• joh93

    Tror ni att jag är gravid?

    Åhhhhhh vad kul, grattis :D blir riktigt avis på dig nu, haha!! Jag visade mitt gravidhumör för första gången idag. Skulle göra pannkakor och blev bara två av typ 8 som blev hela och fina,brukar alltid lyckas med dem. Bröt i hop fullständigt vid sista gräddningen och kastade pannkaksgegget från pannan rakt in i kaklet vid diskhon!var millisekunder att bryta ihop totalt med tårar ! Nu har jag iaf lugnat ner mig, haha :p

  • joh93

    Haha ja jobbigt läge, känner att jag är mer lättrörd nu, så fort någon visar bild på ultraljud eller bara som nu att du skrev att snart har halva graviditeten gått blev jag nästan tårögd. Haha!

    Idag nu har magen blivit sten hård! Ser verkligen ut som gravidmage, innan såg jag mest plufsig ut, får se om det stannar kvar i morgon eller om det bars var en tillfällighet idag :)

  • joh93

    Ja den har hårdnat till sig, inte lika mycket som i går men blir väl hårdare på kvällen kanske :)

    Ser man inte alls på dig eller har du lite plus iaf? Med mig så ser man om jag har tajt linne eller typ bikini, men som när jag har jobb T-shirten så syns det inte som tur är, lite varmt och gå omkring med tjocktröja nu för att dölja, haha

  • joh93

    Om en vecka ligger jag på ultraljudet, ååååhh vad jag längtar, haha fan nu kommer det tårar bara på tanken av lyckan som förmodligen kommer kännas då :'D

  • joh93

    Tog denna i morse :) blir ju som sagt större under dagen och kvällen. Innan graviditeten var jag iprincip platt. Går in i v 19(!!!!!!) idag, var tar tiden vägen??!

  • joh93

    Jättebra! !! :) en fin liten pojke som ska komma 26e istället för 15e så nu får vi stå ut i 2 veckor till. Hon var jätte noggrann så i 40 min fick vi ligga o mysa och titta. Han låg för det mesta och sögs på tummen :)

  • joh93

    Ja det känns underbart nu, vi åkte iväg direkt efter och klämde på barnvagnar :D

    Här har vi honom :D

  • joh93

    Kändes så konstigt när man såg att han sparka och bökade omkring men att man inte kände något alls, var nästan svårt att förstå att det var i min mage hon var och kollade in i. :)

    Det förstår jag, hon visade upp hjärtat det första hon gjorde och sa : japp här ser ni hjärtat så nu kan vi slappna av, brukar vara det första man vill se. Sen började hon med alla mätningar och koll av läpp, hjärna, mage osv :)


    fruktskalet skrev 2014-08-21 23:11:08 följande:

    Åh vad kul! Vilket litet pyre:D

    Nu längtar jag som tusan till imorgon och hoppas vi får lika bra nyheter :)


  • joh93
    FamiljenO skrev 2014-08-21 23:16:06 följande:

    Sååå spännande! Har precis läst igenom hela tråden sen i april. Så kul att läsa.


    Haha okej, roligt att vi kunde underhålla dig :) det är kul att kunna gå tillbaka sen nu när vi har en konversation ända sen innan vi ens var gravida :)
  • joh93

    Åh så kul att höra!! :) då är vi fortfarande täta, du hade 17de först va?:)

    Vi måste verkligen hålla kontakten och följa varandra nu, blir verkligen glad och höra att allt såg bra ut :D fick ni med några bra bilder då? :)

    Du måste berätta om deras reaktioner!!! :) lycka till

    Jag sitter här och skriver ner allt som ska köpas till vagnen och spjälsäng osv ska ner till gekås med systern i sept, lika bra och börja i tid ;)

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?