Inlägg från: annadenise |Visa alla inlägg
  • annadenise

    Första barnet - BF januari 2014

    kubic skrev 2013-08-07 09:56:34 följande:
    VI har varit och kollat på Toyota Avensis. Jag är inte så bra på bilar och har inte riktigt intresset heller så sambon får välja vilken han vill bara den är inom budget och att jag kan köra den haha :)

    hehe..låter bra!
  • annadenise
    Sante skrev 2013-08-07 17:26:11 följande:
    RUL gick jättebra hjärtat tickade så fint. Det var en livlig en så gick inte att se vilket kön, så nu blir de en överraskning istället. Blev flyttad från 31/12 till 2/1 :D

    Grattis till lyckat rul:)
  • annadenise
    Smulan 82 skrev 2013-08-08 00:05:55 följande:

    Samma som mig har din mage med växt mycket denna veckan? Jag har rul den 20 augusti när har du? Nu har den lilla verkligen börjat röra runt framför allt på kvällen och om jag prövar för trånga kläder ;) Idag har jag vilat hela dagen och oj så skönt det var. Men igår när jag gick upp för en liten trappa så hugg det till som bara den i svanken eller bäckenet inte 100 på vart och oj vad ont det gjorde och idag har jag ont i ryggen och känner mig jätte stel, fler som kännt sådant hugg och vet vad det är?

    Jag är nu i v.19 (18+1) och har ännu inte kännt några fladder eller buffar, men de kommer. min mage har inte växt så mycket de sista 2 veckorna, men den har blivit lite bredare. Jag har dock haft rejäl bebiskula sen v.12.Jag gjorde kub test i v.12 och då var knodden 6 cm, fantastiskt att se, sen gjorde jag rul i v.17, och då var bebisen 13 cm, oooh de va underbart, den rörde sig och svalde forstervatten. Bm kunde inte se könet, så de får bli en överaskning. Jag känder av lite foglossning till och från, men inte så mycket...
  • annadenise

    Jag tror oxå det beror lite på vart man bor. Jag bor i v-ås och i vintern som var hade vi ganska mycket snö, men de är duktiga på att ploga här, och det är många som cyklar på vintern. Vist, jag kanske ångrar mig i efterhand, men som sagt, de blir nog en brio smile iaf:)

  • annadenise
    K87 skrev 2013-08-08 12:10:15 följande:
    Jag var nyss hos bm å fick höra bebis hjärta slå :)

    vilken vecka är du i? jag har inte tid hos bm förän v.25 och jag har inte varit där sen typ v.14
  • annadenise
    Lunda skrev 2013-08-08 13:36:24 följande:
    Nu har vi varit på rul och sett vårat underverkHjärta. Helt fantastiskt att man kan kolla på livet inne i magen. Vi blev flyttade till 1/1. Tråkigt nog ville den inte ställa upp på några bra bilder. Varje gång hon fick den i bra vinkel så vände den sig om. Så det blev bara några halvtaskiga bilder. Men huvudsaken är ju att den växer och mår bra. Och den fick väldigt bra "betyg" på allt av bm. 
    På vägen hem åkte vi till en bilhandlare och provkörde två bilar trots att vi inte alls har pratat om att byta bil. Men vi får se hur det blir. Hade varit skönt med en nyare.
    Nu ska jag sätta mig och beställa barnvagn och babyskydd Glad 

    Stort grattis:)
  • annadenise
    FrökenBlå skrev 2013-08-08 23:27:24 följande:
    Vi funderar på en Emmaljunga Duo Edge eller City Cross, behöver en riktigt stabil vagn då vi bara har små grusvägar där jag bor.

    Är det bara jag som inte har fått några cravings än? En släkting tyckte att det var onormalt att jag inte fått det än..

    vilken vecka är du i? Jag är i v.19 och har inte alls fått några cravings. folk blir nästan lite besvikna då dom förväntar sig att jag borde vara besatt av någon speciell mat hehe
  • annadenise
    Midsommarflickan skrev 2013-08-09 06:49:51 följande:



    Öppen rent fysiskt ja, men samtidigt har man ett visst hormonellt skydd så länge man ammar. Det är dock inte 100% säkert men i kombination med viss avhållsamhet borde det funka. Är ni hemskt oregelbundna? Annars kan man ju köpa ägglossningstester billigt på nätet och följa sin cykel. Jag skulle inte lita på tempen då det är mycket små skillnader det rör sig om och minsta lilla feber vid förkylning kommer sätta den metoden ur spel...
    alla som jag pratat med, säger att man är inte alls skydda av amning. har två kompisar som vart gravida medan de ammade,då de trodde att de var skyddade. Att ta temp, är inget jag skulle lita på. Min bm sa till mig att så fort vi börjar mysa efter bebis kommit så måste vi hitta ett skydd som passar oss.
  • annadenise
    tinis skrev 2013-08-09 11:41:21 följande:
    Jag kan fortfarande sova på mage :-P O det konstiga är att jag känner mig smalare nu än innan grav.. Det är lite konstigt men ska inte klaga Har bara gått upp ett kilo vilket måste betyda att jag gått ner. Ngr carvings har jag inte heller men känner mig äcklad av visst kött.
    jag har oxå svårt för kött..som jag älskade innan. har knappt ätit kött sen jag vart gravoid..svårt att få ner.
Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014