• Murarn

    "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"

    Jag hatar det här

  • Murarn

    Jag är arg och sur och har ont i magen. Och egentligen vill jag bara spy en massa galla över en massa folk!
    Typ att jag hatar alla som är positiva och blir gravida på första försöket, ALLA SIN GRAVIDITETER!
    Eller alla som säger slappna aaaaaaaav! JAG ÄR AVSLAPPNAD!!!!!!!
    Jag hatar alla graviditetssymptom man har fastän man inte är gravid
    Jag hatar alla som frågar om jag snart inte ska skaffa barn
    Jag hatar alla som säger att "men gör något vettigt av ditt liv och skaffa barn istället"

    Jag är en väldigt snäll och lugn människa, men jag är så trött på den här skiten nu så jag tänker vara elak och tyken så fort något inte går min väg i fortsättningen!

    Jag har precis muckat med Siri (ni vet hon på telefonen) och sagt elaka saker till henne! Jätteskönt! :)

    VARFÖR KAN JAG INTE BARA
    BLI GRAVID? Varför är jag utvald? Kan jag bara inte få som jag vill för en gång skull?

  • Murarn

    Haha min sambo orkade inte ligga sista gången innan äl var över
    "MEN VILL DU INTE HA NÅGRA UNGAR?!?!" Skrek jag på honom då i sängen. Han tänder nog på sånt för ligga blev det hahaha! Jag hade aldrig velat vara ihop med mig själv ^^

  • Murarn
    fladdertanke skrev 2013-10-12 00:14:45 följande:

    Helvetesjävlaförbannadeskitallt. Hur svårt ska de va?!?


    Det är förjäkligt och man får vara hur arg och förbannad som helst!!! Jag försöker intala mig varje månad att jag inte ska bli ledsen när mensen kommer, men ändå sitter jag där och gråter floder och hatar alla som blir gravida på första försöket!

    Är det ett halvår ni försökt nu? Kram
  • Murarn
    linnea83 skrev 2013-10-13 14:41:15 följande:

    Så kom mensen som ett brev på posten..Varenda jävla månad..Hur länge orkar man?


    :( du kommer orka hela vägen, det kommer vi alla göra <3

    Jag tänker ibland att jag kommer ju få faktiskt få barn någon gång, det vet jag ju. Sen om det är barn jag fött fram själv eller barn jag räddar från ett liv i misär är mindre viktigt! Jag kommer älska vilket barn det än blir!

    Fast jag har en önskan om att få vara med om en graviditet och födsel, jag tror jag är som gjord för att föda barn så jag skulle vilja få prova, en gång iaf...!

    Nu satsar vi på nästa gång!

    Kram
  • Murarn

    Det blev inget denna gången heller ! Men vi kommer ju vara barnlösa max några år till, jag är väldigt öppen för både fosterbarn och adoption.

    Efter nyår ska vi söka hjälp privat.

    Jag har regelbunden mens, är ung och frisk. Har inte ätit p-piller på 6 år osv.

    Är det fler här som har regelbunden mens men som ändå inte blir gravida?

  • Murarn
    Jomila skrev 2013-10-14 14:27:10 följande:
    *räcker upp handen*. Har regelbunden mens, har inte ätit p-medel sen 2008. Blev gravid med mitt x för några år sedan. Valde av olika anledningar att göra abort och nu har jag och sambon kört oskyddad i precis ett år nu i oktober och inte minsta lilla antydan till plus på stickan ????. Inväntar mensen nu och tyder symtom så man blir snurrig i bollen. Har BIM idag men ibland är cykeln 31 dagar så jag avvaktar veckan ut...(har dock en annan ömhet i brösten som inte känns som när de är PMS-ömma så jag håller tummen)
    Har ni försökt aktivt i 1 år? Alltså försökt pricka ägglossning osv? :)

    Jag hade förstått bättre varför jag inte blir gravid om jag hade tex pco! Då kan man dessutom få hjälp! Men fungerar allt alltid som det ska så känns det som att jag passar perfekt in i mallen "oförklarligt barnlös"

    Men sen har vi bara försökt i ett halvår, känns dock som 100 år! Och när ALLA ANDRA i ens närhet blir gravida på första eller andra försöket blir man lite orolig...
  • Murarn
    linnea83 skrev 2013-10-14 14:40:04 följande:
    Jag har regelbunden mens..Inga fel finns..Trots det inte ett enda plus på 1,5 år..
    :( det suger verkligen!!

    Men hur känner ni? Jag vill inte vara utan barn så lång tid till! Alla ivf och så vidare kanske är 3 år till för vår del. Jag vill absolut prova ivf men jag vet inte om jag vill gå barnlös hela den tiden.
  • Murarn
    linnea83 skrev 2013-10-14 15:21:41 följande:
    Vi håller ju redan på..Detta blir vår andra insem.Sen skickas remiss till ivf i blrjan på nästa år.Går privat så ska förhoppningsvis inte ta så lång tid.Ska fråga nästa gång jag träffar läkaren hur lång väntetiden är..Vi har kommit fram till att vi inte vill adoptera.Känns inte rätt för oss.Funkar inte dessa försök (2 insem samt 3 ivf) så har vi andra planer,då utan barn..Jag vill inte lägga massa år på att kaaaanske bli gravid.Vi testar detta och funkar inte det så vill jag leva!Inte leva för att få barn..Hoppas du fattar =).
    Jo jag förstår precis!! Man lever ju på paus nu och det är inget roligt läge!

    Jag vill gärna att min sambo ska få uppleva en liten miniversion av honom, för mig egen del är det inte lika viktigt! Men jag kan inte tänka mig ett liv utan barn, tyvärr. Men jag ska försöka njuta av tiden som är nu när det bara är jag och min sambo. Fast det har varit bara vi i så många år nu så det hade passat bra med en skrikig bebis ;)

    Men jag förstår er verkligen ! Jag tror fullt på att man kan vara lika lycklig utan barn nåt man väl kommit så långt i tanken :)

    Men än ger vi inte upp ;)
  • Murarn
    Jessica 85 skrev 2013-10-15 20:58:48 följande:

    Senaste nytt på min front är att igår skickade vi in anmälan till barnlöshetmottagningen. Blandade känslor, lite misslyckande och lite skönt att kanske göra något åt det. Är en riktig bitterfitta dock, en bekant berättade i helgen när vi var iväg på en weekend att hon var gravid. Dom skulle börja försöka i augusti och nu var hon i v 10. Så jävla orättvist att vissa blir gravid direkt! FAAANN.. Det var nära till tårarna men som vanligt lyckades jag hålla masken och le och gratulera. Men på insidan blir jag nästan inte glad längre för jag tycker det känns så orättvist. Stackars mig! hehehe........dryg blir jag också märker jag!! Tur att det är bara ni som vet om det smile6.gif


    Man får vara bitter som tur är !! :)

    Jag hatar alla som skriver i bim-trådar som är på första eller andra försöket och blir gravida! Kanske är de världens bästa människor men jag förtjänar faktiskt också att bli gravid, jag är ju också bra :)

    Här hemma ska min sambo får prestera i en burk så ska vi kolla sperman. Han är livrädd att det ska vara ngt fel... Men allt går ju att lösa :)

    Kram på er alla! Vi försöker en månad i taget :)
Svar på tråden "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"