• Love is everything

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Hej! Vad kul med en blastocyst-tråd! Här är en som gjort 6 ivf- försök med tiopoängs blastocyster (5-dagars). Det har resulterat i fyra graviditeter varav 1 son, 2 mf och 1 utomkvedshavandeskap.
    Pga två utomkveds bakom mig och förmodligen inflammerade äggledare opererades båda äggledarna bort i januari i år. Efter det har jag fått tillbaka min egen mens efter ca 10 års uppehåll pga PCO. Så nu känner jag att kroppen har läkt och är redo för en ny liten frysis. Har två st blastocyster kvar i frysen och hoppas att någon av dessa vill ta sig.

    De tre senaste insättningarna har jag haft blastocyster som varit på väg att kläckas (hatcha) vid insättning och även tagit blodförtunnande sprutor Fragmin och alla de gångerna har jag blivit gravid. Vinnande koncept?! Tänkte köra samma nu i augusti! Ha det fint! Och fråga gärna om ni undrar något!

  • Love is everything

    Kellson1: Ja, det får vi verkligen hoppas!
    Jag har bara erfarenhet från stimulerat FET och har haft bra resultat med det. Det är ju alltid lättare att pricka in rätt insättningsdatum vid stimulerat.

    Troll lycka: Ja, det är fantastiskt! Vi har gått på Carlanderska i Gbg hela tiden, betalat alla försök själva.

    MissKS: Tack! Det är helt ok! Ja, det har varit en riktigt lång och tuff tid, det tog ca 5 år att få vår son, 20 st hormonbehandlingar totalt inkl fyra ivf-försök. Men det är verkligen värt varenda tår, smärta och krona. Jag råder alla till att försöka så länge man bara kan!

    JenJoh5: Tack så mycket!

    LnH: Då är vi två nya här i tråden! Dessutom med många ivf-försök i bagaget, varsin son och som vill få syskon! Välkommen du med! Genom långtidsodling dör ju alltfler ägg på vägen, men de som är kvar har högre procent att ta sig. Oftast gör man bara långtidsodling vid fem eller fler ägg vid äggplock.

    Hur gör ni andra efter FET/ET, är ni sjukskrivna eller tar semester för att vila extra mycket eller kör ni på med jobb som vanligt? När jag blev gravid med min son var jag ledig två veckor sammanlagt. Låg i siffan och plöjde avsnitt efter film. Kanske funkar? Tänkte göra nåt liknande denna gång. Iaf vara hemma från jobbet ett tag. Imon blir det utlandssemester, börjar med Provera imon med, så om en månad ca är man ruvare igen förhoppningsvis!

  • Love is everything

    Kattflickan: Lycka till och hoppas det löser sig till det bästa. Man vill ju ha bästa möjliga förutsättningar!

    Själv är jag på sista dagen med Provera, så nu får gärna mensen komma när den vill. Sen börjar jag mensdag 2 eller 3 med Progynon...

  • Love is everything

    Provera tar man i 10 dagar för att få en sk bortfallsblödning, en framkallad "mens". Jag kör stimulerat, alltid gjort pga utebliven mens och äl sedan ca 10 år. (PCO)

    Fråga på du!!

  • Love is everything

    MissKS: Låter lovande minsann! Tröttheten brukar komma efter bara några dagars ruvande för mig om jag är gravid, det är mitt första tecken och kommer vrålhungrigheten på morgonen så är jag helt säker! Du har min tumme! Har du varit gravid tidigare så att du kan jämföra symtomen?

    Grattis Kattflickan!!!! Spännande!

    Själv väntar jag på mensen så att jag kan börja med mina tabletter, men den vägrar ju komma. Brukar komma dagen innan, samma dag eller dagen efter avslutad tablett. Nu har det gått tre dagar efter avslutad tablett...

  • Love is everything

    Fortfarande ingen mens... Tröttsamt det här nu! Det är fyra dagar sen jag slutade med Proveran. Och den brukar alltid komma en eller två dagar innan sista tabletten.

    MissKS: Hunger och trötthet låter mycket lovande ju!

  • Love is everything

    Grattis missKS!!!! Jag visste det!!! Ska hålla tummarna för att det blir starkare och fortsätter hålla i läääänge!

    Lycka till Kattflickan! Och stort grattis till ruvarstatus!

  • Love is everything

    MissKS: Usch, jag håller verkligen tummarna för dig!! Har heller inga bra erfarenheter av beiget eller brunt av (för min del) Lutinus... Många kramar!

  • Love is everything

    MissKS: Guuuud vad skönt!!! Håller tummarna för din skull!

    Kattflickan: Håller tummarna för plus för dig om ett par dagar!

    Bokat ultraljud till nästa torsdag, då är det dag 13 med Progynon.

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!