• Killerhillary

    IVF Maj 2014!

    Hej hej, jag har börjat spraya nässpray idag, för långa metoden. Andra IVF-försöket. Bävar inför den emotionella anspänning som kommer! 

    Kram kram

  • Killerhillary
    MarieJ skrev 2014-04-09 17:47:46 följande:
    Åh, vad spännande med en till som är i samma del av processen! Jag har sprayat i tre dagar nu (började också i måndags) och det är väl för tidigt för att känna av det än men jag hoppas verkligen att biverkningarna håller sig borta ;) Fick du mycket biverkningar av sprayen vid första IVF:en? 

    Ja jag blev en riktig klimakteriehäxa

    Deppig och arg och allt kändes tråkigt, även om jag visste att detta "egentligen" inte var jag så var det jobbigt. 

    Nu fortfarande glad, vi får se hur det går denna gång. 
  • Killerhillary
    Hedwig H skrev 2014-04-09 19:57:17 följande:
    Hej, jag hänger gärna med här! (Ber om ursäkt redan i förhand för att allt kommer stå i ett och samma stycke, men paddan fattar helt enkelt inte radbrytning...) Jag och min man var på vårt första möte igår och kommer att börja spraya på skärtorsdag och i början av maj kommer jag börja med sprutorna. Jag har endometrios med mycket smärta och är redan nedreglerad för endon - så vill ni ha tips på hur man hanterar klimakteriebesvären så kan ni vända er till mig! Det är min tredje nedreglering och den längsta varade i ett år. Det är vårt första försök för vårt första barn.
    Jag tar gärna emot tips!
  • Killerhillary
    Hej hej alla. 

    Vet inte om ni kommer ihåg, men jag har precis börjat mitt andra IVF-försök.

    Jag är på nässpraydag fem idag, och vet ni - jag känner mig nästan gravid. Det är en tyngdkänsla i livmodern liksom. I morse gjorde jag ett gravtest (CB testa tidigt), och jag vet - jag ville inte bli en sådan som analyserar streckens förekomster eller ej, men nu är jag det - jag tyckte mig se en antydan till ett blått plus-streck. Eller, i alla fall halva plus-strecket (det saknades ett "ben" på plusset). Jag skickade mobilbilden till mannen, och han sade att han "kanske kunde ana något" han också. Vet inte om han sade så för att inte göra mig ledsen?

    Det är dag 26 på min cykel idag, så kanske lite tidigt att testa, men enligt testet kan man ha tur och fånga upp det så tidigt som 4 dagar innan mens. 

    Ringde IVF-kliniken, sköterskan sade att jag skulle puffa idag också, och ta ett nytt test imorgon bitti. 

    Nu kan jag inte göra något annat än att fundera på eventuella graviditetssymptom. Vacklar fram och tillbaka i mitt sinne hela tiden, och googlar googlar googlar precis alla tecken på pseudograviditet, och hur det varit för sådana som trott de varit gravida och inte varit det. Och sådana som varit det. 

    FAN Jag vågar inte testa imorgon igen. Vill vill vill så gärna att det ska vara positivt!!!

    Kan man ha sådan vansinnig vansinnig tur att det mirakulöst bara går av sig själv ägglossningen innan IVF? 

    Jag vågar inte hoppas. Orkar inte bli besviken. 

    Jag blir tokig. 
  • Killerhillary

    Hej, tack för att ni finns med mig <3. Tog ett test i morse igen, som fortfarande är så grymt svagt att det inte är klokt, men kanske att det är mer ett helt streck idag? Det är iaf lika brett som det ska vara, men ack, oj så svagt. 

    Ägnade kvällen igår åt att googla spökstreck på clearblue, och det finns mängder av sådana som ser ut precis som mina gjort. :-/.

    Idag har jag dag 27 i cykeln. Har ibland långa cykler, men det känns inte så sannolikt att jag skulle vara perfekt gravid och inte se det starkt på testet idag känns det som. Kanske är jag gravid men det är något fel på det hela. Ja ni förstår, så här snurrar det runt! Men är ändå jättejätteglad för att få ha dessa tankar. Det är ju en gåva att vara i en situation där man ens kan tro att man kan vara gravid!

    Skulle eg vilja hoppa över att testa någon morgon, bara för att lättare kunna utvärdera om det blir starkare och starkare eller inte. Vill bara inte riskera att (OM jag nu är gravid) spraya ett dygn i onödan. Som jag läst verkar det inte som om de tror det ska skada embryot eller graviditeten, men jag tycker det är ruggigt läskigt. Tänk om sprayningarna  i sig gör att graviditeten pajar. 

    Så sammanfattningnsvis - funderar vidare, testar vidare, uppdaterar vidare

    MarieJ vad roligt att vi sprayar samtidigt. Vad tidigt i cykeln du började, varför är det upplagt så för dig? 

    Kram till alla kämpar där ute. 

  • Killerhillary

    Hej, dagens test-update: 

    Idag var testet fortfarande löjligt svagt, men det är definitivt starkare än det var i förrgår, när jag testade första gången. 

    Jag ringde sköterskan och hon sade till mig att sluta spraya. Hade redan tagit morgonens spray i väntan på telefontiden, men men . 

    Det känns overkligt. Hela kylen full med IVF-mediciner och så ska jag avbryta. TÄNK om det var så att det räckte att skrämma äggstockarna med ett till äggplock. 

    Tokstirrar efter tecken på att flytningarna ska bli brunfärgade typ hundra gånger om dagen. Den här cirkusen gör att man blir lite udda. 

    Hoppas hoppas hoppas

  • Killerhillary

    Binniboo och Sammet - skrev lång inlägg som försvann till er om era resor, känner med er. Jag har slutat med nässprayen nu, på sköterskans inrådan. Fått en tid för VUL sista april. Så oväntad utveckling :)

  • Killerhillary
    LifeAsME skrev 2014-04-15 15:24:18 följande:
    Hej! Hittade den här tråden via älskade google och tänkte hänga på om det är ok? :) vi gjorde vårt första ivf (långa protokollet) som misslyckades i slutet av mars. Nu väntar jag på min mens som förhoppningsvis kommer veckan efter påsk och då kör vi igång med en ny behandling. Denna gången blir det det korta protokollet. Jag blev väldigt nedstämd under första behandlingen och tror mycket berodde på nedregleringen med suprecur. Hoppas på bättre mående denna gång!:) Spännande att läsa om du som var spontangravid mitt i allt, grattis! :)

    Tack :)
  • Killerhillary
    MarieJ skrev 2014-04-15 22:15:15 följande:
    Det kommer säkert gå bra, vad jag förstår så skiljer sig ju biverkningarna av sprayen inte bara från person till person utan kan även variera från gång till gång. Har du tur så är du en sån person och slipper må så dåligt den här vändan! :)
    LifeAsME skrev 2014-04-15 20:48:12 följande:
    Tack!:) jo, jag börjar med sprutorna 2-3 mensdagen :) hoppas bara den är lika punktlig som den brukar. Mensen efter behandlingen var väldigt sparsam och allmänt konstig, och samma var det 2 cykler innan ivf-start. Är därför lite orolig att den inte kommer vara punktlig som tidigare, men hoppas :) har även tänt testa akupunktur denna omgång. Ska bli spännande!
    Okej :) Ja visst är det väl konstigt att kroppen har en förmåga att börjar bete sig knepigt precis när man som minst behöver det?? Akupunktur i det här sammanhanget tycker jag också verkar vara intressant, tror absolut på att det kan göra sitt till..Jag provade det förut mot ryggproblem och det satte igång reaktioner i hela kroppen både fysiskt och psykiskt (grät en hel natt nästan utan förklaring tex, även i sömnen vilket var helt sjukt haha), det är häftigt vad man kan påverka! :)   

    Åh vad spännande att höra om akupunkturen Marie. Skulle vilja prova. Undrar om det finns någon positiv effekt under själva graviditeten? Usch mådde också riktigt dåligt under nedregleringen, förstår om du bävar. Kanske att det blir lättare denna gång? Hoppas.
  • Killerhillary
    MarieJ skrev 2014-05-11 22:16:05 följande:
    Hej igen alla kämpar! :) Vi fick tillbaka en superfin blastocyst och två (eventuellt tre) till frysen. Jag upplever att jag redan idag (1,5 dygn senare) känner mer i magen, säkerligen bara inbillning men man vet ju aldrig. Tycker att det känns som en "dov" molvärk som ibland blir lite mer intensiv med små stickningar.. Känner mig väldigt lugn och harmonisk av någon konstig anledning, jag trodde verkligen till 100% att jag skulle bli jättenojig efter ET men det kanske kommer ju fler dagar som går. Hur som haver, testdag den 23e men jag kommer säkerligen att testa innan om jag känner mig själv rätt.

    Grattis!!! Låter ju toppen!!!
Svar på tråden IVF Maj 2014!