Inlägg från: Anonym (Bröst-ångest) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bröst-ångest)

    Till alla er som har komplex för era bröst!

    SpanskaFlugan skrev 2013-10-06 20:08:50 följande:

    Men om en kille dissar dig bara för att dina bröst inte är snygga nog åt honom, är han verkligen värd dig? Hur brösten ser ut ska ALDRIG vara det viktigaste i ett förhållande. Och om du bedömer dig själv, och andra utifrån hur killar ser dig, bör du ändra på dina prioriteringar.
    Jag inser med huvet att du har rätt! Men hjärtat styr åt ett annat håll. Det är samma med tjejer som har anorexia eller body dysformi. Det går inte att banka i dem i huvet att de duger. Det är i mitt huvud problemet sitter, och såklart i brösten eftersom jag inte är nöjd med dem.

    Har man fått pikar om hängtuttar av en man, och min nuvarande kille (som ska lämna mig) aldrig kommenterar mina bröst, är det ju lite svårt att känna sig bekräftad att man duger som man är! Kanske därför man lägger ut en bild här för att höra sanningen??

    Jag är inte typen som ställer mig naken framför spegeln och uttalar mantran: dina bröst duger, dina bröst duger. När jag SER att de är hängiga, osymmetriska och ådriga. Jag vill åtgärda dom om det går. Ska försöka med styrketräning och massage på salong. I en perfekt värld duger alla som vi är. Problemet är bara att världen är ytlig, inte perfekt. 
  • Anonym (Bröst-ångest)
    Anonym (Kattis) skrev 2013-10-06 21:08:52 följande:
    Förstår du att det bland annat är kommentarer som din, om brösten på bilden, som gör folk osäkra och ger komplex? Vad är poängen med att tala ner någon annan? Mår du bättre över dina egna bröst om du får tala illa om någon annans? 
    Nej, jag tror hon är stolt över sina bröst eftersom hon visar upp dem. Och det är bra för henne. Men vi är alla olika, och jag skulle ALDRIG säga något taskigt till en tjej med sådana bröst varken face to face eller i ett forum. Men rent privat (tvivlar på att den tjejen läser här) så tycker jag inte de brösten hade varit ok om de suttit på mig. Men jag önskar jag vore stark nog att inte bry mig. Nu är jag inte det.
  • Anonym (Bröst-ångest)
    Baby Firefly skrev 2013-10-06 20:04:15 följande:
    Jag verkar ha haft tur inser jag nu.
    TS: du ser att det är fler som reagerar på direkt missformade bröst. Ska man ha dåligt samvete för att man tycker det? Man kan ju hålla det för sig själv, men är man stark nog som kan leva med en del av de extrema bröst som visades upp, fine! Men psykiskt lidande kan också uppstå, och då tycker jag man ska ha rätt att operera sig. Det tycker även plastikkirurger.
  • Anonym (Bröst-ångest)
    Anonym (Kattis) skrev 2013-10-06 21:08:52 följande:
    Förstår du att det bland annat är kommentarer som din, om brösten på bilden, som gör folk osäkra och ger komplex? Vad är poängen med att tala ner någon annan? Mår du bättre över dina egna bröst om du får tala illa om någon annans? 

    Jag mår dåligt pga hur mina egna bröst ser ut. Och att se att jag inte är ensam i världen om att ha hängbröst, att det finns dem som har det ännu värre, får mig att må lite mindre dåligt. Usch en sån dålig människa jag är.
  • Anonym (Bröst-ångest)
    Anonym (Kattis) skrev 2013-10-06 21:08:52 följande:
    Förstår du att det bland annat är kommentarer som din, om brösten på bilden, som gör folk osäkra och ger komplex? Vad är poängen med att tala ner någon annan? Mår du bättre över dina egna bröst om du får tala illa om någon annans? 

    Ärligt Kattis, skulle du själv trivas och må bra med dessa bröst? Helt ärligt?? Om tjejen är nöjd, ok fine. Men skulle DU vara det? Ärligt??

  • Anonym (Bröst-ångest)
    SpanskaFlugan skrev 2013-10-06 21:39:09 följande:

    Men det handlar inte bara om tjejen på bilden. Det handlar om att en annan kvinna här på FL ser den där bilden, inser att hennes bröst ser ut precis så och läser din inte särskilt snälla kommentar och får negativa tankar om sina bröst, tror att de inte duger och att ingen kille kommer att gilla dem. Genom din negativa kommentar om brösten forsätter du att bidra till att kvinnor inte känner sig nöjda med sina bröst.
    Jag har aldrig någonsin sett en tjej med den typen av bröst. Aldrig. Jag tror de är ett extremfall. Och om någon tjej därute har liknande bröst, så tror jag inte hon kommer få komplex pga något jag skriver här. Hon lär ha fått det redan, pga andras kommentarer. Jag menar inte att såra någon, jag tycker det är coolt med folk som gillar sig själva. DE SKULLE INTE HELLER TA ÅT SIG av vad jag skriver.. De som gör det, får jobba på sin självkänsla (det råd jag får hela tiden) alternativt spara ihop till en operation.

    Jag skulle operera mig om jag hade dessa bröst. För mig se de inte normala ut, och det står jag för. Jag vet att INGEN av er här skulle vilja ha de brösten heller, så var nu ärliga och säg sanningen. Men coolt att tjejen är trygg i sig själv. Önskar jag hade varit det också. 
  • Anonym (Bröst-ångest)
    Anonym (big mama) skrev 2013-10-06 21:40:06 följande:
    Men om du tycker att hennes är fulare än dina kanske du kan få lite proportioner på ditt eget problem? Dina bröst är helt normala.
    Jag tycker att det är ascoolt att tjejen är så stark och står för sina bröst precis som de ser ut. För ärligt talat, de är inte vackra. Men hon har väl kommit längre än jag och står för sin kropp. Det beundrar jag. Och den bild jag har postat kommer från ett amerikanskt forum! No chance att hon kommer att läsa vad jag skrivit här.

    Tjejer med liknande bröst då - ja mina är ju också hängiga. Då ska jag kanske ta åt mig av min egen kommentar? Jag har också synliga blodådror. osv. Var och en får ta hand om sina egna komplex. Det är inte jag som skapar komplex, jag HAR komplex. Skulle ALDRIG pika någon för sitt utseende, no matter what. Det är samhällets och medias press på att kvinnan ska vara perfekt, samt elaka människor i ens omgiving. Så var det för mig.

    Men tack big mama för att du tycker mina problem är normala. Själv är jag inte nöjd, jag har komplex, men jag jobbar på det. Och det är inte genom att se att andra har "fulare" bröst som stärker min självkänsla - egentligen! Det är alla fina kommentarer jag har fått i min tråd om att mina bröst är vackra, normala osv även om de hänger lite. Det har stärkt mig ikväll. Så tack för alla dessa kommentarer! Det har gett mer än 100 psykologer som ältar "alla är olika och man måste gilla sig själv som man äääääär" Kräk från mig som svar på det.Skrikandes 
  • Anonym (Bröst-ångest)
    storsuggan skrev 2013-10-06 21:52:19 följande:
    Du tror bara att de är missformade för att du så sällan får se bilder på vanliga bröst. Om alla som är missnöjda med sina mindre än perfekta bröst opererar dem för att de ska bli antingen större, fastare eller mindre, blir gränserna för det normala väldigt snäva.

    Jag tror att du kanske behöver gå till badhuset lite oftare, eller någon plats där du har möjlighet att titta på hur kvinnor i allmänhet ser ut utan kläder. Helst inte då på tider då simlaget tränar.
    Jag har gått på friskis, styrketränat, badhus, vattengympa. Har ALDRIG sett såna bröst. Dock canceropererade eller hängiga, men inte sådana. För mig är de missformade, och jag är säker på att landstinget hade betalat plastikkirurgi om tjejen mådde pykiskt dåligt av de brösten. Själv VET jag att jag hade gjort det. My bad.
    Ärligt nu storsuggan: SKULLE DU SJÄLV vilja ha de där brösten? 

  • Anonym (Bröst-ångest)
    SpanskaFlugan skrev 2013-10-06 21:46:04 följande:

    Ingen har sagt att man inte ska operera sig. Men jag vill att kvinnor för det första slutar jämföra sig med photoshoppade modellbröst eller silikontuttar för det är en promille av alla kvinnor som ser ut så och det är orealistiskt. För det andra vill jag att kvinnor slutar intala sig själva att de måste ha bröst som ser ut på ett visst sätt för att killar ska gilla dem. Om killen dumpar dig för att dina bröst inte "duger" är han inte vatten värd. Kom på varför du mår dåligt av dina bröst och se till att om du gör en operation så är för din egen skull. Inte för att någon idiot sagt att dina bröst inte duger. Och för det tredje vill jag att kvinnor slutar nedvärdera och fälla negativa kommentarer om andra kvinnors kroppar. Det är faktiskt tufft nog som det är att vara kvinna och det sista vi behöver är höra andras elaka kommentarer om våra kroppar.

    Jag håller med dig i precis allt det du skriver!
  • Anonym (Bröst-ångest)
    storsuggan skrev 2013-10-06 22:03:43 följande:
    Det handlar inte om vilka bröst jag vill ha eller inte, men de är inte missformade bara för att de inte liknar idealet. Det är det som är min poäng. Idealet är för begränsande och ju fler som anpassar sig efter normen, desto färre kommer att rymmas inom den med vad de har fått av naturen. Samhället är sjukt och fler behöver göra aktivt motstånd, genom att vägra att anpassa sig.
    Jag förstår din poäng, men vill ändå gärna ha svar på frågan: om du vaknade upp i morgon och dessa bröst satt på dig, skulle du känna dig glad och nöjd då. Ärligt?

Svar på tråden Till alla er som har komplex för era bröst!