Inlägg från: Anonym (jadu) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jadu)

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    David76 skrev 2012-10-17 20:45:24 följande:

    I´m back Ts! Cool Börjar med att skriva tll "jadu": Du är kass! Inget du kan göra nåt åt, mer än att du kan logga ut för all tänkbar framtid. För din kommentarer är kryddade med sån bitterhet. Så att säga att du bara är tragiskt är en ren underdrift. Du är som choklad pralinen som alltid blir kvar till sist på julafton. Ja som man faktist slänger för ingen, absolut ingen vill ha den... Inte ens tomten Tungan ute Haha, skulle kunna betala 1000 spänn för att få se hur du ser ut Flört
    Skulle förmodligen aldrig sluta skratta Tungan ute "Nu fattar jag varför hon skriver som hon gör"... 



    Om jag får pengarna så får du gärna se hur jag ser ut. Nakenbild eller??? Tänk om jag kunde göra en annan människa så glad, det hade varit underbart.
  • Anonym (jadu)
    Janice01 skrev 2012-10-18 09:41:54 följande:
    Men nu sa du ju det som jag frågat varför du hela tiden jämför med!!!!

    NEJ, det är otrohet och ingen porrnografi! Att onanera är en fruktansvärd skillnad mot att visa upp sej för andra som INTE är ens partner!

    Sedan spelar det ingen roll att du är ackrobat och tydligen har ett sexliv som en tonåring och behöver prova en massa olika ställningar, en partner onanerar ibland hur jävla bra sexliv man än har!

    Nej, jag är världens fulaste tjej enligt den där David. Han tycker till och med att jag borde försvinna från jordens yta så det är väl ingen idé att tycka annat än ni. Bäst att hålla med så man inte blir skjuten i nacken.
  • Anonym (jadu)
    Janice01 skrev 2012-10-18 10:43:38 följande:
    Det tror jag inte qatt du är! Men däremot märker jag att du verkar ha komplex för något eftersom du hela tiden måste bevisa för oss hur du håller på för din kille. Eller så är du bara väldigt ung.

    Jag håller inte på med nåt för min kille, vad menar du? nä, jag är 30+.

    Jag blir så trött på sådana som David76, känns faktiskt kränkade fast det är en anonym man som skriver det!
  • Anonym (jadu)
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-18 10:52:36 följande:

    men herregud du försöker ju bevisa för oss här hur frigjord du är samtidigt som du hela tiden hävdar att ni har ett så himla bra sexliv hemma men utan varken porr el egenservice (onnani på egen hand)!

    lite dubbelt budskap liksom!

    Sakta i backarna. Jag har inte sagt att jag inte onanerar???

    Frigjord??? Vad är det för dig???
  • Anonym (jadu)
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-18 10:49:46 följande:

    u go girl! tror du satt huvudet på spiken! :D hon är nog en av dom som mår så där dåligt av att mannen har ett eget sexliv med sig själv å måste hävda sig!

    Hävda sig? Varför blir du så arg på de som bara behöver se sin fru naken och inte en massa andra töntar som måste visa upp sig??? Jag fattar liksom inte????
  • Anonym (jadu)
    Anonym (tönt) skrev 2012-10-18 11:45:27 följande:

    tror du att människorna på porrfilmerna inte är äkta?
    Jag tycker inte porr är otrohet, men jag tycker inte sexchatt är det heller. Man har inte sex med varandra för att man tittar på när någon onanerar över en chatt. Du är ju fett dubbelmoralisk. 

    Men de förstår liksom inte att den deras kille kollar på kan vara deras tjejkompis eller deras granne nu när kreti och pleti lägger ut filmer där de onanerar.
  • Anonym (jadu)
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-18 12:18:50 följande:

    och ni förstår inte att det kan vara grannen som det sexchattas med! risken att det i porrklipp är någon min sambo känner e minimal då han tex kollar på youporn med mest utländska personer.

    skulle han sexchatta å inte e bäst på att skriva på engelska skulle han givetvis leta svenska sidor eller ännu lättare tjejkompisar som e sugna å då e sannolikheten sååååå mycke större att han e ute efter mer än bara visuel njutning!

    men tycker ni att det är ok så är d det! för mig å janice är det inte ok!

    Ja, jag förstår att du tycker det är bra att han sitter i soffan jämte dig så du ser att det inte är din kusin han tittar på!!!

    Har vi sagt att det är ok?? NÄÄÄÄ.
  • Anonym (jadu)
    Janice01 skrev 2012-10-18 15:12:33 följande:
    Va???? Är ni (Bill o Bull) oense om något????
    Tönt sa ovan att hon tyckte det var ok i alla fall....

    Sa hon inte att det inte var otrohet.

    Varför är din gräns för otrohet det enda rätta??? Du vill alltså inte ha en kille som sexchattar men att spana in andra nakna damer är alltså helt rätt?? Han får inte använda sitt språk men han får titta?? För mig går båda sakerna bort men då är jag knäpp??? Men om min man nu tycker att jag är en bra tjej ändå, spelar det nån roll för nån annan då?? Nej, det gör det inte. Det är väl bättre att jag står för min åsikt än vara en av alla dessa tjejer som lider i onödan och äcklas av sin man eller en sån tjej som opererar både tuttar och underliv för att passa in i porrvärlden, allt för att behaga sin man???
  • Anonym (jadu)
    David76 skrev 2012-10-18 21:50:04 följande:
    Anonym? Men öppna de där lömska ögonen istället för att bara sitta där med öppet kak nedkast! Det är ju du som fegar ur genom att vara anonym. Men helt seriöst, byt tråd för jag har inte läst ett enda helt inlägg du skrivit.
    Tröttnar redan efter första meningen... Starta en om tex "Jag skulle också villja vara lyklig, men..." 

    Förstår du inte att jag är anonym för att jag vill slippa sådana elaka människor som du? Jag vill absolut inte att du ska veta vem jag är, du vill ju att jag ska utplånas från denna planet så hur trygg tror jag känner mig då?? Och för mig är du lika anonym, tror du jag går in och kollar vem du är eller???

    Kak nedkast?? Jag äter bara choklad.

    Jag kommer skriva hur mycket som helst för jag tycker att Janice01 är rolig....trots att vi inte har samma åsikter. Så du får byta. Hon är MIN!!!!
  • Anonym (jadu)
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-19 18:15:24 följande:

    Har skrivit d massa gånger men på olika sätt men folk har fortsatt missförstå trådens riktiga handling iaf. D du skriver på slutet håller ja oxå Me om fullt ut d e rent grymt att helt tro sig få styra någon annan.

    Men styra någon annan gör ju alla som är i monogama förhållanden. Vissa saker kan man inte göra då, även om jag tror att många skulle vilja?
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!