• joh93

    Tror ni att jag är gravid?

    Oj vad många :)

    Haha ja det är väl typiskt mammor att gråta :) blir det första barnbarnet eller har du några syskonbarn? :)

    Ja du tjänar nog inte så mycket på det, måste väl vara runt 100mil eller? :) jag har ca 50mil men syrran bor i Linköping som är på halva vägen så då blir det inte så långt att åka i ett svep iaf som tur är :)

  • joh93

    Jasså ja då är hon van då;) kommer du kunna då ärva/köpa billigt av dem eller har de redan gjort sig av med mycket? Min syrras yngsta fyller två i jan, de har bara lite grann kvar så får kolla in det. Finns säkert något användbart :)

    Ja jag hoppas det är bra sortiment :)

  • joh93

    Hihi ja det är sant, kläder behöver man nog intr köpa mycket av för det kommer nog ramla in sen runt jul ;) vi tog ju reda på kön men vill hålla det hemligt för släkt ett tag till och de blir galna bara för det redan nu vill börja handla. Haha :D sambons bästa vän och min mamma tror stenhårt på att det är em tjej så det får dom sota för sen, hihi :)

    Nya vi bor i en tvåa så han får sova hos oss sen har vi som en hörna i köket ( med tre väggar)där matbordet är idag, där tänkte vi nog ha skötbord, garderob och typ Kallax/expedit förvaringssystemet. Även typ en bilmatta och någon fin lampa i taket. Sen för att kunna dölja nya barnrummet vill vi sätta upp som en stålvajer fr ikea och sätta ljusa fina gardiner som släpper igenom ljus som man kan dra för :) För matbordet kan vi flytta ut i mitten av Rummet, kök och vardagsrum sitter ihop :) hoppas du förstår., vi får väl skicka inredningsbilder sen :D hur har ni tänkt ? :)

  • joh93

    Okej, bor ni i tvåa nu och ska kolla på större eller? :) ja himla praktiskt att vara gravid i bland ;)

    Ja de är riktigt gulliga, jag skulle vilja ge mig på att virka en filt i ett riktigt mysigt garn. Dock har jag inte virkat mer än typ armband i skolan, men kul och testa på och sitta och pula med i höst mörkret :) kul och göra något eget istället för att köpa allt känns mer personligt så :)

    Ja verkligen, tycker mig känna pyret ibland med för känns inte som något jag nånsin känt förut så hoppas att det är Lillen som spökar :D nej nu är det nästan så man spänner ut lite extra och har tajta linnen på stan, hihi :)

  • joh93

    Okej, vi bor på vån 5 men med en stor hiss och stor balkong så vi trivs bra tills vi har konantinsats att köpa hus om ett par år (förhoppningsvis) :)

    Haha ja då är nog inte babyfilt något hon vill ha ;)

    Ja jag hoppas på det :)

    Har ni börjat kika på vagn än? :)

  • joh93

    Japp vi kommer välja brio go next, tycker den verkar överlägset bäst på marknaden vilket även de i butikerna sagt. Dock lite dyr men det är det värt med allt det extra man får i den jämfört med konkurenterna. Den bästa är nog att den har extremt bra fjädring och att man fäller ihop den riktigt smidigt och att man slipper ta bort sittdelen :)

  • joh93

    Det finns att köpa vinterhjul till den som man kan sätta fram :D

    Hihi okej, är väl kul att det börjar synas eller? :)

  • joh93

    Jajamen, eller heter väl terränghjul men de är större och inte vridbara iaf :)

    Haha jasså då fattar jag ;) ja då finns det väl risk att ryktet sprider sig. Sambon jobbar på bygge där de är två elektriker så han berättade för den andra i fredags när de skulle åka, 20min senare ringer killens mobil så då hade kollegan ringt till en annan som varit på samma bygge på en gång och det var han som ringde, haha.. Vet dock inte hur jag ska göra med min chef.. Har du kanske har något bra tips. Träffar henne aldrig mer än några gånger per månad Max och på torsdag 815-945 är vi inbokade på nån gruppsak om graviditetens andra halva. Eftersom jag redan vart borta ett par gånger för ul och inskrivning och har då sagt lite lögner om tandläkare osv så känns det dumt att göra det igen. Vill heller inte be henne åka ut hit för att "bara " berätta och på telefon känns det dumt. Och om jag ringer och vill att hon ska komma ut kan jag ju inte bara säga "vill träffa dig eye to eye" utan måste ha nått att skylla på så hon verkligen måste ut, haha. Eller är det jag som bara är nojjig, hur ska jag göra??!?!

  • joh93

    Oj det gick snabbt :o nä vad trist, ja det kanske är ett tecken. :p jag är lite rädd att köpa redan nu med garantier och så där, men nu vill ju jag med köpa eftersom ni vågat :D

    Hon kommer inte ut mer än om jag behöver något eller så och så ses vi på apt möte en ggn i månaden men det är inte förren mitten på sept :/

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?