• Anonym (Tokig)

    Männen går NAKNA hemma! hjälp!

    Många här kommer nog tycka jag ojjar mig för inenting men jag söker ändå råd här... Min man och vår son tycker det är "ok" att gå runt halvnakna hemma. Ofta går de runt i bara sina små kalsonger. När de tex går in och ut ur badrummet på morgonen kan de till och med gå helt näck utan att bry sig om vår dotter eller jag själv ser dem. Min man har jag förstås inget emot att se men vår son har just fyllt 18 så han är inget barn längre precis. För någon vecka sen berättade jag för min man hur jag kände och han har sedan dess börjat klä sig mer (tack o lov). Men när jag bad han ta diskussionen med vår son så vägrar han, han tycker inte det sonen gör är några problem! Jag har väldigt svårt att ta diskussionen själv med grabben. Vår dotter som är 20år vet jag inte vad hon tycker, men jag tycker INTE om att hon ska behöva se sin pappa och bror nakna eller i kalsonger som knappt döljer någonting. Jag tänker på detta varje dag nu, och det börjar driva mig smått till vansinne! Är det någon som förstår och kan ge råd???

  • Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!
  • sextiotalist

    Åh, jag förstår dig. Min pappa sprang omkring i mässingen hemma och jag avskydde det, men trots min ålder så höll jag för det mesta tyst.

    Om andra känner sig obekväma med det, då tycker jag att man skall respektera detta. Att bli pådyvlad andras nakenhet är inte alls speciellt trevligt. 

  • sextiotalist
    netza skrev 2012-12-17 08:16:41 följande:
    Nu är en familj, vadfan är problemet?
    Så man behöver inte visa hänsyn till varandra inom familjen?
  • LeaveMeAlone
    Anonym (Tokig) skrev 2012-12-16 14:53:51 följande:
    Och varför kan han ha börjat med detta helt plötsligt... klart han gick näck när han var barn men det slutade han med när han var 8-9... men nu det senaste året har han återigen inte brytt sig om att skyla sig inför mig (eller hans syster) ???
    Han kanske har kommit ur den period då han är obekväm med sin nakna kropp!?
    Det är inget fel på honom för att han är bekväm med att gå naken. Men är du obekväm med det så är det väl bara att säga till att du vill att man går påklädd hemma. Har svårt att se att så många tonårspojkar springer omkring näck för att medvetet göra sina mammor illa till mods. Säg till han bara! Eller gilla läget!
  • I Walk The Line

    Ser inte problemet? Vi går oxå nakna i vår familj ibland, nu är barnen bara 8 & 10 men så länge de tycker att det är ok så är nakenhet inget konstigt och inget vi kommer göra ett problem av....

  • netza
    sextiotalist skrev 2012-12-17 08:17:33 följande:
    Så man behöver inte visa hänsyn till varandra inom familjen?
    Man dör inte av lite nakenhet.
  • Anonym (Styvmamman)

    Själva nakenheten ser jag inget problem med däremot så brukar min styvson som är 22 år vilja diskutera sin snopp med mig och det känner jag är lite besvärande... Han frågar ofta om hans pappa, min man, har "lika stor kuk som han" osv...

  • sextiotalist
    netza skrev 2012-12-17 09:56:15 följande:
    Man dör inte av lite nakenhet.

    Skrev jag det, men man dör inte av att visa hänsyn heller.
  • Anonym (snusktjejen)
    shalse skrev 2012-12-17 01:48:29 följande:
    Låter ju riktigt sunt.
    Det skadar ingen att vi uppskattar varandras utseende. 
    Man känner vad man känner. 
Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!