• johannessssss

    Ensam oskuld kille dödade 6 människor

    En oskuld kille skjöt vilt igår, skadade många och dödade 6 personer. Varför? För att han inte var snygg. Oskuld. Ingen Brad Pitt. Han postade en video där han pratar om hur han nedvärderats hela livet av tjejer, hur han hatar alla kvinnor och män och varför de är så ytliga. Precis egentligen som så många svenska killar också känner idag, bara det att de inte har modet att gå ut och döda. Ännu?

    Vad tycker vi om det? Varför är kvinnor så ytliga? Varför ger de inte en chans till män som inte ser ut som Brad Pitt?

    Har kvinnor ingen logik? En dålig tjej vill inte ha en dålig kille, vilket vore det bästa, de skulle ju passat, hon vill ha en bra kille och får det.

    JAG DÅ? vem fan ska jag leva med.

    http://www.independent.com/news/2014...ng-isla-vista/






    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-05-25 01:07


  • Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor
  • Flakmopedisten
    Anonym (suck) skrev 2014-05-25 15:17:13 följande:

    Du har fel. Jag är kvinna och var mobbad hela grundskolan på grund av min annorlunda och osociala personlighet. Hade uselt självförtroende och var oskuld tills jag var 22. Aldrig att jag skulle ha tänkt tanken på att skjuta ihjäl någon för det.

     


    Kvinnor har heller inte samma sexlust som unga män. 

  • johannessssss
    Mamori skrev 2014-05-25 15:07:48 följande:
    Troligtvis eftersom tjejer i allmänhet har större socialt nätverk och fler nära vänner. Det är dessa vänner som försöker hjälpa till att fixa dejter etc för den ensamma tjejen. Killar som är ensamma försöker ofta inte satsa på att hitta nära vänner utan söker bara efter en tjej och det är svårt.

    Jag har varit med om flera gånger att jag försökt bli vän med en ensam kille och när jag inte vill bli ihop med honom så vill han inte ha mig som vän heller. Trots att jag kanske på sikt kan hjälpa till att fixa ihop honom med någon.
    och varför har dom det? jo för att dom har det lättare att bli socialt accepterade. en vanlig kvinna har social status. en dålig tjej blir sedd som normal. etc. men killar måste vara alfa.

    okej, men alla är inte som han. jag är inte sådan.
  • Anonym (suck)
    Flakmopedisten skrev 2014-05-25 15:19:20 följande:
      Kvinnor har heller inte samma sexlust som unga män. 

    Var har du fått det ifrån?
  • johannessssss
    Mamori skrev 2014-05-25 15:10:11 följande:
    Kan också säga att jag är vän med en sådan ensam kille som inte vill något hellre än att hitta en flickvän. Ingen tjej han raggar på är intresserad. Han har gråtit ut hos mig och jag har tröstat honom när ingen velat ha honom. Sanningen är den är jag är superkär i honom, men han är inte intresserad av mig för att jag inte är "en typiskt perfekt tjej" enligt honom eftersom jag har ett barn. Det finns som inte med på kartan ens. Så jag är lite bitter.
    udda kille :p
  • Sansa Snark
    Anonym (alli) skrev 2014-05-25 15:09:18 följande:
    Men du förstår inte alls, du har fastnat helt på sexet. Det handlar inte om sex, problemet är att sex och tvåsamheten är så dominerande idag att om man inte hittar någon att ha sex med så hittar man heller ingen gemenskap eftersom allt så fixerat kring familjer, Det måste ändras. Vi måste sluta fokusera på familjen och istället utveckla en gemenskap där alla får ingå oavsett hur konstiga de är.

    Jag har använt precis samma resonemang om närhet/kärlek eller vad du nu vill. 

    Jag är helt för att ha ett mer inkluderande samhälle och att hjälpa "knepiga" personer att hitta sammanhang de trivs i. Men ingen är personligen ansvarig att ge av sin tid, uppskattning och engagemang och kärlek. Istället får var och en bygga upp sin egen gemenskap av respektfulla och ömsesidiga relationer, oavsett om man vill kalla det familj eller något annat. 
  • Flakmopedisten
    Anonym (suck) skrev 2014-05-25 15:20:30 följande:

    Var har du fått det ifrån?
    Obefintligt testosteron?
  • Pluxus
    johannessssss skrev 2014-05-25 14:58:29 följande:
    jag ger upp, tjejer går inte att prata med. ni skriver med känslor och låter er arghet ta över. inte en jävle har nämn mercyfucks.

    forsätt du njut av det grymma liv med pojkvänner.
    Jag är man!

    Jag har också varit extremt udda, jag har varit bitter, jag skyllt på kvinnor och andra män, jag känt mig utanför och åsidosatt, sätt mina coola kompisar fått tjejerna jag vill ha och blivit det tredje hjulet osv. Jag försökt om och om igen inse vad problemet är och efter så mycket misslyckanden kom jag till slut fram till att det var jag som sög, jag var inte bra på att läsa av kvinnor, jag var inte bra på social dynamik och allt var i grund och botten mitt egna ansvar att det skulle bli bättre och det har det blivit efter en del träning och självutveckling. 

    Vill bara att andra som är i den sitsen ska inse det också och då kan jag låta lite hård.
     
  • Anonym (alli)
    Sansa Snark skrev 2014-05-25 15:21:34 följande:
    Jag har använt precis samma resonemang om närhet/kärlek eller vad du nu vill. 

    Jag är helt för att ha ett mer inkluderande samhälle och att hjälpa "knepiga" personer att hitta sammanhang de trivs i. Men ingen är personligen ansvarig att ge av sin tid, uppskattning och engagemang och kärlek. Istället får var och en bygga upp sin egen gemenskap av respektfulla och ömsesidiga relationer, oavsett om man vill kalla det familj eller något annat. 
    Du har helt fel, alla är ansvariga. Precis som att alla är ansvariga för att bekämpa rasism, homofobi och sexism.
  • Anonym (hufsg)

    killen i videon ser ju faktiskt helt OK ut, tom bra men nu har han ju förstört sitt liv. Grejen är väl att hans personlighet förstör hela skiten.

    Jag har varit tjock hela livet men nu på senare tid (28 år) har jag fattat att man kan fejka rätt bra med brudar. Berätta lite diskret att man tjänar 45 kr efter skatt, att man rest över hela världen osv, då får man knulla. Vem fan bryr sig om dom blir tjuriga när dom får reda på att man inte tjänar 45k? Då är det ju dom som är falska.

Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor