Inlägg från: Errol Flynn |Visa alla inlägg
  • Errol Flynn

    Polisens agerande och övervåld i Husby

    LittleDarling skrev 2013-05-22 13:23:22 följande:
    Varför gör du citattecken ovanför ordet ungdomarna? De flesta är under 18 år. 

    Dom som bråkar är väl mellan 13-18 ca. Och en del vuxna missanpassade individer. Dom bråkar pga arbetslöshet bla. Jag trodde i min enfald att man gick i skolan när man var 13-18. Jag förstår att dom är arbetslösa innan dom tagit studenten men det är ingen anledning att orsaka skador för 100 miljoner.
  • Errol Flynn
    TrendyFarsa skrev 2013-05-24 14:04:54 följande:
    Du får anmäla så mycket du vill, rör mig inte i ryggen.

    Vad jag säger är att dessa kravmaskiner ska vara j-igt tacksamma för att vi skattebetalare försörjer desa upprorsmakare med en välfärd som dom bara kan drömma om att få i något annat land.

    Och detta helt utan att vi kräver något tillbaka, dom behöver inte ens lära sig svenska.

    Men dom kräver mer, mermermer. Men vet du vad, om man lever på andras pengar så kan man inte kräva ett skit. Vit, brun, gul eller röd.

    Det heter att det krävs fler ungdomsgårdar så kommer det bli bra!! Vet du hur många ugdomsgårdar det finns i Husby?

    TRE stycken.

    Men dom kräver mer, mermermer...

    Och på Östermalm så hade levde vi ännu en natt i lugn och ro, friden sänkte sig över hustaken som det alltid gjort... Jag förstår att du är avundsjuk, det skulle jag med vara för det är underbart att leva här.
    Beggars can´t be choosers som det heter.
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-05-24 13:32:38 följande:
    Hoppar in här jättesnabbt bara. Blev så himla upprörd över det här inlägget nu!
    En 14årig kille, som är född här och råkar bo i Husby med brun hud ska väl för i h********e inte vara ett jävla dugg mer tacksam än en 14årig kille från Östermalm? Btw, din sidfot stinker! Och sluta upp att ha en jävla översittarattityd. Du är inte ett dugg bättre för att din adress säger Östermalm i kombo med din vita hud än en person med mörk hud som hos i Husby, Rinkeby, Tensta etc. Get it?

    Och ja, jag är beredd på att någon kommer anmäla det här inlägget nu som jag skrev. Go ahead, shoot me down! Är bara jävligt irriterad just nu! Och NEJ det är inte jag som sitter och anmäler säger jag! Jag har anmält MAX 5 inlägg i början av tråden och dom var riktigt befogade!
    Jag kan bara tala för mig själv men JAG hade varit jävligt tacksam om JAG flydde från ett skitland till ett land där JAG var trygg, fick bostad, mat, gratis språkundervisning, mina räkningar betalade, gratis sjukvård, gratis utbildning, gratis tandvård, gratis mödravård när jag blir gravid, barnbidrag när jag fött barn, förskola och skola till mina barn, sjukvård till mina barn osv. Och detta får jag även om jag skiter i att lära mig språket och då gör det svårt för mig att få ett jobb.
    Så jo, summan av kardemumman är att du ska vara jäkligt tacksam om ett annat land tar emot dig.
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-05-24 15:51:45 följande:
    Du borde sluta prata. Du är bara pinsam och gör bort dig själv. Tro mig!

    En kille som är född här i landet, vilket land tycker du att han ska packa och dra till? Ett land han kanske aldrig har vistas innan i? Vilka anser du ska vara extra tacksamma än övriga Sveriges 14åringar? Alla med brun hud och/eller har föräldrar/förälder som har invandrat hit? Hur många generationer tillbaka krävs det för en människa så att hon eller han inte behöver vara extra tacksamma länge? Eller hur ljus i huden behöver man vara? You tell me.. Obestämd

    Ja, jag har bott i ett invandrartätt område för några år sedan. Det var min första lägenhet och det är inget jag skäms över utan snarare motsatt, jag är stolt. Jag stod på egna ben, blev inte curlad av någon och betalade hyran, mat, el och allt själv som den student jag var. Jag bor inte kvar idag utan nu bor jag på ett ställe som många skulle klassa som lite "finare område". Jag kan hinta dig om att stället jag bor på nu är ett ställe där såna som du brukar åka på semester. Men jag vill inte att detta ska bli en kukmätartävling så vi bara lämnar det där. Men du är bra självgod om du tror att JAG skulle vara avundsjuk på dig! Dessutom, sluta skriva "ghetto". Det finns inget som heter ghetto i Sverige. Om du tror att Husby är ett ghetto så har du aldrig besökt ett riktigt ghetto än!
    Invandrarna själva gnäller om att dom bor i ghetton. Du borde upplysa dom istället.
    Men jag håller med, det finns inga ghetton i Sverige. Släng in Sveriges muppiga hobbygangsters i ett riktigt amerikanskt eller sydafrikanskt ghetto så skulle dom skita på sig. Där finns inga dialogpoliser och man kan inte sitta på fritidsgården och spela xbox och surpla coca cola.
  • Errol Flynn
    ica skrev 2013-05-25 13:04:54 följande:
    Och det är riktigt tråkigt att de inte förstår att de förstör för sig själva och sina grannar.
    Dom förstår nog alldeles utmärkt men skiter i det.
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-05-25 14:32:47 följande:
    Ähh! Orka..

    Jo visst är det så men sen så är det också så att många är födda här och då tycker jag inte att dom ska vara mer tacksamma än någon annan. Det blir liksom lite galet om alla med brun hud ska vara mer tacksamma än någon med vit om du förstår vad jag menar.

    Detta är nog det vettigaste som du har sagt genom hela tråden! Håller med!

    Absolut är det så.

    Jodå det är så även för en del svenskar.




    Jag har sagt många vettiga saker du är bara inte redo att ta dom till dig ännu
  • Errol Flynn
    ica skrev 2013-05-26 18:50:52 följande:
    Det är väl riktigt hemskt. Och att SD får nya röster och fler medlemmar.
    Att SD får fler röster ser jag bara som positivt.
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-05-31 13:24:28 följande:
    Den sanningen jag vet, och som de flesta normalt funtade människor skulle hålla med mig om, är att alla människor är olika. Ingen på den här jorden fungerar exakt likadant som någon annat.

    Now, that´s some real facts!

    Du vet varför stenar inte kastas i Norrland. Du vill bara inte säga det högt.
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-05-31 13:50:24 följande:
    Jo för att det finns problem som måste lösas i områden som i Husby m.m. men för den sakens skull kan man INTE säga att alla asyler fungerar på samma sätt osv.

    Det finns problem i Norrland också. Men ändå kastar dom inte sten. Galet va?
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-05-31 14:11:06 följande:
    Vilka problem syftar du på som finns i Norrland?

    Arbetslöshet. Inga fritidsgårdar. Nedlagd offentlig service.
    Och ändå kastar man inte sten på ditlurade brandmän. Gissa varför.
  • Errol Flynn
    TrendyFarsa skrev 2013-05-31 14:32:23 följande:
    Läser lite om detta och det är intressant eftersom kravmaskinerna kräver att "Det ska satsas mer i Husby jaoo!"

     "Hur mycket satsas på Vision Järva 2030?

    När kommunfullmäktige lade fast inriktningen för Vision Järva 2030 hösten 2007 beslutade man samtidigt att reservera 200 miljoner kronor för ändamålet. Pengarna är främst tänkta att delfinansiera olika aktiviteter inom Vision Järva 2030. Merparten av Järvalyftets pengar kommer dock från förvaltningars och bolags med flera ordinarie budgetar. Detta gäller både för stadens egen organisation och för Vision Järva 2030:s många externa aktörer.


    Sammanlagt handlar det om flera miljarder. I och med Vision Järva 2030:s långsiktighet, som gör att arbetet kommer att sträcka sig över flera decennier, är det mycket svårt att idag uppskatta hur mycket pengar som kommer att satsas totalt."

    bygg.stockholm.se/Alla-projekt/Jarvalyftet/Fr.../ 

    Men kravmaskinerna kräver alltså MER än dessa mijarder?? 


    Kan man någonsin kräva för mycket? Om den dumme svensken betalar kan man ju alltid försöka.
  • Errol Flynn
    annabell skrev 2013-06-02 13:10:03 följande:
    Hm men norrland är ju just glesbygd så att det läggs ner där är väl inte relevant. 
    Jaså. Blända mig med din kunskap. Vad är skillnaden på invandrarungdomar som det kastas resurser på och svenska ungdomar som bara får bita i det sura äpplet och se fritidsgårdarna lägga ner? Varför kastar bara invandrarna sten? Kan det vara för att det är gängse sed i arabländer?
  • Errol Flynn
    Faber skrev 2013-06-02 19:49:37 följande:
    Skillnaden är väl att det aldrig är synd om ungdomarna i Norrland, inte de vuxna heller för den delen. De berikar ju inte kulturen så slaskpressen finner väl att det inte är så intressant att skriva om problemen där.
    Nä svenskarna ska betala skatt för att bekosta massinvandringen samtidigt som det skärs ner på skolor, förskolor, sjukvård och annan offentlig service. Jag har aldrig någonsin hört en politiker säga att vi måste dra ner på invandringen.
  • Errol Flynn
    TrendyFarsa skrev 2013-06-03 09:47:37 följande:
    Det är intressant detta att det aldrig dras ner på invandringen, oavsett de skenande kostnaderna, eller att det aldrig blir några konsekvenser för just de NYA Svenskarna.

    På 90-talet så bekostade bl a Stockholms kommun genom Fryshuset en samlingslokal för fläskskallarna i Stockholm Skinheads(!) där dom ölade, skrek och levde jävel med allt och alla, så som Skinnskallar gör.
    Men när ett av dessa lågliv nästan sparkade en journalist till döds så var måttet rågat och dom slängde ut med orden "Ni har levt länge nog på skattepengar och inte skapat ett skit".

    Men det går inte att straffa de Nya Svenskarna på samma sätt?
    Alla kostnader för återuppbyggnaden av Ghettona ska givetvis betalas av de som bor där, dra in på ungdomsgårdarna, sälj de iPads som barnen i Husbyskolan fått av skattemedel, stäng tunnelbanestationen tills allt är betalat.

    Och nästa gång någon av dessa kravmaskiner lever jävel så är det samma svar som i Grekland, Turkiet, Spanien, Frankrike som gäller. Tårgas och gummikulor och inte någon genuscertifierad dialogpolis som ska bjuda på våfflor och allsång.
    Nysvenskarna är dessvärre heliga. Inga kostnader ska sparas! 
  • Errol Flynn
    knobb skrev 2013-06-03 15:42:01 följande:
    Källa på det

    Ja stenkastarvänstern är ju blandad. Det har du rätt i.
  • Errol Flynn
    LittleDarling skrev 2013-06-05 20:27:14 följande:
    Ok ja utredningen är nog inte klar ännu. Sen har jag nog inget direkt mer att tillägga heller. Helst skulle jag vilja dra mig ur tråden nu för jag tycker det börjar bli tjatigt att prata om samma saker hela tiden, men jag kan återkomma igen när utredningen är klar.
    Stängt konto eller avstängd?
Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby