• Mymmlan

    Värmlandsmammor?

    Finns det fler mammor, eller pappor, från Värmland här? Kunde vara kul att utbyta erfarenheter på lite mer lokal nivå

  • Svar på tråden Värmlandsmammor?
  • Alla hemma

    Grattis!

    Hoppas hon är en matglad liten rackare och lägger på sig snabbt så ni får komma hem lite tidigare!

  • LinaBergstrom
    joma2 skrev 2014-03-12 18:51:32 följande:

    Halloj, Jag är 28, bor i hus på djurgår'n. Fick Eva Eskebrink som BM, tyckte att hon verkade väldigt trevlig :) Har du många i din närhet som ska ha barn? Jag är först ut bland mina vänner! Då är det ca 6 v mellan oss? 14 aug är jag beräknad till, och är strax i v 19 :) Ska du göra KUB? Vi gjorde det för att få se bebisen tidigt ;)
    Hej igen :) Jag är 27år och har bara några få i min omgivning (vänner) som har barn sedan innan- de flesta bor kvar "hemma" i göteborg. Jag skall göra KUB nästa måndag, och det är mestadels av samma anledning som du- att se bebisen i ett tidigt skede :) Sen kan det vara intressant att se hur den mår i övrigt. Jag är i v. 11+5 idag Hur mår du/känner du inför allt? MVH Joma2[/quote] Jag går och väntar på rutinultraljudet om 2 v, har väl förstått att vi ska ha barn, men inte vad det kommer att innebära ;) Lägg gärna till mig på fb (Lina Joura) så kanske vi kan ta en fika/promenad någon dag :) jag veckopendlar till Oslo och kommer hem om 2 v nästa gång. Alltid skönt att ha någon på hemmaplan att dela tankar och funderingar med :)
  • FlitigaLis
    Mymmlan skrev 2014-03-15 20:13:45 följande:
    FlirigaLis hur går det med lilla familjen? Blir ni tokiga på neo eller är det ok?



    Vi blir tokiga! Man är så instängd och livet är så inrutat. Sond varannan timme och sen amning utöver det, däremellan ska man pumpa, försöka äta lite och kanske sova ibland. Personalen hjälper till på natten men man sover ju ändå helt när de är in och grejar.

    Linnea har fått gulsot och ligger på solbädd just nu. Hoppas på bättre värden imorgon, jag vill bara ta upp henne och mysa hela tiden men jag försöker låta bli.

    Saknar lilleman där hemma men han har varit här och inspekterat lillasyster, lite läskigt och spännande.
  • Mymmlan

    Flitigalis: Åååå Lider med er! Jag skulle sakna mig galen om jag ofrivilligt var tvungen att vara ifrån mitt stora pyre sådär! Hoppas hoppas ni får åka hem så snabbt som möjligt och att gulsoten går över.

    LinaBergstrom: vi kanske hamnar på förlossningen samtidigt då? Om ni åker till Karlstad vill säga. Jag är 11+3 . Kub blir det på onsdag och efter det blir det offentligt på riktigt, förutsatt att allt ser ok ut.

  • ja88

    Jag bor ju också i Kristinehamn (eller utanför) och har kommit till v 10+4 nu. KUB den 27:e, räknar ner dagarna för att få se att allt är som det ska där inne. Det känns lite overkligt, tanken på att det verkligen ska komma ett barn till, kanske för att jag redan har två små och dagarna bara flyter på. Kul att få lite kontakt med andra som ska få smått ungefär samtidigt och också bor i Värmland :)

  • hesu78

    Vi ska på RUL imorgon och det ska bli sjukt spännande!
    Jag fick ju se bebisen på KUB-testet, men då kunde inte min sambo ta sig ifrån jobbet, så för honom blir det första "titten".
    Hoppas nu bara att allt ser okej ut...

  • ja88
    AstridIsabella skrev 2014-03-17 06:46:17 följande:
    Ja88 - hur långt har du mellan dina barn? Jag har två små med två års mellanrum. Längtar efter en till! Mina barn är tre år resp 11 månader gamla.
    Mina killar är nyligen fyllda 3 år samt 20, strax 21 månader. Det är nästan 17 månader mellan dem (och blir drygt 2 år och 3 månader mellan nr 2 och nr 3 om allt går väl).
Svar på tråden Värmlandsmammor?