• joh93

    Tror ni att jag är gravid?

    Haha förstår inte hur du kan känna så. Kollar och tänker och grejar med vagnar hela tiden :D

    Jo jag måste väl det, känns så dumt bara att be henne komma ut om hon har mycket med annat, men det här är ju iofs rätt stor grej och bara bra förhenne att hotta vikarie i tid..

    Åh det skulle jag verkligen också ta mig i kragen och köpa, även bh.. Men bh känns onödigt känns som de kommer blir ännu större men mina har växt rejält så dom jag hade innan sommaren är riktigt obekväma.. Snåla jag...

  • joh93

    Ja men precis, men blir nog en shoppingtur i veckan nu när lönen kommer :)

    Åh vad kul:D något ni köpt eller kommer hyra?:) en trea? :)

    Nej har inte förrän början på oktober ca v 25. Nu v 20 är det den där gruppgrejen bara :) har du bm besök snart igen?:)

    Ringde chefen och hon kommer ut mitt på dagen idag, pirrig men vet att hon kommer bli glad men känns ändå lite stort att släppa på nyheten utanför släkten :)

  • joh93

    Så kul, då förväntar jag mig bilder på hela barnrummet sen :D när blir det flytt? :)

    Ja det är riktigt konstigt hur mycket det skiljer sig mellan landstingen, men har du träff igen då runt 25 eller när är nästa?

    Nu vet chefen iaf, gick väl bra hon sa inte så mycket utan frågade mer när det bar dags. Hon ha de med sig en annan arbetsledare till en annan grupp och hon var med entusiastisk och frågade hur jag mått och varit på ultraljud o så där :)

  • joh93

    Oj det var snabba puckar :) är det i närheten eller är det en bit till nya?

    Vet inte exakt, men har somsagt koll v 25 och vet att det blir ca var14e dag men tror det är från v 30 . Tror iaf inte att det är direkt fr v 25. Hittar inget om det heller på mvcs hemsida.

    Ja känns bra nu, var inte lika jobbigt som jag målat upp :p

  • joh93

    Haha okej, skönt med nära ändå, går att bära det mesta iaf :)

    Ja jag tycker det, men är väl olika för varje landsting och eftersom det är gratis och frivillig "vård" så är det väl säkert beroende hur de fördelar pengarna :)

    Nej varförtrordu det? :o

  • joh93

    Oj vad jobbigt, hoppas det inte blir allt för bråttom när dagen med stort D kommer :o vi har två bb med ca 30min bilväg bara så känner mig rätt trygg :)

    Jaha okej, blir nyfiken på det det kan vara för jobb, vill du berätta ? :)

    Du kan ju inte råför att du är tjej och är gravid, det är en del av livet så om chefen inte tar det bra är hon ingen bra chef helt enkelt!!

  • joh93

    Åh det lät ju som ett drömjobb fast det kanske det inte är då om det är jobbigt :/ nej det tror intr jag hellere att jag kan. Städar ju på dagis och börjar redan bli jobbigt att böja sig och ta upp papper eller sådär om det ligger på golvet, magen är nästan vägen när jag ska böja mig och torka toaletter... Börjar också känna lite i ryggen så får ta lite fler små pauser nu och så idag har jag känt en konstig känsla precis över höften fast framsidan om du du fattar :p

    Ja förr eller senare måste hon ju få reda på det :) kul att den börjar växa nu :D

  • joh93

    Tur du inte är det jämt då ;)

    Hihi ja det är skitkul att det börjar synas, men snart är man väl så trött på o vara tjockis, bara att njuta tills den dagen. Vägde mig igår och har gått upp nästan 5kg :o tycker det låter mycket...

  • joh93

    Nja liten o liten, hyfsat smal var jag ju men är lång, 177 och hade startvikt på 72-73 nu snuddar jag på 77. Ja det är väl olika som sagt vissa går ner först månaderna medan andra ligger på 10..

    Nu käkas det frukost inför mötet idag 8.15.. Känns inte som att det kommer ge speciellt mycket men vi får väl se :)

  • joh93

    Hade helt rätt, helt ovärt möte dessutom fick inte partner vara med vilket ingen jävel sagt. Här har har tagit ledigt helt i onödan halva dagen för att inte få göra någonting!! Gaaaah......

    Oj hjälp då har jag det betydligt bättre, har ju heltid men sitter ca 1h på frukost, drygt 1h på lunch och är ändå klar till två och jag slutar kl 15! Hahahaha

    Åh hur mycket som helst, men startskottet för att handla blir på ullared så kan vi börjar köpa och planera efter det. Då vet man vad man har köpt där och vad man ska köpa hemma i de dyra butikerna. Ska ni börja handla på en nu efter flytten eller väntar ni ändå några månader till? :)

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?