Inlägg från: Anonym (jadu) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jadu)

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-10 09:34:45 följande:

    tur att alla e olika!
    å då e d ju bra att din fru tycker d e ok att du kollar på frächa brudar å runkar om hon skulle vara i gravidtillstånd! :D
    min sambo kollar frächa brudar å runkar enbart för att ja inte orkar vara delaktig annars hade han hellre varit med mig!!!

    sen vet du inget om min ålder! ;P

    Menar du att han bara runkar nu när du är i slutet av graviditeten då???
  • Anonym (jadu)
    David76 skrev 2012-10-09 21:09:44 följande:
    Ts, Du är bäst!!! Äntligen en riktig tjej här på nördanas hemsida Tungan ute Förstår att du INTE är singel Flört Synd...

    Kan ge mej fan på att snygg är du oxå Cool  

    Oj vad du verkar desperat. Och det är ju sådana killar (som flirtar med tjejer bara för att de torkar deras sperma) vi vettiga tjejer tycker är så avtändande. Slår vad om att du är en porrsurfare och tycker att du själv är sexig också???
  • Anonym (jadu)

    Det var inte jag som sa att folk kollar på sånt som är INNE. Att raka könshåret är en trend som kommer från porren.

  • Anonym (jadu)
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-10 10:19:54 följande:

    trodde d va du som skrev detta!

    Jo men det var ett svar.
  • Anonym (jadu)
    Janice01 skrev 2012-10-10 10:49:55 följande:
    Att raka könshåret började långt innan porren anamnade det! Redan på rommartiden så var det många kvinnor som hade helrakade fittor. Porren tar upp sådant som folk vill se pga att det är en kommersiell produkt.
    Över 90% av alla män tänder mer på en helrakad fitta än en som är vildvuxen.

    Ja och varför gör det det då???? Samma sak som mode. ta bara glasögonmodet, du ser ju hur folk ser ut nu????
  • Anonym (jadu)

    Det är ju exakt samma sak med stringtrosor, trend!! Själv tycker jag det är ganska fult och har alltid tyckt det men helt plötsligt skulle alla ha det bara för att det var ett mode, inte för att folk skulle ha mer sex???

  • Anonym (jadu)
    Anonym (Hmmm) skrev 2012-10-11 09:08:59 följande:
    Kan faktiskt hålla med TS. Visst, alla har rätt till sina åsikter såklart men jag kan inte hjälpa att irritera mig på människor som känner sig sårade då de kommit på sin partner när de onanerat. Kan förstå de personer som känner sig bortglömda eller liknande om partnern bara kollar på porr osv.

    Dock förstår jag verkligen inte hur man kan lämna sin partner om denne onanerat eller kollat på porr om det inte sker på "sjuklig" nivå, alltså att man har ett normalt sexliv också.

    Sen kan ju folk ta att sluta hacka på ts tycker jag, det verkar ha sjunkit till en väldigt låg nivå alltså...

    Så hon har rätt att kalla alla dessa tjejer för TÖNTAR bara för att hon är nöjd med att hennes gubbe sitter med k*ken i sin hand?? Alla tänder verkligen inte på det.
  • Anonym (jadu)
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-11 09:56:25 följande:

    å tackar för d. verkar som att dom flesta här inne bara varit ute efter att misstolka ts så mycke som möjligt vilket ju e tråkigt.
    skönt att vi e några som förstår!

    Skönt att de förstår dig? Förstår du oss andra då? Du tycker ju bara att vi är töntar.
  • Anonym (jadu)
    Anonym (Hm) skrev 2012-10-11 11:18:06 följande:
    Eftersom du verkar vara den som är emot porr, är du då öppen med det direkt du träffar någon ny? eller är du den där som efter några månader börjar förbjuda din karl från att titta på sånt? 

    Japp, jag var öppen med det. Nu har jag bara haft två långa förhållanden så det är inget jag brukar göra. Dessutom är jag gift nu så det lär väl inte bli nån mer gång.
  • Anonym (jadu)
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-11 11:10:38 följande:

    du å din partner tycker å tänker lika vilket gör att du inte ingår i töntarna! töntarna är dom som uppenbarligen trott sig vara den ända i sitt förhållande å inte för sitt liv kan fatta att man ibland kan ta hand om sig själv utan att för den delen ha svalare känslor för partnern el vilja vara otrogen!
    som sen skriver spaltmeter här å klagar över hur otillräckliga dom känner sig osv osv!

    är hundra säker på att ja skrivit liknande tidigare i denna tråd men som sagt är man bara ute efter att missförstå hela ts så varsågod!

    kräla vidare till någon annan tråd nu å missförstå där istället då du uppenbarligen inte ens tänker försöka dig på att fatta vad ts egentligen handlar om!

    se så iväg me dig!
    Så du menar att bara för att jag inte tycker som du och du gjorde bort dig i TS så ska jag lämna tråden? Klarar du inte av mig??
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!