• Love is everything

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Kattflickan: Heja, heja!!!!

    JenJoh: Stort grattis till ruvarstatus!! Vid mina tre senaste insättningar så har de varit på väg att kläckas alla tre. Och jag har blivit gravid varje gång! Så nu vet du vad som väntar!

    Själv har man en vecka kvar till bara första ultraljud, seeeeegt....

  • Love is everything

    Grattis till ruvarstatus LisaW81!!! Låter som perfekta förhållanden! Åh, nu längtar jag med. 1,5 vecka kvar ungefär!

    Menar du en lista löst i tråden eller en ny sida som länkas längst upp? Om vi skriver löst här kanske det räcker för minnet?

  • Love is everything

    LisaW81: Hur mår du?? Några tidiga symtom?

    JenJoh: Har du testat än? Var det på onsdag? Har du några symtom kvar?

    Troll lycka: Hur ser planeringen ut?

    Kattflickan: Du måste ju testa!!! :-O När har du TD? Har du fortsatta symtom?

    MissKS: Hur mår du? Tid för ultraljud snart?

    Kelsson1: Hur ser din planering ut framåt?

    Själv väntar man på ultraljudskoll av slemhinnan på torsdag. Har fått jätteont i äggstockarna, på båda sidorna, typ ligamenten... Någon som känner igen sig?

  • Love is everything

    JenJoh: Usch vad jobbigt med rosa flytningar. Håller tummarna för dig ändå! Vilken sen td, hur många dagar efter FET blir det? Jag har plussat dag 5 som tidigast och dag 9 som senast med mina blastocyster.

    Kattflickan: Har du td idag? Jobbigt med blod, det känns aldrig positivt direkt, trots positivt test... Ska du kolla om testet blir starkare eller är det över helt känner du? Kram

  • Love is everything

    Tänk på att blastocyster genom FET ger störst graviditetschans! Jag har blivit gravid 3/4 FET- försök. Om vi/ni inte blir gravida nu är chansen mycket stor att ni blir det nästa gång!

    Nu är det dags för VUL... Hua! Lite jobbigt då jag haft mensvärk två dagar. Kanske är min egen cykel som spökar??

  • Love is everything

    Gick inget vidare... Hade en helt perfekt slemhinna, men hade en äggblåsa som var vätskefylld och oregelbunden som betyder att jag precis haft egen ägglossning. Så nu får vi inte sätta in...

    Om jag slutar med medicinen, vore det inte perfekt att sätta in om fyra dagar nu då iom att jag förmodligen hade äl igår eller inatt?? Tabletterna jag tagit var ju bara för att få en fin slemhinna. Och om kroppen själv har äl nu så kan man väl gå på den? Och låtsas som om det är i ostimulerad cykel?

  • Love is everything

    Har redan pratat med dom och de tyckte jag skulle avbryta och köra ostimulerat på nästa mens. Känns skönt att redan ha en ny plan att se fram emot! Hoppas det går bättre då!!

    Vad tråkigt JenJoh!! Men du ska väl testa ändå? Ja, det är verkligen ett lotteri det här... Men om det nu har gått dåligt för så många av oss nu, borde det kunna fungera på riktigt för oss nästa gång!

    Kelsson1: Förstår dina tankar... Vi höll på fem år innan vi fick vår fina son. Och nu har vi "bara" gjort två syskonförsök hittills och man är redan less på situationen. Vi har två blastocyster kvar i frysen och jag tror verkligen på att en av dem kommer att ta sig. Om det inte gör det vet jag inte heller om jag orkar mer. Min man tycker det är givet med en ny ivf, men jag vet inte. Sonen kostade närmare 100.000:- och det betalar man ju gladeligen om man hade haft en garanti. Men att inte veta... Man måste ha en stoppgräns någonstans och hålla sig till den. Inte lätt det här...

  • Love is everything

    Maggiloo: Välkommen hit! Och grattis till ruvarstatus!! Jag var dunderförkyld och hade tandköttsinflammation när jag blev gravid och fick min son. Ibland ser kroppen en graviditet som en infektion, något den vill stöta bort. Har du då en annan infektion koncentrerar sig kroppen på den. (Detta helt enligt min erfarenhet!)
    Ostimulerat gör man endast om man har en regelbunden menscykel och då behövs inga extra mediciner. Att få vagitorier är ett extra bra stöd för insättning vid IVF, som egentligen bara gynnar miljön till det bättre i livmodern.
    Lycka till!

    Troll lycka: Nervigt!! Lycka till, håller tummarna för dig!!

    Moolie: Välkommen du också och grattis till ruvarstatus!!

    JenJoh5: Tycker absolut att du ska be om det nästa gång. Annars får de ha en annan plan för att förbättra chanserna!

  • Love is everything

    Troll lycka: Usch fy fasen vad orättvist! Men vad skönt att ni har återstående försök redan betalt! Iom att ni "bara" gjorde fet så borde det gå utmärkt att starta på nästa mens!! Kram på dig!

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!