• Cina84

    Bollen är i rullning

    Uppdatering :). Varit och tagit sista sprutan mot röda hund idag. Berättade att jag hade tittat på nätet och hittat på FASS' att de rekommenderade en att vänta 1 månad med att bli gravid. Hon kollade upp det och såg det också så då bestämde vi att det är det som gäller. Ska ta prover om två veckor för att kolla tsh värdet. Förhoppningvis är det på väg ner och har redan sjunkit så mycket så att vi kanske kan börja försöka igen i augusti.

    Hur går det för er? Snart T day ( testdag ;)...) väl?

  • Cina84
    julii skrev 2014-07-11 15:25:07 följande:

    Här väntar vi bara men jag är osäker på om jag haft äl :/ de första 2 kurerna hade jag ju jätte stark äl och den här gången kände jag inget alls bara lite hugg o ilningar. Som vanligt var jag ju tvungen att googla på det och hittade då att de månader som folk inte känt någonting eller trott är gravida är just då de faktiskt blivit gravida så fick ju lite hopp där. Om jag hade äl så har jag bim runt nästa helg :) kram


    Vad skulle vi göra utan google ;). Då får du se om det stämmer. Vem vet kroppen är en lurig jäkel... ;)
  • Cina84
    julii skrev 2014-07-12 23:36:24 följande:

    Ja jag menar det. Efter allt jag googlar på så skulle jag kunna ha alla möjliga sorters sjukdomar haha livsfarligt, man kan söka på vad man ska göra åt halsont och när man går från datorn tror man att man fått cancer haha


    Ha ha, ja google på gott och ont..
  • Cina84

    Hej! Tant röd kom igår så min tanke om att jag hade sen äl kan ha stämt. Får se hur lång nästa cykel blir..

    Bara 5 dagar kvar sen vet ni :)

  • Cina84
    julii skrev 2014-07-14 23:26:10 följande:

    Ja det kan ju ha stämt då, hur lång cykel blev det?

    Ja fy känns fortfarande som ingenting. Hela den här cykeln har vart konstig. Har fortfarande inte känt något alls så det är bara att vänta och se :)


    Denna gången blev den 43 dagar, vanligtvis är den 30.

    Kanske är det eran tur nu då :).
  • Cina84
    julii skrev 2014-07-15 19:17:13 följande:

    Ja men då kan det ju stämma att äl var sen, eller uteblev? Tydligen så är det så för alla att nån gång under ett år uteblir äl helt.

    Ja jag hoppas ju såklart men är lika skeptisk som vanligt. Tänk att man inte kan styra över sin kropp mer ändå. Man borde ju bara kunna säga åt sig själv att fungera. Speciellt när man verkligen vill något så mkt. Idag fick jag igen veta att 1 på jobbet är gravid och 2 gamla barndomsvänner. Känns så drygt! !


    Jo det är visst inte så konstigt. Oavsett så var det skönt att den kom.

    Ja du tänk om man hade kunnat det...Det kvittar hur mycket man tänker på det... Bäst hade varit att inte lägga energi på att tänka men vem kan göra det?..

    Även om man är glad för dem så tar det på en själv..

    Jag har kommit fram till att det inte är speciellt många kvar från min högstadieklass som inte har barn...
  • Cina84

    Då har jag varit och tagit prover idag för att se om levaxinen har gett något resultat. Får veta svaren om en vecka. Jag fick även tagit ytterligare några prover för att utesluta ännu några ev orsaker. Har läst mig till vad som kan vara bra resp. mindre bra att äta mot sköldkörteln så det kör jag lite på nu. Det bästa hade ju varit om man hade kunnat åtgärda det hela på naturlig väg. Jag har fått svar från endokriologen och inom 3 månader kommer jag bli kallad dit. Känns än så länge som det flyter på.

    Gick det vägen denna gången?

  • Cina84
    julii skrev 2014-07-25 22:49:18 följande:

    va härligt att det går framåt, spännande att veta provsvaren, hoppas de fungerat!!

    Här har de hänt mycket också. Fick här för ett par dagar sedan åka till akuten pga otrolig smärta i magen, efter mkt om och men så fick jag göra ultraljud där de visade sig att jag fått väldigt tidigt missfall, ett ägg hade blivit befruktat o vandrat upp till livmodern för att börja växa men av någon anledning så hade ägget brustit och jag hade vätska i livmodern. Jag hade alltså inte börjat blöda så det var ju väääääldigt tidigt missfall. Detta var på bim+1 och är nu på bim+7 men ännu ingen mens. Fattar mig inte på den här kroppen. Men bara att vänta på att den ska behaga komma. Har ändå symptom att vara gravid, har sjukt ont i brösten och ryggen


    Ja ja hoppas också!! Så att vi kan sätta fart igen i augusti när vi har nästa chans :).

    Jisses! Vad glad och ledsen jag är för er skull. Glad för att det lyckades ta sig :), men ledsen för att det gick åt skogen :(. Jag vet.. man vill bara att den ska komma så att man kan börja om på ny kula..Det är inte så att det kan vara ett ägg till där som har klarat sig så det är det du känner?
  • Cina84
    julii skrev 2014-07-26 22:55:43 följande:

    Mensen behagade komma idag. Jo jag känner så också att det är en lättnad att vi vet att det fungerar men såklart tråkigt att det inte gick hela vägen. Jag hade nog varit mer ledsen om jag faktiskt visste om att jag var gravid, hade fått plus på stickan osv, nu visste jag ju inte och det var ju så tidigt att det inte än var ett foster. Nu är det bara på det igen. Denna gång utan vul då kliniken har sem.stängt. snart är det våra tur eller hur :)


    Det var ju bra att den kom så snabbt så du slapp vänta en vecka eller så.

    Det kan jag nog tänka mig att det hade varit värre, då har man ju hunnit glädjas åt det hela.

    Ja du det bör det väl nästan vara tycker jag :). Tänk om vi lyckas samtidigt!
Svar på tråden Bollen är i rullning