• Mymmlan

    Värmlandsmammor?

    Finns det fler mammor, eller pappor, från Värmland här? Kunde vara kul att utbyta erfarenheter på lite mer lokal nivå

  • Svar på tråden Värmlandsmammor?
  • Mymmlan

    Hesu78 har ni provat den med armarna rakt ut i tre min? Bränner som f** "andas igenom det! På förlossningen har du inga armar att ta ned..."

    Bonäslina välkommen! Och välkommen till vackra Värmland

  • Blåbärsglass

    Hej! Hoppar in här i gruppen om det går bra . Jag bor i Karlstad med sambo och dotter på 7 månader. Nu väntar vi tillökning i november så det kommer bara bli 14 månader mellan barnen. Någon mer som sitter i samma sits? Jag har gått in i vecka 10 nu och allt börjar väll sjunka in. Snart väntar kub testet och då känns det nog ännu mer verkligt.

  • Spogg

    Hejsan! Hoppar in här:) Har letat länge efter en Värmlands tråd där fler ska bli mammor till hösten/vintern, då det tidigare känns som att det bara är jag, så det är skönt att se att det finns fler:) Bor strax utanför Karlstad på landet med sambo och en hund och vi väntar vårt första barn som är beräknat i November.

  • Mymmlan

    Å här har varit lite dött ett tag, kul med fler!! Välkomna! Jag var på RUL igår. Går in i v 20 idag. Allt såg bra ut, så lycklig! Det är bara storebror som surade för att han inte fick följa med. Han är 2 1/2. Fick en så himla duktig barnmorska på ul! Hon guidade oss genom varenda millimeter. Så pedagogisk!

  • bonäslina
    Mymmlan skrev 2014-05-09 08:25:20 följande:
    Bonäslina, nu dröjer det inte länge till flytt! Känns det bra, har ni börjat packa?



    Ja nu är det nära :)

    Vi kom hem från Karlstad i måndags, va där en månad. . Dottern skulle börja packa direkt :)

    Jag har 4 slutprov, 6 inlämningsarbeten i skolan denna månaden, fyller 30 nästa vecka som ska firas med 2 vänner som också fyller år med en stor fest o sen ska barnen till bvc, tandläkaren och sonen till astmamottagningen. . Så jag får beta av lite mer innan jag börjar packa känner jag :) men jisses va jag längtar.

    Hur mår du annars i graviditeten? Ser sonen fram emot att bli storebror?
  • Mymmlan

    Haha bonäslina, du vet vad du har att göra iaf!! Jisses, det verkar va fullt upp hoppas allt går bra när ni väl tar tag i packningen.

    Här går det bra med magen. Halvvägs och det kickar för fullt. Sonen längtar verkligen efter att bli storebror. Om det blir en lillasyster ska den heta pinga har han bestämt. Annars Pingu så klart. Hmm vi får väl se. Det är ju långt till oktober.

    Spogg, har inte funderat över det. Har vi någon bra i kd? Mest funderat på yogan som jag verkligen vill lyckas gå på! Inte helt lätt att få ihop tillvaron.

  • hesu78

    Badhuset i Karlstad har vattengympa för gravida och den tycker jag är ganska så okej. Har ju inget att jämföra med förvisso. :)
    Jag har gått på den vanliga vattengympan fram till nyligen och ska väl hoppa på vattengympan för gravida nästa vecka. Verkar dock enligt schemat som ligger att det bara är fram till midsommar och sen sommaruppehåll, vilket jag hoppas att jag har fel i! Jag vill ju gå hela sommaren om det är möjligt.

Svar på tråden Värmlandsmammor?