• johannessssss

    Ensam oskuld kille dödade 6 människor

    En oskuld kille skjöt vilt igår, skadade många och dödade 6 personer. Varför? För att han inte var snygg. Oskuld. Ingen Brad Pitt. Han postade en video där han pratar om hur han nedvärderats hela livet av tjejer, hur han hatar alla kvinnor och män och varför de är så ytliga. Precis egentligen som så många svenska killar också känner idag, bara det att de inte har modet att gå ut och döda. Ännu?

    Vad tycker vi om det? Varför är kvinnor så ytliga? Varför ger de inte en chans till män som inte ser ut som Brad Pitt?

    Har kvinnor ingen logik? En dålig tjej vill inte ha en dålig kille, vilket vore det bästa, de skulle ju passat, hon vill ha en bra kille och får det.

    JAG DÅ? vem fan ska jag leva med.

    http://www.independent.com/news/2014...ng-isla-vista/






    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-05-25 01:07


  • Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor
  • Pluxus
    johannessssss skrev 2014-05-25 15:25:31 följande:
    men hur kommer det sig att det är endast män som är så här "dåliga"? aldrig hört något om en tjej som är så här. måste bero på enorma förväntningar på män eller att män i dagens sverige är förtrycka.
    Jag har kommit fram till att jag vill vara man. Jag ville inte vara den jag var innan... En rädd liten pojke. Kände mig alltid så efter och tafatt. Jag tröttnande helt enkelt. 

    Jag har slutat ha förväntningar på kommunikation, jag förväntar mig alltså inget när jag snackar med en tjej. Jag är mig själv fullt ut och är inte längre rädd för att bli avvisad för jag tror det lätt kan sätta käppar i hjulet om man går in för något och tror eller förväntar sig att man kommer misslyckas. Jag säger vad jag tycker, jag gör det jag tycker är roligt och tränar ständigt på att bli mitt starkaste jag.  

    Vilka förväntningar menar du? på vilket sätt är männen förtryckta? 
  • Flakmopedisten
    Anonym (Zzzzz) skrev 2014-05-25 15:38:36 följande:
    Det är många tjejer som känner o har det så också. Jag är en utav dem
    Får ofta höra hur snäll o omtänksam jag är, hur jag alltid ställer upp, är bra på att laga mat o baka,.
    Det allra värsta är att få höra...* önskar att fler vore som du..* Varför är jag då singel?
    Jo för jag går inte halvt naken med pattarna o röven hängandes ute för allmän beskådan o jag är ingen barbie.

    Var på date med en kille för lite sen som såg hemsk ut.
    Han hade varken brytt sig om att duscha eller ta på sig rena kläder.
    Hans stora mage hängde ut över byxlinningen o tröjan räckte inte ner över den.
    Han hade långt hår som säkert inte hade blivit tvättat på veckor o lukten.......
    Trots att jag rent spontant ville springa därifrån så fikade jag med honom o visst vi hade ett samtal som flöt på rätt bra. Hade kunnat tänka mig att träffa honom igen.
    Kort efter att vi hade skiljts åt fick jag ett sms där han skrev att jag var för stor för honom o att han inte var min typ.
    Hej

    Hur ser du ut rent estetiskt på en skala 1-10 ? Är du överviktigt? 
  • Flakmopedisten
    Anonym (:() skrev 2014-05-25 15:39:38 följande:
    Nej, ensamma tjejer "får" inte liggparters. Jag hade en bekant som raggade killar hysteriskt från det hon var ca 11 år gammal. Ingen kille var intresserad, tror många blev skrämda av hennes sätt och många fann hennes yttre inte särskilt attraktivt heller. Vid ett tillfälle var hon faktiskt tillsammans med en kille men bara via telefon. Han var också ensam och hade aldrig haft någon partner tidigare. När de sen tillslut fick träffa varandra "på riktigt" var han plötsligt inte intresserad längre. 

    När hon var 25 och fortfarande inte hittat någon blev hon desperat. Hon hittade en kille på nätet som inte var snäll mot henne. Men det faktum att han faktiskt kunde tänka sig ligga med henne gjorde att hon ställde upp på allt. Han gjorde henne illa men hon trodde det var helt normalt att blöda i rumpan efteråt, att det bara var att bita ihop. Det närmaste sex hon hade haft tidigare var via porrfilmer så hon hade ingen aning. Hon trodde i sin enfald att om hon ställde upp på precis allt så skulle han tillslut lämna sin flickvän för henne. Killen var inte ett dugg intresserad henne, han kunde lika gärna satt en pappåse över hennes huvud. Det enda han ville var att få utlopp för sina sjuka sexuella fantasier, vilket han inte kunde med sin flickvän (man gör ju inte illa någon man faktiskt älskar..)

    Så nej, det handlar inte om att få sex. Det handlar om närhet, ömsesidig respekt från en annan person, uppskattning, kanske tom kärlek etc. Det finns så många fler faktorer än att bara "ligga".    
    Beskriv hennes personlighet etc. Låter som det måste rört sig om rätt allvarliga tillkortakommanden om killar reagerat så pass kraftigt. . 
  • lillajag82

    Killen hade en psykiatrisk diagnos enligt familjens advokat, står att läsa på Aftonbladet. Vad är din ursäkt TS?

  • Anonym (MJG)
    Pluxus skrev 2014-05-25 15:48:28 följande:
    Jag har kommit fram till att jag vill vara man. Jag ville inte vara den jag var innan... En rädd liten pojke. Kände mig alltid så efter och tafatt. Jag tröttnande helt enkelt. 

    Jag har slutat ha förväntningar på kommunikation, jag förväntar mig alltså inget när jag snackar med en tjej. Jag är mig själv fullt ut och är inte längre rädd för att bli avvisad för jag tror det lätt kan sätta käppar i hjulet om man går in för något och tror eller förväntar sig att man kommer misslyckas. Jag säger vad jag tycker, jag gör det jag tycker är roligt och tränar ständigt på att bli mitt starkaste jag.  

    Vilka förväntningar menar du? på vilket sätt är männen förtryckta? 
    Det är ett växande att män halkar efter kvinnor i det nya samhället. Det pratas mycket om att kvinnor ska ta för sig men inte så mycket tvärt om. Just nu håller det på att utvecklas stora klyftor i klass och livskvalitet mellan könen. 
  • Anonym (:()
    Flakmopedisten skrev 2014-05-25 15:52:17 följande:
    Beskriv hennes personlighet etc. Låter som det måste rört sig om rätt allvarliga tillkortakommanden om killar reagerat så pass kraftigt. . 
    Hon var snäll men lite "slow" så att säga. Hon hade nog rätt svårt att läsa av andra människor. Var en kille snäll mot henne, kunde räcka med lite vardagligt snack i korridoren, blev hon blixtförälskad och började ringa upp killen titt som tätt. Jag tror det var hennes "attackförsök" till dejting som gjorde att hon skrämde bort många killar. Sen var hon rätt naiv, blev ofta lurad på pengar för att hon ville vara snäll, men fick aldrig tillbaka dem sen. Tillslut övergick det till bitterhet, främst gentemot andra tjejer som hon ständigt såg som sina konkurrenter och hade därmed svårt att behålla vänner. Hon hade väldigt svårt för sociala sammanhang och att umgås i grupp, två och två var det enda som fungerade.

    Men historien får en "happy ending" ;) Som 30-åring träffade hon en blyg men snygg och jättetrevlig kille på jobbet som föll pladask för henne. Han började uppvakta henne på ett väldigt fint sätt, något hon var helt ovan vid. Hon reagerade först med att fly, visste inte hur hon skulle hantera situationen. Alla hade vart så elaka mot henne tidigare. Men tillslut tog hon sitt förnuft till fånga så nu bor de ihop och är jättekära. Slutet gott allting gott :) 
  • Anonym (MJG)
    Anonym (suck) skrev 2014-05-25 15:20:30 följande:

    Var har du fått det ifrån?
    Skillnaden är också att kvinnor mer attraheras av personlighet medan män kan tända på kroppar. Det kan ju bli några st per dag. Dessutom gör testosteron att män har betydligt högre sexlust. 
  • Rikard

    Om videon visar den verkliga mördaren, så har det här fallet inte ett smack att göra med kvinnors ytlighet och önskan om Brad Pitt-älskare, utan om icke fungerande psykvård. Det är absolut inget fel på denna killes utseende. Om tjejerna avvisade honom så hade det helt säkert med hans psyke och personlighet att göra att göra.

  • Anonym (Man)
    Flakmopedisten skrev 2014-05-25 13:19:50 följande:
    Idag förlorar dom flest oskulden vid 14-15år. Du är 37 och har alltså gått runt i 23 år utan sex. Har du hög sexlust och hur har du stått ut med det? 



    Ja jag har hög sexlust. Det har varit näst intill ett helvete ibland men än värre är ensamheten. Men trots det tar jag inte ut mina tillkortakommanden på andra även om det är klart att man varit lite bitter och deppad periodvis.
  • puss

    eftersom du skriver att du här till de dåliga killarna och att du är en loser, vad är det som gör dig sådan tror du?


    cuz i´m a wild wild bitch.
Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor