Inlägg från: Anonym (lång) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lång)

    Min kille är kort, och jag vet inte om jag klarar vara ihop med honom pga hans längd.

    Jag är 179 cm och min man 180 cm lång och det har aldrig varit något problem för mig, vare sig med att bära höga klackar eller något annat. Jag tycker att du ska sluta hänga upp dig på en sån struntsak.

  • Anonym (lång)
    Anonym (TS) skrev 2013-01-10 14:29:59 följande:

    Jo, men där är ni bägge normallånga, det är ju inte vi...

    Nja, jag är längre än de flesta kvinnor och har tidigare tyckt att mannen också skulle vara mycket längre än genomsnittet för att matcha mig. Men i slutänden spelar det ingen roll.
  • Anonym (lång)
    Anonym (långa tjejen) skrev 2013-01-10 19:09:38 följande:
    Varför skulle det vara så osannolikt att en tjej är 1.90 lång??? 
    Det är i alla fall väldigt ovanligt med tjejer som är så långa. Jag är själv knappt 180 cm och det är inte ofta jag träffar tjejer som får mig att känna mig kort.

    Jag känner förresten ett par där killen är 178 och tjejen är 147 cm och de har varit tillsammans i flera år nu, så längden är allt annat än avgörande för ett förhållande.  
  • Anonym (lång)
    Anonym (5cm) skrev 2013-01-10 21:37:11 följande:
    Hur svårt är det att hitta nån som man verkligen fungerar ihop med?det finns så många puckon där ute.om du har hittat nån som du trivs med så tycker jag inte att längden borde spela så stor roll i ditt fall..Hade du varit längre än honom hade jag kunnat förstå dig men det är du ju inte.min sambo är ca 1,77 o jag är 1,72..spelar väl ingen roll.jag blir längre än min sambo när jag har högklackat men det stör inte mig.jag vet att han kan störa sig lite ibland men det får han stå ut med..släng inte bort nått bra för några cm..tyckte oxå att min sambo var kort i början men det vänjer man sig vid snabbt och nu tänker jag aldrig på det..Lycka till
    Bra skrivet, det har aldrig spelat någon roll för mig att min man bara är 1 cm längre eftersom jag alltid vetat att han är mannen i mitt liv.Glad
  • Anonym (lång)
    Anonym (långa tjejen) skrev 2013-01-11 09:02:17 följande:
    Anledningen för att jag frågar är ju just för att jag själv är 190 cm lång och har mått dåligt över min längd hela mitt liv, vilket späds på med kommentarer om att man är konstig och att ens längd är helt osannolik. 

    Jag kan inte se att man lägger någon värdering i att skriva "det är sant!", lika lite som man gör det om man säger det om någon som har väldigt hög lön. Att något är ovanligt betyder inte att det är fel.
  • Anonym (lång)
    Alltid Daph skrev 2013-01-11 09:12:19 följande:
    Kan man inte bara slå fast att längd är olika viktigt för olika människor? Det blir så fördömande att skriva Är man kär så spelar det ingen roll. Nej, inte för alla men för somliga. Sen att man kan lära sig att leva med den älskades "defekt" är en annan sak, men att tycka att det är oattraktivt med vissa egenskaper (utseendemässiga eller själsliga, exempelvis pipig röst eller dåligt självförtroende) gör en inte automatiskt till en sämre människa. Alla har olika preferenser. 

    Visst har man olika preferenser, men ts frågar efter våra åsikter och jag tycker att det är underligt att haka upp sig på att killen är fem centimeter längre om det nu är det enda problemet i förhållandet.
  • Anonym (lång)

    Intressant att flera tycker att det är ett problem när mannen inte är mycket längre. Jag har själv aldrig sett det som ett problem att min man bara är en cm längre än jag. En gång hände det dock en lite lustig sak och det var när svärmor berättade att hon haft en släkting på besök som tittat på ett foto där jag och min man står bredvid varandra och sagt "vad kort X (min mans namn) är". Vi skrattade lite åt det eftersom 180 cm inte är så kort för en man.

  • Anonym (lång)
    jashrinah skrev 2013-01-11 15:41:17 följande:

    jag är 180 cm så jag hade aldrig kunnat tänka mig att vara med en kort man , för jag vill ju kunna ha högklackat på mig när vi går ut utan att det ska kännas som att jag är ute och går med ett barn . ... 

    nej 10 cm längre minst är mitt "krav"  :P haha men det handlar ju mest om att jag mår dåligt själv av att knata runt å vara 20 cm längre än alla andra :P 


    Jag är lika många som du och min man är lika lång, det är inga problem. Om det är mannen i ens liv spelar längden inte så stor roll.
  • Anonym (lång)
    Anonym (lång) skrev 2014-07-30 07:49:51 följande:

    Jag är lika många som du och min man är lika lång, det är inga problem. Om det är mannen i ens liv spelar längden inte så stor roll.


    "Lika lång som du" skulle det stå.
Svar på tråden Min kille är kort, och jag vet inte om jag klarar vara ihop med honom pga hans längd.