• johannessssss

    Ensam oskuld kille dödade 6 människor

    En oskuld kille skjöt vilt igår, skadade många och dödade 6 personer. Varför? För att han inte var snygg. Oskuld. Ingen Brad Pitt. Han postade en video där han pratar om hur han nedvärderats hela livet av tjejer, hur han hatar alla kvinnor och män och varför de är så ytliga. Precis egentligen som så många svenska killar också känner idag, bara det att de inte har modet att gå ut och döda. Ännu?

    Vad tycker vi om det? Varför är kvinnor så ytliga? Varför ger de inte en chans till män som inte ser ut som Brad Pitt?

    Har kvinnor ingen logik? En dålig tjej vill inte ha en dålig kille, vilket vore det bästa, de skulle ju passat, hon vill ha en bra kille och får det.

    JAG DÅ? vem fan ska jag leva med.

    http://www.independent.com/news/2014...ng-isla-vista/






    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-05-25 01:07


  • Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor
  • Pluxus
    Anonym (Oskuld) skrev 2014-05-25 18:12:11 följande:
    Det är precis det jag hållit på med de senaste åren. Och som jag sa, har kommit en bit på vägen men har långt kvar.
    Så är det nog för alla för det finns liksom inga genvägar. Antingen går man in för det och mår bättre (även om det kan ta tid) eller så struntar man i det med risk för att man kommer må ännu sämre. Båda alternativen tar tid men det första alternativet är ju ändå bättre då det är större chans att må bra och leva det livet man verkligen vill!  Glad 
  • manolito
    AnooYoo skrev 2014-05-25 18:23:52 följande:
    Ja, det är fantastiskt. Utöver att man som kvinna får sämre lön för samma jobb, gör 70% av hushållsarbetet, bedöms efter sitt utseende och dagligen måste fäkta bort män som anser sig ha rätt till ens kropp ska man förklara på internet varför man inte väljer fula och socialt missanpassade män för att vara snäll.
    Kvinnor har samma lön för samma jobb, men väljer att jobba mindre och i mindre betalda brancher. Annars var det rätt. Kan säkert vara jobbigt att hela tiden behöva avvisa män som visar intresse.
  • Smecker
    Anonym (M) skrev 2014-05-25 17:47:24 följande:
    Sen säger jag bara att jag tror inte det är sista gången vi får se något liknande. Det kommer hända igen att frustrerade män gör sånt här och jag tror det kommer öka.

    Frågan är vart felet är som gör att utvecklingen går åt det här hållet? Varför är män frustrerade, vad händer? Är inte detta ett samhälls och jämställdhetsproblem? 

    Nej just det, problem får bara tas upp om det är problem åt kvinnans håll. Jaja sorry.



    Varför är det här allvarligare än skolskjutningarna? Vad är nästa grej, att det är ett samhällsproblem att personer inte får jobb med 45kkr i månadslön och därför goes postal? Men visst, vi kan väl ha lite aggression management i skolan, och lär ut hur man handskas med sin besvikelse. Eller skall vi lära ut till kvinnor vilka krav och förväntningar som är godkända att ställa på män (dvs, inga som inte just den enskilde mannen (pojken?) kan uppfylla), och införa statligt reglerad kvinnofördelning? Någon frivillig kvinna får betalt för att stå ut med att leva med någon hon inte vill ha?

    Det enda samhällsproblemet är att det finns psykiskt sjuka personer, farliga för sin omgivning, som går lösa på gatorna.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • manolito
    puss skrev 2014-05-25 18:25:58 följande:

    jag tror inte det hjälper mot problemet.
    Nja, han är uppenbarligen rejält psykiskt sjuk och den biten hade inte botats, men för en sexuellt frustrerad person kan det vara vederkvickande för både kropp och själ.
  • Anonym (suck)
    Anonym (MJG) skrev 2014-05-25 16:22:34 följande:
    Skillnaden är också att kvinnor mer attraheras av personlighet medan män kan tända på kroppar. Det kan ju bli några st per dag. Dessutom gör testosteron att män har betydligt högre sexlust. 

    Om kvinnor dras mer personlighet har ju ts fel i att killar inte får ligga för att de inte är snygga.
  • manolito
    AnooYoo skrev 2014-05-25 18:34:44 följande:
    www.scb.se/Grupp/Valfard/2008-4/LE0001_2008K0...

    "Om hänsyn tas till kvinnors och mäns olika


    fördelning efter yrke, utbildningsnivå, ålder och


    arbetstid, minskar skillnaden till 6 procent."

    De rapporter jag läst har visat på 2%, så det skiljer lite mellan vem som gör undersökningen.

  • AnooYoo
    manolito skrev 2014-05-25 18:47:43 följande:

    "Om hänsyn tas till kvinnors och mäns olika


    fördelning efter yrke, utbildningsnivå, ålder och


    arbetstid, minskar skillnaden till 6 procent."

    De rapporter jag läst har visat på 2%, så det skiljer lite mellan vem som gör undersökningen.


    2 % är fortfarande inte inget.
  • Anonym (suck)
    Anonym (.) skrev 2014-05-25 16:52:19 följande:
    Knappast! Han hade ju aspergers och saknade koll på socialt spel. Och som svar på fråga B: För att killar kan tänka sig att ligga med det mesta (och stå ut med mycket för att göra det). Till skillnad från tjejer.

    Jag tror att det är där skon klämmer för de allra flesta med detta problem, att de har problem med det sociala samspelet. Utseendet är av underordnad betydelse, både för män och kvinnor.
  • Elsa von Brabant
    Anonym (Oskuld) skrev 2014-05-25 17:29:36 följande:
    Med hormonbehandling eller vad? Känner du till ett enda fall där en bly och introvert kille förvandlats till en extrovert alfahanne? Sådant sker inte. Det som sker i bästa fall är att Beta-Bosse kommer in i spelet i medelåldern och i bästa fall träffar en kvinna som lekt färdigt och ser potential i honom.

    Du får gärna ge referenser till fall där blyga introverta förvandlats till självsäkra extroverta.
    Jag vet: John Locke i TV-serien "Lost"! 

    Skämt åsido. Ni killar som skriver här nu. Ladda ner TV-serien "Lost" och titta på de första två säsongerna (resten är värdelöst och urartar). Se karaktären John Lockes förvandling. Man får se tillbakablickar också, av alla personerna. I tillbakablickarna, i den vanliga världen, så var John Locke töntig och mesig. Misslyckad. Sökte desperat efter kärlek, men blev bara utnyttjad av alla. Man riktigt SER på hans kroppsspråk och minspel hur eländig han är i de scenerna. Jag skulle inte vilja ta i honom med tång... 

    Men sedan, på ön, så genomgår han en förhandling. Han har tidigare - i teorin - läst på hur man gör fällor och dödar villebråd. Nu, när detta är avgörande för allas överlevnad, blir detta viktigt. Han växer (kanske även med hjälp av något magiskt på ön, men detta är inte viktigt för det som jag säger nu). Han blir självsäker. En ledargestalt. Inget är omöjligt för honom längre. Han kan säga saker som: "Then we have to MOVE the island" - och alla vet att det kommer att bli så, för att det är HAN som säger det. Framför skärmen reagerar jag på det han utstrålar, och känner - "WOW! HANS kvinna vill jag vara - då skulle jag känna mig omhändertagen och trygg!"

    Grejen är ju att inget av detta hände på riktigt, utan att det var en SKÅDESPELARE som SPELADE både John Locke Tönten och John Locke Alfahanen. Hans medfödda utseende förändrades inte, utan enbart hans minspel, kroppspråk, tal, röst, beteende...

    OCH DEN FÖRVANDLINGEN KAN NI OCKSÅ GENOMGÅ. Kanske inte i samma grad - vi talar trots allt om en TV-serie - men TILLRÄCKLIGT för att attrahera en kvinna!
Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor