Inlägg från: Anonym (jadu) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jadu)

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Janice01 skrev 2012-10-15 12:16:36 följande:
    Det måste väl hos er vara som hos andra att barnen sover någon gång och den andra inte är hemma eller också sover?

    Näe...det är inte ofta det är så. Vi har inte så många aktiviteter som är efter 20 på kvällarna. Och vi brukar lägga oss samtidigt och det är på kvällarna vi har sex med varandra...för det mesta.
  • Anonym (jadu)
    Janice01 skrev 2012-10-15 15:06:44 följande:
    Japp! Jag stör mej på folk som tycker sej ha rätten att betämma över andras mest privata och intima.....

    Men du får ju göra vad du vill? skit i vad andra gör i sina hus. Var glad att du har det så bra!
  • Anonym (jadu)
    David76 skrev 2012-10-15 20:27:38 följande:

    Det som kallar sej "jadu", är så pass efterbliven att det går inte att ta hänsyn till, Janice01 Cool Evolutionen kommer befria oss ifrån dem. Så tills dess är det bara att skratta och håna dem för deras okunskap i allt! Tungan ute 

    Åh, dessa män som inte klarar av självständiga kvinnor. Men om du nu måste sänka dig till att kalla mig efterbliven så förstår jag att du har stora problem.

    Janice01, håll med om att det där var riktigt taskigt sagt! (du vet ju hur det är att bli mobbad av män på FL). Jag blir ju fan bara med manshatare av detta forum.
  • Anonym (jadu)
    MissDust skrev 2012-10-16 11:04:36 följande:
    Sur och sur, är väl trevligare att göra de ihop än att smyga iväg!

    Jag skulle nog ha lite svårt om jag fick reda på att min man kollade utan mig.. Där kommer osäkerheten in!

    Menar du att han tänker annorlunda om du är med? Jag skulle tycka det var mycket värre om jag var med och skulle konkurrera med porr??? Är jag naken ska min man inte kunna slita blicken från mig, så det så.
  • Anonym (jadu)
    Anonym skrev 2012-10-16 11:47:19 följande:
    Förstår TS, även om det kanske är lätt att missförstå.

    Jag har många gånger förundrats varför det är så hemskt att ens partner skulle onanera, och till och med dra paralleller till att det är att skall betraktas som otrohet. Något som för mig är helt sinnessjukt hur man kan tänka så.

    Sen när det kommer till porr, givetvis finns det folk som överkonsumerar detta och inte kan skilja på fantasi och verklighet. Lever själv i en relation där jag (kille) kan kolla på porr om det är så att jag just där och då inte har min tjej till hands. Lever stundtals i distansförhållande. Tjejen i detta fall gillar inte porr, och givetvis får jag lite dåligt samvete för att om jag kollar på porr för att jag gör det i hemlighet. Men så borde det ju inte vara? Jag hade inte haft ngt emot om hon hade gjort det själv.

    Problemet blir snarare när porren och onanin tar överhanden, dvs man föredrar det istället för att sexa till det med sin tjej/sambo/fru. Men jag ser det snarare som ett komplement till allting.

    Lever med en tjej som har just denna syn på porr och onani som TS frågar om, dvs det är inte OK för henne. Samtidigt vill jag inte smyga med det och göra det i hemlighet, men jag väljer inte onani eller porr före att ha sex med henne. Jag gör det för att "släppa på trycket", så att jag kan lägga det åt sidan och fokusera på annat. När man har småbarn och lever i en relation så är man inte alltid på samma nivå när det kommer till att vara sugen eller kåt. Jag hatar tjat sex, eller det klassiska "ställa-upp-sexet". Är det så att hon inte är sugen helt enkelt, medans jag är, ja men då ser jag till att ta hand om saken, dock gör jag det diskret.

    Jag kan förstå om man som individ har problem med porr, allt som oftast beror på det på att den personen som inte känner sig bekväm i det, känner sig otrygg som person. Att man inte duger eller helt enkelt inte är tillräcklig. Många verkar också tro att den som tittar på porr tänder mer på personen i filmen/bilderna, än på sin partner. Kanske stämmer det för många, men långt ifrån alla.

    Att man väljer att kolla på porr när man skall onanera, beror ju förmodligen på att man vill ha ngn typ av visuell stimulans istället för att stänga ögonen och fantisera själv. För vissa fungerar det att läsa en sexnovell, eller fantisera själv, andra vill ha visuell stimulans som är väldigt enkelt att tillgå. Inte mer komplicerat än så?

    Att gå runt och vara kåt i tid och otid är rätt frustrerande, speciellt när man inte har sin partner till hands eller ens partner inte alls är på samma nivå. Då är det bekvämt att fixa saken själv så man kan fokusera på annat.. För min egen del så har vi inte mindre sex för att jag onanerar, jag är inte mindre sugen på att ha sex med min tjej för att jag porrsurfar. Dock vet hon ju inte om det, men det är ju inget som jag själv heller behöver skylta med. Något privatliv måste man ju ändå få ha, så länge det inte skadar ngn annan?

    Lång text men men, kanske läsvärt för ngn.
    Men du, utan att alla taggar kommer utåt nu. Hade det varit ok om din tjej sexchattade med någon anonym kille??
  • Anonym (jadu)
    Janice01 skrev 2012-10-16 13:07:29 följande:
    Var i sitt långa inlägg skriver han att han (är otrogen) och har kontakt med andra kvinnor????


    Menar du att du tycker man är otrogen då???Om man chattar med någon man inte ens vet vem det är?
  • Anonym (jadu)
    Anonym skrev 2012-10-16 14:54:36 följande:
    Jag skulle inte se det som otrohet, men vad som är moraliskt riktigt är en annan fråga. Jag hade nog inte tyckt det varit ok. För mig är det skillnad på att titta på film/bilder än att sexchatta. Med sexchatt så blir det mer att man aktivt söker bekräftelse eller likande, från en annan invidvid. Det är två skiljda saker som jag ser på det.

    Oavsett så hade jag inte uppskattat om hon sexchattat med någon annan, oavsett hur anonymt det hade skett, men jag hade inte haft ngt emot om hon kollade på porr eller likande. Men sen kan man ju ta denna diskussion hur långt som helst. Porr i den enas ögon kan vara något annat i en annans.


    Men är det ok att hon visar upp sig för andra killar då? Så som tjejerna i porrfilmen gör? Eller får man bara titta på andra?
  • Anonym (jadu)
    Anonym skrev 2012-10-16 15:09:59 följande:
    Visst är det så, men om vi säger såhär då. Amatörporr om det sker på fri vilja, är det att utnyttja någon sexuellt? Visst är det svårt att avgöra, finns säker massor av fall där ngn lagt upp ngt klipp som egentligen skulle varit privat. Eller folk som blir av med filmer/bilder pga intrång på datorn och de hamnar i orätta händer. Personligen så tycker jag det är mer upphetsande med klipp som finns där folk lagt ut det av egen vilja, sk amatör film. Det är de som mer och mer tar över hela utbudet på nätet just nu. Sen har jag ingen direkt åsikt om porrbranschen i sig, den kommer alltid att finnas där så länge som folk efterfrågar det.. fast det var inte riktigt det som diskussionen handlade om i sig.

    Respekterar givetvis din åsikt, men precis som TS skrev så undrar även jag varför vissa människor ser det som "otrohet" om ens partner onanerar, med eller utan porr med i bilden..

    Som jag skrev förut så kan porren finnas där för att få visuell stimulans. Givetvis om man e kåt som ett djur så är det inte nödvändigt med porr, det var inte det jag skrev heller. Men klart att man använder det då och då.

    Sen skrev jag också att det finns som dom är porrmissbrukare, dvs storkonsumenter, finns extremfall inom allt. Sen finns det dom som använder det för att kunna stänga av tankarna och hamna i ett annat sinnestillstånd för en liten stund..

    Det går alltid att vrida saker fram och tillbaks, tex om man är tok kåt, varför inte bara låsa in sig på ett rum och get it done. Eller om man inte lika kåt, varför inte vänta och ha sex när båda vill osv osv.. Ibland finns de inga direkta orsaker till att onanera, man gör det för att man tycker det är skönt. De utgår jag ifrån att alla gör, varför skulle man annars onanera?

    Det beror ju på om man tycker att man utnyttjar folk om man ser ex¨på Big Brother. Det kan också vara trasiga själar. Jag tror nog att många som visar upp sig inom amatörporren söker någon form av bekräftelse. Varför gör man det annars? Får din tjej visa upp sig??
  • Anonym (jadu)
    Anonym skrev 2012-10-16 15:13:53 följande:
    Var det inte just det jag besvarade? Nej jag tycker inte det är ok om man aktivt själv väljer att exponera sig för andra än sin partner... Att det finns andra som gör det för att få bekräftelse eller dylikt säger jag inget om. Men jag skulle själv inte välja att visa kuken i cam för ngn, eller filma mig själv och lägga ut för almänhetens beskådan..

    De du frågar nu hör ju inte till frågan, du skiljer alltså inte på porrsurfande/porrfilm (som i mina ögon är att kolla på bilder/film på nätet eller TV) och att själv lägga ut klipp på dig själv, eller sexchatta med ngn. Det är i dina ögon samma sak? Eller varför ställer du ens frågan?

    För du tycker att det är ok att du tittar på andra flickvänner med din flickvän skulle inte få visa upp sig. Jag tycker det är dubbelmoral.
  • Anonym (jadu)
    Anonym skrev 2012-10-16 15:25:41 följande:
    Haha herrejävlar vad vriden syn du har. Så det är samma sak menar du. Att om jag tittar på porr säger vi, så är det lika självklart för tjejen att exponera sig för andra på nätet? Annars är det dubbelmoral?

    Dubbelmoral hade det varit om JAG hade tyckt det varit helt ok att själv exponera mig för andra på nätet, men förbjudit min tjej att göra samma sak, för att jag tyckt att det skulle vara fel gjort av henne. Där är väll dubbelmoralen om något? Eller om jag hade sagt att jag får titta på porr men inte hon. Men vart någonstans har jag sagt det?



    Allt beror ju på hur man ser det...men visst gillade inte din tjej att du kollar på porr???
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!