• Mymmlan

    Värmlandsmammor?

    Finns det fler mammor, eller pappor, från Värmland här? Kunde vara kul att utbyta erfarenheter på lite mer lokal nivå

  • Svar på tråden Värmlandsmammor?
  • Mymmlan

    Hesu78 hur gick RUL? Såg det bra ut?

    Vi var inne på KUB idag och det såg jätte bra ut. Så lycklig över lilla pyret. Imorgon ska vi berätta för storebror. Ville berätta idag men maken vill också vara med och det kan man ju förstå kanske

  • hesu78

    Mymmla: Det de kunde se och mäta såg helt normalt och bra ut, men de hade svåra bekymmer för vår lilla krabat för överdrivet sprattlig och ville inte alls ligga still! :)
    När det sedan var dags att ta en bild hade den lagt sig på mage i grodställning, med armarna över huvudet och gick inte att rubba alls. Så bilden vi fick var en stillbild de tog under mätningen och den är så suddig, så det går knappt att se om vad det är. DET var ju lite trist.
    Dock sa de att det troligen blir minst ett UL till, då jag går på specialistmödravård, så vi kanske kan få en bättre bil vid ett senare tillfälle.
    Men huvudsaken är att allt var okej! :)
    Vi fick BF 8 augusti.

    Vad skönt att allt såg bra ut på KUB, det gör att man törs slappna av lite.
    Vad spännande att berätta för storebror!

  • Mymmlan

    Hesu78: ja de är inte alltid så samarbetsvilliga de små liven. Minns med min stora på RUL att jag fick hoppa och stå på huvudet och göra alla möjliga akrobatiska konster för att han skulle lägga sig rätt för mätning

    Tvååringens enda kommentar på att bli storebror var att blir det en lillasyster ska den heta Pinga, som Pingus lillasyster

  • Mymmlan

    Puffpuff hur är det med er brudar?

    Själv mår jag som en prinsessa just nu. Allt illamående och största delen av tröttheten borta och två dagar på Sunne Spa. Så gött!!!

  • hesu78

    Allt bra här! Gick precis in i v. 23(22+0) idag. :)
    Har fått veta att jag ska få göra hela tre extra UL innan BF, så det blir flera extratittar. Hoppas nu bara att alla ser lika bra ut som de två vi redan har gjort...

    Har ju inte mått illa alls eller något annat heller, så jag får väl säga att jag mår som jag gjort hela tiden...oförskämt bra alltså!
    Hade lite känningar av bäckenuppluckring för några veckor sedan, men det har jag avhjälpt med magnesium. Nu har äntligen magen börjat växa också, så idag fick det bli några mammatröjor på rean på H&M. :)
    Var på barnloppis förra helgen och gjorde en massa fynd och denna veckan var jag på gravidyoga för första gången. Nu planeras det Ullaredsresa i Maj. Varför ta det lugnt liksom? ;)

    Skönt att höra att du mår bra Mymmlan och guuud vad gött att få åka på spa!

  • Mymmlan

    Hesu78 vart går du på gravidyogan? Jag mådde så himla bra av det sist men kan inte denna gången tiderna funkar inte alls med jobb och familj.

  • hesu78

    Mymmlan, jag går på den på Herrhagen (Birgitta Hedman). Tror det var den du tipsade mig om. :)
    Det var första gången i tisdags. Kändes skönt och avkopplande.

  • Mymmlan

    Å älskar Birgitta. Ja det var där jag var och älskade det, bär jag lärde mig bortse från flummet som jag inte kände mig helt hemma med

  • hesu78

    Haha, jag förstår vad du menar! Skrattande
    Tror att jag kommer att få stor nytta av yogan under förlossning. Andningsteknikerna vi lär oss är ju toppen!

  • bonäslina

    Hej hej alla mammor.

    Googlade lite och fann denna tråden :)

    Jag bor just nu i skåne, men den 7 juni bär det av till karlstad för att bli sambo. så jag kan ju kvala in här ändå kanske :)

    Har 2 barn på 3 och 5 år.

Svar på tråden Värmlandsmammor?