• joh93

    Tror ni att jag är gravid?

    Oj haha har missat att du skrivit, gått och undrat hur det går för dig då du inte svarat med det var ju jag som inte gjort det, hahaha!

    Nix ingen bebis än :( ska på ultraljud idag och se så allt är bra. Får en igångsättningstid med som jag fattat idag ifall han inte vill komma innan dess. Så sista dagen är 10e så det är bara max en vecka kvar :D

  • joh93

    Oja jag bökar runt bland kläderna, kollar in alla nappflaskor och tillbehör gosar med filten och hans första gosedjur! Allt var bra på ultrat, var hos bm idag med och allt var finfint där med :) så nu är det bara att hoppas att det startar innan tisdag så jag slipper bli igångsatt!

    Usch vad jobbigt men tur att det finns sånna smarta uppfinningar nu, har fått 2 sånna med babyboxarna så känns bra att ha nån hemma ifall det blir svårt sen :)

  • joh93

    Känns så avlagset än så länge så jag knappt känner något alls, lite hugg/ilningar men det är väl bara för han kommer åt nerver som jag fattar det som. Svårt att ta in att jag snart ska bli mamma pch ta hand om en liten mini människa :o

    Japp, har köpt en liten tub purelan faktiskt, lika bra pch gardera sig innan :p

  • joh93

    Det finns hopp om mig med! Slemmisen började gå i gårkväll och haft molvärk i varierande styrka varje gång jag vaknat i natt. Nu har sambon åkt till jobbet och Jag kan inte somna om.. Hoppas att det sätter igång nu inom ett dygn!

  • joh93

    JAJAMENSAN :D värkarna ökade under dagen och på fredagskvällen åkte vi in, lördag 8.59 kom en "liten" krabat på 4740g och 54cm :) han var väldigt slö och fick läggas på neo på en gång med cpap i två dygn. Nu är vi på familjerum med antibiotika några dagar till efter en lunginflAmmation så det har gått bra även fast det inte direkt var så man trodde förlossningen skulle sluta.

  • joh93

    Ja vi mår finfint nu, nackdelen är att han har sondmatats och gör de än så han blir så ivrig och frustrerad vid bröstet för det tar ju längre tid att bli mätt. Så hoppas att det släpper snart men blir bättremoch bättre för varje gång :) förmodligen hemgång på måndag om han fattat galoppen med amningen då:)

  • joh93

    Ja idag har han varit jätteduktig så detta kommer vi greja galant. Hur går det med er tös då?:)

  • joh93

    Tji fick jag, amningen funkar inte alls, han tar inte alls bröstet så har fått börja med nan och pumpa ur mina egna :( vad skönt att slippa, nu kör vi var tredje timme, fram till tisdag när det är BVCbesök så ska vi diskutera detta med amning så att det förhoppningsvis kan börja fungera.

  • joh93

    Oja han sover hela tiden, känns nästan som han sover för mycket :O aldrig vaknat pga på natten utan får väcka honom varje gång. Oftast är det nått fel, hungrig eller blöjbyte när han gråter, bara varit ett par gången han varit otröstlig en längre stund. :) men han var ju rätt lugn i magen med så hoppas att han är såhär så det inte blir ett helvete sen :p

  • joh93

    Åh fy vad jobbig start för dem :(

    Haha oj, hur har de lyckats glömma det :O vi fick papper nu i veckan från Skatteverket om att registrera namnet så vår bb-bild iaf skött sig som tur är :) men kommer ni få bidraget i efterhand nu ändå eller går ni miste om det för denna månad?

  • joh93

    Filip :)

    Hur gick det? För oss är det så dumt eftersom vi får ju vabba för de dagar vi låg inne, dock kan inte sambon ansöka om det än eftersom han inte är vårdnadshavare så har han inte något barn registrerat på sig än hos FK... Att de ska krångla till det så förbannat mycket... Bet inte hur många gånger jag brutit ihop på fl redan och det lör bli fler gånger -.-

  • joh93

    Skönt :)

    Jo det går bra, igår blev sambon pappa på pappret. Dopet är bokat. Nu ska vi bara bestämma ett mellannamn från sambons släkt:)

  • joh93

    Det går så bra så. Han är så duktig och snäll, skriker och gnäller bara när det är mat/sovdags :) idag är det BVC besök, nästan en månad sen sist så ska bli kul och se vad han väger :) tror det hänt rätt mycket på längden med då vissa byxor börjar bli försmå.

    Hur går det själv?:)

  • joh93

    Wow er var en bra ökning det. Filip vägde 6200 ( 700g upp) och 62,8 cm (ca 4cm längre). :)

  • joh93

    Hu ja jag med.. Blir bara tvn och promenader varje dag. Har ingen jag kan umgås med:( dock ska vi flytta i juni och då ska vi smårenovera hela huset med målning, lister och sånt där så då blir det lite mera att göra :)

  • joh93

    Haha usch ja det börjar bli riktigt tråkigt. Funderaf på att plugga halvtid sen i höst men hittar inga bra utbildningar, de flesta är på helfartmoch sista anmälningen är idag , lagom stressad att hitta nått :p

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?