Inlägg från: Errol Flynn |Visa alla inlägg
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-05-21 20:42:05 följande:
    tror du på riktigt att småbarn, gamla damer och precis ALLA som befann sig utomhus kastade sten på polisen och brände bilar? Det tror inte jag.. De flesta var väl kanske oroliga och ville se vad som pågick, var på väg hem eller ut från jobb/träning/vänner/you name it, letade efter sina anhöriga, jobbade i området.. m.m.

    Liksom vad gör folk utomhus i andra stadsdelar på kvällen? Inte är det öde bara för att det är mörkt ute.
    12-13-åringar var ute och kastade sten enligt polisen. Du benämnde en 11-åring som småbarn så då måste ju detta vara små barn också?
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-05-21 20:55:02 följande:
    Okej för att bena ut det här nu.

    Det fanns både småbarn, äldre människor och övriga människor i alla åldrar där ute. (Oskyldiga)
    -Ja, de oskyldiga småbarnen (typ barn under cirka 7-8 år) är småbarn.

    Du påstår att enligt polisen så fanns det 12-13-åringar som kastade sten. (Skyldiga)
    -Nej jag menar inte att 12-13-åringar ska omtalas som "småbarn" utan barn och yngre tonåringar vore väl lämpligare beskrivning?

    *Bonus: När benämnde jag en 11åring som småbarn? Citera gärna. Jag tvivlar på att jag har skrivit småbarn om en 11åring, men däremot så skulle jag kunna ha skrivit barn eller till och med små barn. Men inte småbarn.


    Du pratar om småbarn hela tiden. Men det är bra att du inser att en 11-åring inte är ett småbarn. 13-åringarna som står och kastar sten på polisen får då också finna sig i att få ett batongslag eller ska dom ha frikort?

    Hur många pensionärer och småbarn tror du har fått stryk? Du tror inte att deras misshandlade ansikten hade varit på varenda framsida av alla tidningar då? Inse fakta bara, inga småbarn har fått stryk av polisen. Släpp det där.
  • Errol Flynn
    DropDeadUgly skrev 2013-05-21 20:58:47 följande:
    Det som kan kännas en smula inkonstruktivt är att man slår sönder sin egen stadsdel, kastar sten på polisen och räddningstjänsten och sedan förväntar sig sympatier från samhället. Och ofta har människor i denna typ av stadsdel svårt att förstå att det ibland tar tid för polis, ambulans etc att komma på plats när de pga av tidigare incidenter med misshandel av ambulanspersonal och poliser, stenkastning på brandkåren och ful-ringningar måste motringa när man bli kallad till en stadsdel som är känd för att vara bråkig periodvis. 

    Faktum är att jag skulle fördöma denna handling oavsett vem det är som utför den. Jag skiter vad människor har för ursprung, jag skiter i vilken religion de har, jag skiter om de är rika eller fattiga - det som är relevant är vilken människa man vill vara. Det finns misär överallt, hos rika, fattiga och andra utsatta människor men andra sätter inte eld på saker och ting. Skall polis, ambulans och räddningstjänst sluta åka ut på idiothandlingar som t ex Husby? Undrar vad som skulle stå i pressen då. 

    Slödder är slödder oavsett etnicitet, ursprung  religion eller stadsdel. Vill man ha respekt får man ta mig fa-an förtjäna den! 
    Dessvärre funkar det ju att bete sig som slödder och sen få förståelse. Det är så syyynd om dom för dom har inga fritidsgårdar, dåliga betyg, inga arbeten, inget framtidshopp osv. Det är deras tur att mörda en polis nu. Logiken....
  • Errol Flynn
    SupersurasunkSara skrev 2013-05-21 21:21:32 följande:
    Oj, gick inte att citera en bild tydligen, nåja, jag fattar inte att hon vågar, det finns nog ganska många som inte skulle ha nåt emot att den dagen kom fortare än hon väntat sig :-/
    Megafon har inte särskilt stor trovärdighet med såna här knastar i framkant. Att megafon påstår att polisen kallat folk för neger kan man ta med en nypa salt kan vi väl vara överens om?
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-05-21 21:25:03 följande:
    Nej men samtidigt så måste man faktiskt alltid ta hänsyn till personernas låga ålder. Det är då vad jag tycker iallafall. En 12-13åring är fortfarande ett barn/ung tonåring. En sådan ung person har inte en fullt utvecklad hjärna än, rent vetenskapligt. De är heller inte straffmyndiga.
    Mina barn hade inte fått gå utanför dörren om det var upplopp. Hade de smitit ut ändå och spelat allan ballan mot polisen och fått ett batongrapp är jag den första som hade sagt : så går det när man tjafsar med polisen!!
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-05-21 21:28:41 följande:
    Jag får uppfattningen om att det där är en ung och osäker tjej. Jag tror inte att hon vet vad hon gör eller vad hon säger, eller vad det kan leda till.

    Hon är väl nån sorts talesperson för Megafon som du talar så varmt om.
  • Errol Flynn
    Jon the papa skrev 2013-05-21 21:40:11 följande:
    Jo jag skriver långt för att ibland så krävs det det. 

    Vad är det du inte håller med om?

    Jag har aldrig någongång skrivit att det bara är invandrarnas fel? Det får du gärna peka på. Det är bara du som läser in en attityd i detta. Och ser verkligen inte allt i svart eller vitt då jag vet och har flera vänner ifrån mena länderna som valt att ta till sig våran gästfrihet. Den bästa är ifrån Iran. Du vet ju inte vilka sanningar jag tror på. Vilka är dessa då? Det jag skriver gäller helt och hållet då det skrivs generellt. Det finns alltid extrema utkanter på varje generalisering. Därför har jag väldigt svårt att förstå vad du menar när du säger så.

    Du kommer inte kunna ge mig en aha upplevelse. Jag har mycket svårt att tro detta iallafall. Vad skulle den bestå utav isåfall? Någon utav de ytterheter som lyckats bryta sig frå ifrån de som hellre dödar än att ändra sina seder?  

    Min gode vän tar in flyktingar ifrån menaländer. En kille träffa jag speciellt mycket. Han va så lycklig att komma hit och känna frihet att göra som han själv ville. Träffa vem han själv ville. Studera. Sen kom hans 5 farbröder hit. 3 utav dem gick loss på denne stackarn med machete. Lämna han för att dö. Han va dö. fast nån jäkla änglavakt hade han. Men han få leva gömd nu.

    Dett va en ytterlighet ja.
    Men det beskriver det som islam i mångt och mycket står för.

    Och det går inte att integrera sådana i det som är vårat. Och media håller dem i handen och ingen kan uttala sig om detta för då är man rasist. Det får mig att skämmas över att vara svensk. Norge tex kan ju åtminstone prata och vara realistiska med sina problem. Det kan vi inte här. Och det är någonting som är farligt.

    Sverige är en skämt i andra länders ögon. Förstå det. 
    http://www.aftenposten.no/meninger/--Hvorfor-forteller-ikke-mediene-hva-en-ikke-vestlig-innvandrer-koster-7204353.html#.UZu-9YJqVyo

    Ja en sån här artikel om hur fruktansvärt kostsam invandringen är hade aldrig fått publiceras i Sverige. Norge har lite högre i tak.
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-05-21 22:12:47 följande:
    Bra att du menar svenskar som svenska medborgare. Jag skulle just börja kommentera det innan jag hade läst färdigt sista meningen haha Flört

    Det tycker inte jag. Svenska medborgarskap ska självklart kunna dras in.
Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby