Inlägg från: Anonym (jadu) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jadu)

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-22 12:58:05 följande:

    tummen upp är för dom 2 sista raderna!

    dom 2 översta tänker ja inte ens kommentera då d borde framkomma i tidigare inläg vad svaret är!

    Men du, du tycker ju att INGEN får bli kränkt av det? Om man blir kränkt och sårad, är det ok ändå?
  • Anonym (jadu)
    Janice01 skrev 2012-10-22 13:39:50 följande:
    Nu är ju prostituerade och porr-skådespelare 2 helt olika yrken....

    Osäkerheten för de prostituerade kan dom ju tacka tok-vänstern för att de krävde en lag som gjort att det är förbjudet att köpa sexuella tjänster.

    Ja, men nu är det ju inte tokvänstern som styr Sverige. Tar de borgerliga bort lagen? NEJ!
  • Anonym (jadu)

    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-22 15:22:36 följande:

    Men allvarligt va e d för fel på dig å ditt förstånd? Om nu onanin el porren el både och går ut över sexlivet i övrigt så e d INTE OK då e d sjukligt beteende men om man har normalt sexförhållande oxå så begriper jag inte vad problemet Me onani el porr el både och är. Vad är det du inte fattar eller spelar du bara trög blondin?

    Det var du som sa att du höll med Samir. Alltså dessa två meningar;

    Själv anser jag inte att vare sig porr eller sex med andra per automatik skulle vara något fel. Så länge det är respektfullt och ingen blir kränkt eller sårad så är det helt okej! 

    *****************************

    OM då en inte gillar porr så går det ju ut över sexlivet.
  • Anonym (jadu)
    Anonym (polkagris) skrev 2012-10-22 23:53:04 följande:
    Jag håller med om att man inte kan styra över en annan människa - varken tvinga någon att hata porr eller tvinga någon att acceptera det. Jag har också läst många trådar i ämnet, och jag tycker jämt att den som ogillar att partnern kollar porr förminskas och får en himla massa skit kastat på sig. Dessutom är det många som svarar att de accepterar att partnern kollar, men de vill inte veta något av det, inte se någon historik, inte höra nåt om det osv osv. Är det verkligen acceptans, eller bara anpassning?

    Nu verkar ju TS och hennes partner vara överens om vad som gäller - grattis! - men alla är ju inte det, och då verkar det som att är man inte ense så är det porrtittarens önskan som gäller, och den andra ska bara snällt acceptera även om den mår dåligt. Jag tycker det är normalt i ett förhållande att stärka varandra. Sen kan ju båda vrida och vända på vad som är problemet med det ena och andra...kan jag acceptera porr? kan jag leva utan porr? och hitta den väg som kräver minst av någon. Sen kan ju saker ändras med tiden.

    Det jag inte heller förstår är varför porr hamnar i en helt egen kategori.

    Jag sa till min kille en gång, bara sådär apropå ingenting egentligen, att om man följer med ett par hem, kollar när de har sex och onanerar samtidigt är ju samma sak som att kolla på porr. NÄHÄ! svarade han. Varför gör den där kameran som står emellan hela skillnaden mellan vad som är otrohet och vad som är fantasier? Hur tänker ni?
    Ja, varför säger tjejer och även killar att de absolut inte vill veta vad den andre tittat på? För då får de ångest över det??? Det ska skötas snyggt säger de. Jag tycker det låter så hemskt med ett sådant förhållande. De tycker ju inte egentligen att det är ok då.
  • Anonym (jadu)
    blackops skrev 2012-10-24 09:48:45 följande:
    Ursäkta OT men jag bara hatar ordet "hen".. den dagen jag hittar en könsneutral person sitta och tokonanerar till porr så vet jag inte hur jag skulle reagera.

    Om jag dock hade hittat min tjej som onanerar febrilt när jag kommer hem efter jobbet så hade mer än gärna slängt mig över henne och "hjälpt till". Men det har aldrig hänt hittills och lär aldrig ske heller, tråkigt nog..

    Fast som jag skrev för flera sidor sedan, alla har hakat upp sig på detta med porr (det stod förvisso i TS), men de handlar ju framförallt om varför folk "förbjuder" sina partners att onanera.

    Du, anledningen till att man onanerar i ensamhet är väl att man kanske inte vill ha nån slängd över sig??? Det är nog därför män väldigt sällan hittar sina tjejer i full action???
  • Anonym (jadu)
    blackops skrev 2012-10-24 10:32:08 följande:
    Absolut, men det var ju ett svar till den jag citerade? "hen" skrev ju just ett sådant scenario.



    Jo men du vände det ju till att du skulle hoppa på henne. När hon helst ville vara ensam med snyggingen på skärmen.
  • Anonym (jadu)
    blackops skrev 2012-10-24 10:36:19 följande:
    ja, min slutsats till det var väll att de inte hade varit några konstigheter i mina ögon.. dvs att jag hade hittat min bättre hälft som onanerar när jag kommer hem efter jobbet.

    Därav tillägget att det aldrig har hänt, men skulle det ske så skulle jag inte bli sur, utan snarare tänd på det..

    Om hon inte hade levat ha "hjälp" av dig då?? Hade du blivit sur då?
  • Anonym (jadu)
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-24 11:43:50 följande:

    visst e d, å som älskar alla! kryp vidare nu el lägg ner stavning har inget me denna tråd å göra å ja skiter blanka fan i hur ja stavar när ja bara skriver så här.

    hade dock mvg i svenska å klarar att skriva cv å mer betydelsefulla texer med ett korrekt språk så har vi rett ut d!

    Men om du nu är intresserad av svenska, varför skriver du så konstigt då?? Det är faktiskt svårt att läsa din text. Du får gärna skriva som du vill men jag tror att fler hade läst allt du skrev om du inte gjorde pubertala förkortningar samt alla stavfel i din TS. Bara ett tips, till dig från mig!Skål
  • Anonym (jadu)
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-24 11:56:43 följande:

    vad mer än gjeren (grejen) å onnani (onani) är felstavat?? förkortningar är ja inte ensam om att skriva då d e så dom flesta skriver nu förtiden. kallas att skriva i talform! alla kan missa slarvfel mm när man skriver el läser fort vet du d kallas att va människa!

    kan knappast tänka mig att du pratar som den korrekta stavningen på varje ord.

    det skulle betyda att du låter väldigt fisförnäm och det skulle vara fruktansvärt jobbigt att lyssna på allt du säger!!



    De flesta skriver väl inte alls i talform??? Det finns förkortningar man kan använda men vi "oldisar" gillar inte...å (och) eller d(det). Jag tycker det är mycket lättare att läsa en text med riktiga ord och det tar inte längre tid att skriva för oss som är bra på det.
  • Anonym (jadu)
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-24 12:47:31 följande:

    nepp lämnar denna tråd då allt har spårat ur å är totalt ot! trist me så mycke trångsynta människor som bara är ute efter att missförstå och haka upp sig på petitesser utan betydelse.
    ni som orkar å vill kan ju fortsätta tjafsa om skitsaker.

    själv ska ja nu änga mig åt att föda lite barn snart istället. bye bye!!!



    Åh, TS! Jag önskar dig lycka till! Gravid {#emotions_dlg.flower} När är det dags???
  • Anonym (jadu)

    Trodde tråden var död. TS har du klämt ut bebisen än????

  • Anonym (jadu)
    Anonym (Uppmärksam) skrev 2012-11-11 19:34:26 följande:

    Varför påstår du det? Kan det inte vara så att den du citerar faktiskt har en fru som är trkig i sängen och som kanske provat att göra allt. men du förutsätter att det är han som är kass och dessutom har liten kuk (är det dessutom inte så att storleken inte har ngn betydelse?)

    Det är väl klart att storleken har betydelse...i alla fall om det är mycket åt nåt håll.
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!