Inlägg från: Anonym (Motiverad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Motiverad)

    Väger 100 kg påbörjar viktminskning 2/5 (min egen tråd)

    Anonym (FrökenFräken) skrev 2013-06-21 07:42:51 följande:
    Min vägar dag. 90,0kg stod det...
    Hur går det med måtten då? Mäter du på olika ställen? Det är bra att komplettera vikten med mått tycker jag för ofta går man ner i mått trots att vågen står still
  • Anonym (Motiverad)
    Anonym (FrökenFräken) skrev 2013-06-24 10:30:34 följande:
    Ts:  Ja om jag kunde komma på vart jag har lagt måttbandet.. förlagt den någonstans.. Hoppas finna den till fredagen och måtta då.
    Idag blev de promenad med lite små jogging i.

    Hoppas ni hade en trevlig och fin helg. Nu kör vi vidare i kämpande om vikten
    Har jobbat hela helgen men det var rätt trevlig ändå. För dig med hoppas jag Solig

    Känns skönt att kura igen efter helgens onyttigheter
  • Anonym (Motiverad)
    yennie84 skrev 2013-06-25 10:02:26 följande:
    Hejsan

    Jag håller också på, vägde in för 2 veckor sen på 109.4 kg. Vill ner till iaf under 100 innan november. Kolla gärna in min blogg mindremig.blogspot.se 
    Jag önskar dig fortsatt lycka till med din viktminskning Solig
  • Anonym (Motiverad)

    Kommer göra lite ändringar. Kommer rapportera viktnedgång på fredagar i fortsättningen istället för på torsdagar som innan. Detta för att jag har en tendens att starta mina "ätardagar" direkt efter vägning och genom att förskjuta det en dag hoppas jag på en ätardag mindre och därmed snabbare viktnedgång. Har senaste veckorna haft ätardagar (fast med måtta) torsdag-söndag och vill nog egentligen bara ha det på helgen.

    Kommer bara skriva in mått varannan vecka istället för varje vecka, det är sådan liten skillnad på en vecka så det blir bara omotiverande att mäta för ofta.

    Bara så ni vet alltså

    Väger något på 91 nu förresten, superkul, känns på något sätt som stor skillnad från att väga något på 92 Drömmer

  • Anonym (Motiverad)
    Pallas skrev 2013-06-26 10:00:08 följande:
    Hur går det för er? Själv vet jag inte hur det går, för jag har varken vägt eller mätt mig på länge nu, men jag känner mig lite smalare och kläderna sitter bättre, så det går väl åt rätt håll. Näst sista veckan på semestern nu och jag byter stolpar på vår förstukvist och rider, har träningsvärk mest hela tiden.
    Jag tycker att det går bra. Fortsätter kura helt 3-4 dagar/vecka och kör kombinerad kur resten av dagarna då jag tillåter mig att äta annat med. Känner att jag går ner sakta men säkert. Hade dock gärna sett lite snabbare resultat men jag måste lära mig att acceptera att detta måste få ta tid fast det är svårt för jag otålig som bara den Skäms

    Om det känns som att kläderna sitter bättre så har du ju garanterat inte lagt på dig i alla fall och det är ju toppen. Fortsätter du köra på med kosten som innan eller har du gjort några ändringar? Är det ett medvetet val att du slutat väga och mäta eller?

    Snart börjar vår semester här hemma och då har jag inte tänkt att banta men jag tänker hålla igen och se till att jag inte går upp mer än de vätskekilon man brukar lägga på sig när man faller ur ketos i alla fall. Har dock denna och nästa vecka på mig att kura och planerar att göra så denna tid så hoppas hoppas hoppas jag att jag kommer hamna under 90-strecket innan dess. Då skulle jag vara supernöjd!
  • Anonym (Motiverad)
    Pallas skrev 2013-06-26 10:10:45 följande:
    Härligt att det går bra! Ofta har det ju tagit ett antal år att bygga upp övervikten, jag brukar tänka så för att inte bli stressad när jag tycker det går långsamt. Jag har ökat tio kilo på tre år, det är en rätt blygsam veckoökning, om man jämför vad jag går ner nu, fast jag tycker det går långsamt. Jag har å andra sidan ingen brådska, varken mentalt eller tidsmässigt (ingen bröllopsklänning jag måste komma i om x veckor eller så). Jag fortsätter med LCHF, det passar mig perfekt!

    Anledningen till att jag inte vägt mig är att vi inte har någon fungerande våg, och till att jag inte mätt mig att jag haft fullt upp med minisemester hos barnbarnet, min ridning, städning av det förfallna hemmet samt akutrenovering av förstukvist och målning av hus. Fullt ös medvetslös! Nästa vecka är det ridläger. Tur man får gå tillbaks till jobbet v 28 så man kan vila upp sig!
    Ja visst är det så. Jag har lagt på mig ca 25 kg i övervikt sedan min första graviditet för 7 år sedan och har inte legat på normalvikt någon gång sedan dess så egentligen har jag gått upp detta under 7 års tid. Har redan gått ner mer 1/3 av det på bara ett par månader.

    Det ger lite perspektiv när man tänker på faktiskt så bra att vi tog upp det

    Låter som att du har mycket att göra, du bränner säkert massor med kalorier varje dag låter det som. Blir det ingen riktig semester för dig alls eller?
  • Anonym (Motiverad)
    Pallas skrev 2013-06-26 10:29:43 följande:
    Det årliga ridlägret är min semester, kan man säga. Då kopplar jag bort omvärlden, dricker vin och badar badtunna inpå småtimmarna, har maskerad och utvecklar min ridning bara. Världens skönaste gäng!
    Låter jättehärligt Solig
  • Anonym (Motiverad)
    Anonym (FrökenFräken) skrev 2013-06-26 13:13:02 följande:
    Hej!

    Jag står och stampar iaf, tro de va 90,6kg i måndags jag vägde mig
    Så började med måltidsersättning för lunchen denna vecka och ev nästan vecka sedan får jag se vad som sker.

    Vill bara komma loss med vikten igen, idag blev de ca 6-6,5km promenad och i måndags blev de promenad.
    Igår var jag trött så vilade ist.  Pluggar de sista nu på mina studier sedan arbetslös och inväntar på få tag på något jobb.. :-/

    Så under juli månad kommer de inte bli sååå mycket "träning" men lär spela del boll och små jaga sonen ute när de ska busas
    Har fortfarande inte kommit på vad jag ska byta ut härnäst i dieten. Det återstår att se.

    Tro de blir mjölet till de glutenfria varianten. Dock kör jag inte så mycket gluten nu utan så mörkt som möjlig(så pass de går o äta..iaf för mig)

    Hmm.. Ja, de var väl vad jag hade just nu... hoppas de varit någon liten skillnad denna vecka. Märks på fredag morgon..
    Hur tror du att du ligger på kalorier in och ut? Du verkar ha hamnat på en platå då det inte händer så mycket. Sånt är omotiverande men samtidigt bra på sätt och vis eftersom att kroppen då får en chans att "stabilisera viktnedgången" när det inte går så fort ner, och då minskar risken för att gå upp igen.

    Hur var det nu, du har inte tagit mått på dig själv så att du märker om du händer något med måtten även om vikten står still periodvis?
  • Anonym (Motiverad)
    Anonym (FrökenFräken) skrev 2013-06-26 18:51:57 följande:
    Ska mäta på fredag om jag hittar mitt måttband tills dess. Har varit mycket idag så har inte hunnit leta efter den men ska se om jag hittar den imorgon.

    Jag har inge koll på kalorierna, tittar inte på dem utan. Jag äter små/mellan portioner där de är tex: 1laxbit,mindre än 1dl ris, lite dressing sedan mer sallad. Eller kanske kyckling file i ugn,sallad med olja o vinäger ev ris eller qinoa. Kokt/ugns potatis med kyckling korv/kalkon korv.

    Har ju stått still en gång tidigare men då lossnade de sedan efter jag hade varit förkyld. Men då stod jag still i 2-3veckor bara...

    Just nu har jag inte märkt mycket, men sällan jag märker någon större skillnad eller kollar med andra kläderna. Vet bara däremot att jag skulle ha provat dom andra jenasen först i mindre strl ist för denna jag köpte men men.. Däremot skärpet jag köpte har jag märkt att jag måste snart skaffa nya hål då jag har tydligen minskat par hål sedan jag köpte dem för några veckor sedan.

    Aja, jag har inte bråttomt utan behöver kroppen anpassa sig så får den göra de. Så länge jag tar mig neråt så...Sakta men säkert för kroppen ska hinna vara med.
    Du har en bra inställning, jag ska försöka ta efter den {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Väger 100 kg påbörjar viktminskning 2/5 (min egen tråd)