har på ena äggstocken var 6 cm. Mitt östradiolvärde har skjutit i höjden, över 21000 nu mot 13700 i onsdags :/ Det konstiga är att det knappt syns på mig längre, läkaren var helt förstummad över hur liten min mage är trots två äpplen och en clementin i tjejmagen :P Såg ju nästan ur att vara i 4 månaden för en vecka sen!? Men jag är självklart nöjd trots att avsaknaden av magen inte betyder att jag är fri från ös :)

  • minime85
    drömmaromsmått skrev 2012-06-05 17:09:16 följande:
    Var in idag för misstänkt ös, hade vätska i buken och läkaren kunde ana två hinnsäckar i livmodern :)håll tummarna för att de utvecklas!

    Underbart! :) Håller tummarna!
  • minime85
    Anzz skrev 2012-06-05 18:43:21 följande:
    Usch da du verkar ha det det jobbigt oxå!! Har du varit inlagd något eller?? Jag var helt borta i en dimma av morfin i 10 dagar, värsta jag varit med om någonsin. Alla muskler förtvinade typ kunde knappt stå eller gå när jag blev bättre.. Har fortfarande svårt att bara stå mer än 5 minuter och jag kan inte gå speciellt långt, knappt en runda i mataffären. Men skumt att det inte syns något på dig.. men så skönt o andra sidan! Vi får hoppas det blir bättre för oss snart! 
    Det konstiga är att allt blivit sämre efter att jag blev gravid. Alla värden var ok på ÄP och på ET fanns endast lite, lite vätska. Men runt rd 9-10 (antagligen när hCG började öka) började det göra sjukt ont. Trodde först att jag var förstoppad men nu vet jag ju att det var ÖS som gjorde att magen svullna upp och gjorde ont. Sen har det bara blivit sämre för varje vecka. Men trots att jag börjar må lite bättre så blir värdena ändå sämre!? Blir ju helt förvirrad!? Det jag är mest orolig över är att mina levervärden blivit dåliga :( Vet inte vad det betyder att levern "läcker enzym" men det känns läskigt... Har inte blivit inlagd, US i Linköping har en gräns på att äggstockarna ska vara 10 cm eller större. Men om det ska fortsätta i den här takten så kanske de växer någon centimeter till och då är jag ju där Rynkar på näsan

    Hoppas du kvicknar till fort! Man får försöka se det positiva i det hela, vi hade inte haft det så här om vi inte blev gravida! Flört Lycka till med allt!
  • minime85

    Idag (på ös-kontroll) fick vi också se hjärtat slå (är i v 6+2)! Har nog aldrig varit så lycklig! :D Älskade lilla liv!

Svar på tråden Bebis i början på 2013 !