• Kelsson1

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Troll lycka skrev 2014-07-14 14:11:13 följande:
    Stor kram till dig, i september plussar vi med våra blastisar visst? ;)
    Självklart
  • Kelsson1

    MissKS Håller tummarna jag med

    Troll lycka: Beror på om embryots ålder, brukar väl vara 5 eller 6 dagar

  • Kelsson1

    MissKS: Mig ska man inte jämföra sig med, fick inte utslag alls och månaden efter blev det därför ÄL spruta när blåsan var stor nog.

  • Kelsson1

    JenJoh5: Så spännande, snart ruvar du igen

    Love is everything: Men då måste det bara lyckas nu

    Ego: Själv hade jag tänkt vänta till september med sista FET försöket och försöka övertala kliniken att testa stimulerat den här gången. Vi får väl se hur de ställer sig till det.

  • Kelsson1

    JenJoh5: Vi har nu sammanlagt gjort 3st FET ostimulerat och ingen av gångerna har jag fått plus på stickan. Nu har vi bara ett enda embryo kvar i frysen o kommer inte att göra fler färskförsök så hoppas verkligen att de vill sätta in lite hormoner (inte bara progesteron som jag har haft varje gång) för att öka på chanserna.
    Det här är inte för att skrämma upp dig vet om väldigt många som lyckats på FET jag tillhör tyvärr inte bara den skaran.

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!