• joh93

    Tror ni att jag är gravid?

    oj haha okej, då har du fått rätt stora nu då, haha :)

    Nej kan inte fatta, känns som jag har vart gravid i kanske 3-4 månader men är redan i 6e???!! Vad hände med tiden??! Om jag får som jag vill är det graviditetspenning om 1,5månad sen är det bara några kast bort till julen och sen är härliga förväntansfulla januari redan här. Helt sjukt!!

    Okej vad jobbigt att ha sån oro. Jag känner absolut ingenting än utan tänker att det kommer gå galant, och om det mot förmodan inte gör det så vet ändå personalen vad man ska göra och kommer göra sitt bästa både för mig och barnet :)

  • joh93

    Usch vad jobbigt, hoppas det blir bättre när du pratat om det <3

    Hur går det med flytten då. Fått i ordning allt ännu och börjat inreda barnrummet? :D

  • joh93

    Oj har helt missat att du skrivit. Men vad jobbigt, har du träffat någon annan bättre eller är du fortfarande nervös?

    Med oss är det prima, ska till bm på onsdag och går och väntar på att få hem papper från FK om jag får gå hem den 26e. Det är väl det, magen växer och har inga direkta problem :) hur går det själv?

  • joh93

    skönt att du känner dig trygg nu, har du fått datum för snittet än eller kommer det sen?

    Ja den bara springer! Snart bara 10v kvar och med tanke på att julen kommer så lär hela december gå i ett smack.

    Hur har det blivit med vagnen, har ni köpt en ny än? Själv väntar vi på att de ska ringa och säga att vi ska hämta den, vill ha den nu!!

  • joh93

    Vad spännande att verkligen få dagen med stort D. Själv vet man ju inte när det kommer hända..

    Kommer dom låta dig gå så nära v 40 eller får nu några veckor tidigare än BFet?

    Haha oj okej, ja tänk på bara att det kan ju vara lång leveranstid om ni ska köpa ny :o vi beställde vår för 6v sen men har inte hört något så hoppas de ringer snart... Vill känna o klämma :D haha

    Vi har skötbord,leksaksförvaring och garderob klart. Sängen tycker jag är så svår att hitta den perfekta, tycker alla är så låga så man får böja sönder ryggen, båda är långa jag 177 och sambon 200 så har inte hittat den rätta än men börjar väl bli dags att hitta nån snart..

  • joh93

    Okej :)

    Ja verkligen. Men är ju kul att ha något att längta till också. Fast vill ha den hemma senast till årsskiftet iaf ifall nu lillen vill komma innan :)

    Nej och är det svinkallt så kan man ju inte vara ute så länge heller med tanke på deras lungor. Är väl först i februari man kommer igång med promenaderna kan jag tänka mig.

    Ja det känns skönt att ha mycket klart för man kan ju närsom bli totalt sängliggande och ju större magen är desto jobbigare att montera ihop möblerna :) dock har jag inte köpt så mycket kläder än men det hinns nog med :p

    Va tassar, haha ingenaning :s

  • joh93

    Okej skönt, fick ni någon leveranstid?:)

    Jo det förstod jag men har aldrig sett det på marknaden :p vi köpte faktiskt spjälsäng förra helgen. Blev en troll Lux dropside, fastnade för den på en gång så var lika bra att slå till :p

  • joh93

    Tyvärr så det enda du kan Göra är att vänta, kommer inte mensen så testa dig igen om nån vecka. Det är bara jag och fruktskalet i denna tråd nu och vi är redan gravida och följer varandra.

  • joh93

    Vilken tur att ni hinner få den :)

    Var hos bm idag gick in i v. 33. Allt var finfint med både mig och lillen. Hon blev dock chockad när vågen visade +16 då hon inte alls tycker det syns att jag har gått upp så pass mycket, vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte :p

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?