Inlägg från: Errol Flynn |Visa alla inlägg
  • Errol Flynn

    Polisens agerande och övervåld i Husby

    MrsPenn skrev 2013-05-22 11:28:08 följande:
    Precis. Det är så jävla orättvist.

    Sverige utgör 2% av Europas befolkning men vi tar emot över 50% av alla somalier som kommer till Europa enligt migrationsverket. Sug på den.
  • Errol Flynn
    hoppipannkakan skrev 2013-05-22 11:35:03 följande:
    www.sydsvenskan.se/malmo/darfor-laggs-hogstad.../

    Det råder stor kunskapsbrist bland unga invandrare, så pass stor att Malmö stad stänger en hel skola och skickar ut barnen i mer "svenska" skolor. Horribelt. 

    Ja det är ju bra så de kan förstöra skolmiljön i nya skolor. Betygen sjunker och hoten ökar i nya skolorna istället.
  • Errol Flynn
    Enter Sandman skrev 2013-05-22 11:38:02 följande:

    Jag blir arg på dom som startat skiten absolut.
    Men jag blir också fruktansvärt förbannad på dom som lagt grunden för det här, för precis som Stekt Potatis skriver det här är ett symptom på alliansens politik.
    Dom har bäddat för det här och dom har gjort det medvetet.
    Nu sitter dom fegt i tv-soffor och uttalar sig dömande när dom borde stå på Husby Torg och komma med något riktigt bra och soltt, krafttag nu och inga mer klyschor är vad som behövs.
    Men Reinfeldt tycker att det kan väl husbyborna själva fixa det här, det är så fegt och ansvarslöst så jag finner inte ord för det.      

    Men varför beter sig inte svenskar såhär som är fattiga/arbetslösa eller bor på orter där allt läggs ner?
    Så roligt som ungdomarna haft senaste dagarna när de vandaliserat sönder Stockholm har de fömodligen inte haft på flera år. Man får komma ihåg att det finns kulturella skillnader. Människor som kommer från länder där korrumption och våld är vardag har redan anammat det.
  • Errol Flynn
    Stekt potatis skrev 2013-05-22 11:49:42 följande:

    Det gör de, det är bara att det inte får samma genomslagskraft i medierna när rötägg på landet bränner bilar och misshandlar pizzeriaägaren.

    Har vi verkligen upplopp på landsbygden med misshandlade poliser och brandmän? Det har jag helt missat.
  • Errol Flynn
    nilliz85 skrev 2013-05-22 12:02:00 följande:

    men snälla gumman... tycker du verkligen att ett glåpord eller 2 är det värsta med denna situation så får du sätta dig ner å läsa om... är det rätt nej absolut inte men det kommer alltid finnas idioti innom polisen med. tycker dock att det är ganska obetydligt i sammanhanget. att man har lätt att skylla på invandrare i sådana situation är inte så svårt att förstå då det händer på en ort där det i princip bara bor invandrare. tror inte svenskar från andra orter åker till husby för att tänad bil brasor precis. sedan har man rosengård där det också har varit liknande saker som hänt dock inte av samma skala men kasta sten på polis attackerar brandmän etc. och dom lider av samma sak som husby. är alla invandrare dålige elakla människor nej det är dom absolut inte... känner flera jätte trevliga invandrare som betalar skatt och beter sig. men att säga att religion är skuldfria är nog fel ( är beredd på en permanent avstänging efter detta) syftar inte enbart på islam då jag tycker all religion även kristendomen är falrigt för samhället. men om du läser koranen så skulle du nog se en hel del saker som skulle förvåna dig... även bibeln... skillnaden är oftast att kristna inte lever efter bibeln på samma sätt som många i islam. sedan kan man gå ner djupare å analysera ifall detta är varje enskillda individs fel eller folket som massa.

    är jag imot massinvandring? absolut
    är jag imot att sätta invandrare i ''ghetton'? absolut
    är jag racist? absolut inte

    jag tycker illa om vissa invandrare. ja det gör jag men jag tycker även illa om vissa svenskar.
    dom invandrarna jag tycker illa om tycker jag inte illa om för att dom är just invandrare. utan för att dom som många andra människor med alla världens olika nationaliteter själva ställer ut sig själv i samhället å medvetet förstör det vi andra byggt upp. som till exempel ett civiliserat samhälle... att kalla någon för racist bara för att man ställer siug tveksam till tex. massinvandring är fel. folk verkar ha tappat vad begreppet betyder... jag är väldigt nyfiken på varför områden som angered(göteborg) rosengård (malmö) och husby även andra liknande orter alltid har samma problem och att man sällan ser dessa problem på andra orter... snälla förklara du som verkar ha så jävla bra koll...

    detta inlägget lär sticka i mångas ögon men det är tyvärr så världen ser ut och ser ni inte det så får ni öppna ögonen... det är dags att sluta hitta på ursäkter och anledningar som inte finns och ta itu med problemet...

    hade det inte varit ett invandrar relaterat problem hade man inte hört folk skrika ''Allah akbar'' till höger och vänster på alla klipp som finns från husby dom sista dagarna...
    att dom nu sedan mina sista innlägg även har luntat eld på en förskola och en kultur märkt gård från 1600 talet
    att även (har inte källen på detta) men folk har blivit intervjuade å sagt man gör inte detta för att demonstrera men för att det är kul... detta är ett primitivt beteende som måste dödas om man ska ha ett samhälle där folk kan frodas känna sig trygga och må bra.... (beteendet måste dödas inte folket. för dom som inte förstog det)

    http://www.newsmill.se/artikel/2012/08/30/polishatet-i-segregerade-f-rorter-sp-rar-ur
  • Errol Flynn
    Gott svart kaffe skrev 2013-05-22 12:03:22 följande:

    När det gäller barn så har samhället givetvis ett ansvar men samhället kan inte ta över föräldraansvaret såvida det inte är en mycket allvarlig situation. Det du beskriver är en klar bild över hur det ser ut när ett land har tagit emot alldeles för många asylinvandrare. För samhället är det en omöjlig uppgift att lösa alla dessa problem som uppkommit och det borde politikerna ha tänkt på tidigare. Jag vet inte vad man ska göra, gränsen har nåtts för länge sedan och jag tror inte samhället kan göra så mycket mer tyvärr.

    Eftersom bara 5% av dem vi tar emot är riktiga flyktingar enligt FN så borde ju 95% kunna ta mer ansvar för sitt liv då.
    Somalierna tycker det är skönt att samhället tar över uppfostran och försörjningen av deras barn.

    http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115816-28-10-07-goteborgs-somalier-ett-folk-i-kris
  • Errol Flynn
    Stekt potatis skrev 2013-05-22 12:35:09 följande:

    Naturligtvis inte upplopp mot polis och brandkår - de finns ju inte där. Nedskärningar du vet.

    Så landsbygden är helt sönderslagen och nereldad? Jag borde göra en liten roadtrip.

    Upploppen i Stockholm har blivit en världsnyhet. Du inser varför va?
  • Errol Flynn
    kommer inte på något skrev 2013-05-22 13:18:23 följande:
    Problemet med dom här "ungdomarna" är inte att dom är så otroligt missgynnade i samhället. Verkligheten är snarare att dom otroligt bortskämda med alla resurser som redan läggs på dom. Som exempel är ett av megafånarnas mål att det ska öppnas en fritidsgård för äldre ungdommar i alby. Äldre ungdommar är vad vi på normal svenska kallar vuxna. På denna vuxen fritidsgård ska dom sen sitta och spela playstation och se på fotboll som riktiga små peter pan män. Sista meningen i den här artikeln summer allt väldigt bra!  varlinje.se/#more-527 Och det är inte bara i husby dom här peter pan människorna finns ska jag tillägga för att va rättvis.

    Gud vad fruktansvärt. Vuxna karlar som spelar tvspel och fikar hela dagarna.
Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby