• Anonym (Förtvivlad :()

    Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!

    Hej!

    Jag och min sambo har haft ett bra förhållande. Vi försökte skaffa barn och han har även friat till mig. Vi skulle gifta oss nästa sommar. Men vi har haft sexuella problem hela tiden och han har nästan aldrig haft en tjej. Han ser inte bra ut, utan jag föll för hans inre, så för mig är han världens vackraste ändå. Han har haft potens problem hela livet och får nästan aldrig upp den. Dessutom ville han aldrig röra mig för han tror att det gör ont. Jag har bett han sååå många gånger att söka hjälp för det, då det påverkat vår relation, men han vägrade. Tillslut var jag otrogen med mitt ex..

    Jag ångrar mig så fruktansvärt mycket och min sambo har nu lämnat mig. Han har bara klippt kontakten och vill vara ensam. Det har nu gått 3 veckor och jag är så förstörd och det är han också. Jag är den enda tjej han någonsin sagt jag älskar dig till. Han är 40 och jag yngre.

    Hur kan man bara vilja klippa sådär med den enda kärleken man någonsin haft?
    Det här är nog hans kanske enda chans att få barn och vi ska ju fasen gifta oss. Jag är villig att göra vad som helst för att ställa allt till rätta!!
    Hur kan man vilja klippa sådär, och hur ska jag få mitt livs kärlek tillbaka? :(

  • Svar på tråden Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!
  • Anonym

    Jag har enbart läs TS.Låter lite som att det finns risk för att du enbart kan ( hade kunnat nu då) leva med honom om han förändrats.Är inte det ett dåligt utgångsläge?

    Jag har själv en medberoendeproblematik pga missbruk.Det kan man även bli till en person som inte fungerar på andra sätt.Jag tycker du uttrycker tankar som signalerar medberoende. 

  • Anonym

    Hej.

    Nej ni ska inte gifta er.

    För du har varit otrogen.

    Och han har lämnat dig.

    Inse.

  • EnAnonumius
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 14:12:49 följande:
    Jag är spanjorska och har hett temperament. Och tar inte skit från värdelösa människor som er.
    Så tro att jag är knäpp. I dont care
    Jag är svenska och har ett viking temperament, och jag tänker inte tåla att  FLICKSNÄRTA (26-åring) till fjantiga barnslig spanjorska som tror att hon är mer förmer än andra personer bara för att HON inte får höra det hon vill höra och beter sig som en trotsig tonåring för den saken skull.

    Du tjejen jag har träffat på spanjorskor med hett temperament, och jag kan försäkra dig.
    De har knappast bete sig som en barnslig flicksnärta som du gör.

    Du beter dig som ett svin som  knullar EX och sitter och snackar skit om din man på FL på detta, "Hn är verkligen så ful och jag är den enda som vill ha honom för jag älskar hans inre".

    Du är fan inte guds gåva, det finns gott andra kvinnor som kan älska män för deras insida så att deras fula utsida bli vacker.

    Men du jag kan köpa att du är en s.k Stureplans profil, du beter dig lika egocentrisk som en genomsnittlig Stureplans profil.  {#emotions_dlg.djavulsk}
     
    Du är fan inte speciell som du försöker framställa dig som.


    Jag är kvinna, älskar att tänker logiskt och rationellt. Den intelligenta vet att ju mer man lär sig ju mindre kan man.
  • Bragdoll

    Jag är lite nyfiken på hur en så gräsligt ful person ser ut. Finns det någon känd person som ligger i samma nivå  så man kan få sig en bild.. bara för att liksom?

  • Soolrosen

    Jag kan förstå dig till en viss del... Att aldrig få ha sex eller att ens sin älskade rör vid en måste vara sjukt jobbigt! Men det gör dig inte rätt till att vars otrogen givetvis... Men jag tror nog sorgligt nog att du nog ska ge upp och gå vidare. Du är fortfarande ung.. Ett liv utan sex med den man älskar känns ju sådär kul för sex är trots allt väldigt viktigt i ett förhållande. Kärlek, sex, kyssar och kramar är ju det som skiljer sig från vänskap med någon. Och du vill ha barn.. Och för det måste man ju ha sex.. Är han inte villig att söka hjälp så känns det inte som om det är så mycket att sattsa på... Tyvärr :( gå vidare och lär dig av dina misstag. Lycka till!

  • Anonym (samma)

    Var glad att det tog slut nu, det skulle inte ha hållit i längden när han vägrar dig sex. Skulle du verkligen vilja leva ett sådant liv? Nej du kommer att hitta en man som älskar hela dig och som tänder på dig och som vågar och kan visa det också. Jag har varit i samma situation själv och jag har inte haft så mycket sex sen jag blev dumpad av han som aldrig ville.....Grät floder då men är tacksam idag. Idag har jag fått uppleva sex och passion.

  • Amy1983
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 12:55:32 följande:
    Varför jag tror att han inte hittar någon annan. Det handlar inte om tror, utan vet. För det första är han riktigt fulHan har haft 2 tjejer under sina 40 år, varat ca 4 månader. De har varit otrogna.
    Han har sjukt många problem, med själv känsla, att han känt sig övergiven , han får inte upp kuken, kan inte ha sex, vill inte röra sin partner. Etc etc.

    Trots detta älskar jag honom,
    Vad ger dig rätt att kalla honom ful? Alla tycker inte som du och att säga så om någon man säger sig älska är fruktansvärt!

    Att han bara haft två tjejer tidigare och även dessa har varit otrogna? Hur tror du då det känns när även du är det?!

    Nej, du kan inte älska honom. Hade du gjort det hade du inte varit otrogen, inte sagt att han var ful!
  • molly50
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 14:41:00 följande:
    Jag älskar honom ändå.
    Ja jag får gå vidare

    Om man verkligen älskar någon så är man inte otrogen. Du skriver att ni hade problem med sex och samlivet. Men sådana problem löser man inom förhållandet,inte genom att vara otrogen.
    Fungerar det inte ändå så gör man slut,helt enkelt. 
    Mattias 2007-05-23 <3 Hannah 2011-09-07 <3
  • molly50
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 12:55:32 följande:
    Varför jag tror att han inte hittar någon annan. Det handlar inte om tror, utan vet. För det första är han riktigt ful. För mig är han världens vackraste för att jag älskar honom, men jag vet hur jag såg på han innan vi blev väldigt goda vänner och jag blev kär i hans personlighet. Han har haft 2 tjejer under sina 40 år, varat ca 4 månader. De har varit otrogna.
    Han har sjukt många problem, med själv känsla, att han känt sig övergiven , han får inte upp kuken, kan inte ha sex, vill inte röra sin partner. Etc etc.

    Trots detta älskar jag honom, jag har försökt stötta han i ALLT med 0 respons. Så tro inte att jag bara gått och svingat för skojs skull.

    Och nej jag tror inte att han skulle förlåta mig och låssas som ingenting, men jag trodde inte han skulle klippa helt. Älskar man någon så djupt så är man berädd att kanske försöka lösa saker. Inse att ska det funka så måste man ta tag i sina problem, inte bara skjuta allt åt sidan och låssas som ingenting.

    Nu låter jag hemsk , men det var ni som undrade och det här är bara en bråkdel

    Du skriver att du älskar honom och inte ser ner på honom. Det här talar för raka motsatsen,när du skriver så här
    .
    Han har inte så stor erfarenhet av tjejer och du har inte precis gjort den erfarenheten rikare genom att vara otrogen. Hans tidigare flickvänner var ockå otrogna,skriver du. Och då känns det nog inte lättare för honom när även du är det. Tjejen som han älskade.  .

    Jag förstår att du känner dig frustrerad av att inte få sex och närhet,men det ursäktar inte ditt snedsteg. Har ni verkligen försökt prata om saken och försökt lösa hans problem? Har tanken slagit dig att han kanske är jätterädd för att göra fel med tanke på hans ringa erfarenhet av tjejer?
    Med kommunikation kan man komma långt,otrohet kommer man oftast inte särskilt långt med. 
    Mattias 2007-05-23 <3 Hannah 2011-09-07 <3
  • Anonym

    Till TS... För att vara saklig så tror jag helt enkelt att din kille har extremt dålig självkänsla och din otrohet var spiken i kistan. Den bekräftade att han inte var "värd" dig. Skulle tro att han är otroligt sårad nu och inte vet ut eller in. Skulle inte förvåna om han tycker han gör dig en tjänst genom att klippa kontakten så att du kan gå vidare. Samtidigt är det säkert en försvarsmekanism för att undvika att ev. bli sårad av dig igen.

    Sen kan man fråga dig... Är du säker på att du vill ha en kille som har dom problem du beskriver? Eller är det bara för att du vänstrade som samvetet spökar för dig? 

Svar på tråden Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!