• Cina84

    Bollen är i rullning

    julii skrev 2014-06-16 19:46:46 följande:
    Hej igen! Har ni hört nå mer? Hur går det:)?

    Jag har bim imorgon men inte vågat testa än.. har svag mensvärk som kommer och går lite. Håller i några sekunder sen försvinner det. Haft så kanske 3 gånger idag. Så jag intalar mig att mensen säkert kommer imorgon.



    Vilket sammanträffande! Jag tänkte precis på dig! :). Håll ut snart vet du. Åhh hoppas hoppas :). Hur länge har ni provat med Pergo?

    Inget nytt här. Har förlikat mig med tanken om att vi måste vänta och tänker att det är en mening med allt. Har faktiskt en del kompisar som inte skaffat än så jag är inte den enda som passerar 30 utan barn. Det löser sig :)
  • Cina84
    julii skrev 2014-06-16 22:32:13 följande:
    Detta är andra kuren med pergo, tar det sig inte nu så har jag en kur till utskrivet. Efter det om de inte tar sig då heller så verkar det som att man måste ha ett uppehåll så då får jag säkert vänta till efter sommaren.

    Men va skönt att du tänker så. Jag försöker också tänka att tar det sig inte nu så gör det kanske det nästa gång. Och som du säger, det löser sig!



    Ja men det skrev du ju... Minnet är bra men kort ;). Lite nyfiken varför behöver du vänta sen i såfall?
  • Cina84
    julii skrev 2014-06-16 23:11:32 följande:
    Jo man får äta som högst 3 kurer pergo på rad sen måste man ha ett uppehåll för att inte bli överstimulerad och för att tabletterna är starka så kroppen måste få vila. Fast en del landsting verkar man få äta fler kurer på rad. Så blir det inget nu eller på 3dje försöket får jag ta ett uppehåll plus att kvinnokliniken har semesterstängt så dår får vi säkert fortsätta efter sommaren. :)



    Okej då är jag med. Hur har det gått idag?
  • Cina84
    julii skrev 2014-06-17 18:44:40 följande:
    Har gjort ett gravtest som visar minus, men mensen kommer inte.. tröttsamt.. får väl vänta ut mensen o sen börja på pergo kur nr3 :/ känns skit tråkigt!



    :( :(.
  • Cina84
    julii skrev 2014-06-17 19:25:18 följande:
    Tycker det är så drygt för är jag inte gravid så kan väl lika gärna mensen komma med en gång.. förstår inte heller vad de år som felar när min man har helt normala spermier och jag äter tabletter för äl, vad är det som går snett? Tänkte ringa gyn imorgon och fråga vad vi ska göra om det finns någon mer hjälp att få. Har sett att den finns sprutor man kan ta i samband med pergo för att boosta äggen lite mer och då är man näst intill garanterad att äl blit av.. blää vilken dag. Jag jobbar natt nu och har svårt att sova på dagarna så de känns som att dygnen blir helt enormt långa. Ännu mer väntan.



    Jag håller med, om det inte tagit sig så behöver den inte vänta med att komma. Det är precis som om att kroppen gnuggar salt i såret då. Det måste vara extra jobbigt när det inte är något "fel" på er. Då är där ju inget direkt att "fixa".

    Det gör du rätt i så får du säkert lite nytt att tänka på som gör det hela lite lättare igen. Har läst på nätet om en del som har testat zonterapi på fötterna och även akupunktur för att på naturlig väg stimulera det hela.

    Du får titta på en massa filmer, typ action komedier. Jag måste alltid göra något sånt annars rullar tankarna för fullt. Att gå en runda är nästan det värsta om jag inte har på riktigt rejäl musik. Du har iget gym i närheten, annars hade du kunnat åka dit och typ boxats, bara för att bli av med lite känslor och energi.

    Kram
  • Cina84

    Har du fått veta vad ditt sjöldkörtelvärde ligger på. För att det ska vara riktigt gynnsamt för graviditet rekommenderas det att man ligger på ett värde mellan 1-1,5.

  • Cina84
    julii skrev 2014-06-17 22:41:28 följande:
    Nej men precis, den ska jävlas in i det sista :p

    Ja jag har oxå läst om akupunktur, kanske skulle kolla upp det. Det är ju värt att testa iaf. Jag tycker faktiskt om att gå ut att gå, har hund så brukar ta med mig dom och gå en riktig runda så brukar det kännas bättre.

    Nej jag har inte fått veta vad värdet ligger på, de sa bara att värdet är normalt. Kanske skulle fråga om det en gång till för att vara på säkra sidan!

    Kram



    Ja men då har du dem att prata med :). Något som distraherar tanken är perfekt därav musik för mig.

    Kan kanske vara värt det. Jag tror att de på gyn vill ha ett lågt värde men man vet aldrig. På vårdcentralerna har de gärna närmare 4 som "normalvärde" men om man vill bli gravid så är det för högt. När man är gravid ska man ha ett maxvärde på 2,5 ,tror jag det var för att inte riskera missfall. Står en del om det på nätet om du skulle vilka veta mer.
  • Cina84
    julii skrev 2014-06-17 23:01:09 följande:
    okej ska kolla upp det :) jag går hos kvinnokliniken där jag bor så de känns ju som att de borde veta mam jag vet oxå att man måste ligga på när det gäller vården för att få sitt sagt så ska absolut ta upp det igen :)



    Ja men det är klart att de har koll! Attans då var jag inte till någon hjälp denna gång ;)
  • Cina84
    julii skrev 2014-06-18 13:12:01 följande:
    Ha ha joodå det är skönt att kunna bolla lite tankar :)



    :) :)
  • Cina84
    julii skrev 2014-06-19 17:59:15 följande:
    Här kom mensen precis, med en fruktansvärd värk.. känns tråkigt som tusan. Blir ännu en kur pergotime med början på måndag :/



    Åhnej :(. Jag tänkte när jag såg att där var ett nytt inlägg att nu så nu skriver du att det gick vägen! Skit också :( :(
Svar på tråden Bollen är i rullning