• Love is everything

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Dag fem som tidigast med blastocyst, annars har det varit dag 7 och 8.

  • Love is everything

    Ledsen för mf och alla minus... Men håller tummarna för er som inte haft td än!

    Hade ju en testmånad förra månaden, fick jättesvaga streck i ca 10 dagar. Sen helt plötsligt visar strecket jättestarkt och gör så i tre dagar, sen sådär supersvagt igen. Hur tolkar man det?? Vilken dag var äl-dagen? Tänkte nämligen köra på ostimulerat för första gången nu, är på mensdag 3 idag. Om vi säger att jag får första äl-stegringen nästa lördag, när sätter man in en blastocyst då? Vilken dag gör man ultraljud?

  • Love is everything

    Åh, vad roligt!! Då ser vi till att få två plus tillsammans med då!
    Har nytt jobb som kräver 110 procent fokus hela dagarna och en trotsig tvååring på kvällarna, så det finns inte tid för tankar och funderingar på kommande FET och allt vad det innebär. Blir nästa lite chockad när jag nu tänker på hur nära det faktiskt är. Hoppas på en fin julkapp, har bara haft mf och utomkveds i december månad innan. Så jag hoppas få vända den trenden.
    Samtidigt känns det lite hopplöst då jag plussat tre av de tre senaste insättningarna, enligt statistiken borde det bli minus nu...

    Är så rädd för att insättning kommer bli försent då det är i egen cykel denna gång, hur känner du med det?

  • Love is everything

    Alltså, jag menar hur brett spann har man då det passar bäst för blastocysten att kunna fästa? Handlar det om 12 timmar eller går det lika bra under två, tre dagar? Förstår du vad jag menar?
    Ultraljud är inbokat till på tisdag, dag 11 i cykeln, tidigt??

    Hur funkar det med äl-sprutan när du har egen äl? Förskjuts den eller blir den bara förstärkt? Är det vanligt att ta en sån?

    Första pluset blev mf, andra blev utomkveds, tredje vår son, fjärde blev mf och femte ännu ett utomkveds... Men nu är ju äggledarna borta så risken för utomkveds hoppas jag är borta.

  • Love is everything

    Tack för ditt svar!!

    Det är en blastocyst som är fem dagar gammal och min läkare har sagt att man alltid sätter in efter sex dagar. Ska kolla mer noggrant med honom på tisdag på ultraljudet, även angående äl-spruta!

    Njae, lätt och lätt... Tog fem år och 22 hormonbehandlingar innan sonen blev till. Har alltid fått mf/X i v.5, vet ej vad som går snett där.

    Nu hoppas jag att vi får en riktigt fin julkapp flera av oss här!

  • Love is everything

    Ingen fara! Som sagt, 5 år och 22 hormonbehandlingar tog det innan vår prins blev till. Hittills har vi gjort två syskonförsök (sep och dec -13) och nu påbörjar vi snart det tredje. Har pco utan mens/äl och fick efter borttagandet av äggledarna i jan i år reda på att jag även har endometrios. Efter op har både äl och mens kommit regelbundet... Så därför kommer vi att testa i naturlig cykel!

  • Love is everything

    Jag har alltid haft mycket smärtor, svimmade av mina menstruationer när jag hade mens i början av tonåren. Senaste åren har jag haft problem med smärtor vid sex. Och ofta har jag smärtor kring bäckenet och min slemhinna har alltid varit svår att få till bra på rätt ställe, så visst har symtomen funnits. Men det har inte visat sig via ul, har aldrig haft chokladcystor eller liknande.
    Vid op tar man ett vävnadsprov på en typisk endometriosfläck och sedan kollar patologen upp det i mikroskop mm och det var så jag fick reda på det. Väldigt skönt, många pusselbitar föll på plats...

    Jobbar själv på op och vi har ofta patienter som kommer och gör en diagnostisk laparaskopi, då går man in via titthål och kollar slemhinnan, om det finns några tecken och tar ev ett vävnadsprov.

  • Love is everything

    Var det första dagen du testade idag? Hur många dagar brukar du testa i rad? Jag tänkte köpa ett 20-pack och testa två gånger om dagen i en vecka iaf. Kan inte detta riktigt...

  • Love is everything

    Sådär... Ingen vidare stor äggblåsa, slemhinnan var inte så bred men väldigt fint treskiktad så jag ska tillbaka på måndag igen... Ska kolla med ägglossningstest i helgen för säkerhets skull.

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!