Inlägg från: Velouria |Visa alla inlägg
  • Velouria

    Smutsiga sanningar om SD!

    FDFMGA skrev 2015-08-06 12:42:16 följande:

    Ja, det påstås ju att högläsning ska underlätta läsförståelsen för vissa, men tydligen inte alltid.

    Problemet tycks vara att somliga inte riktigt förstår när det är relevant att efterfråga källa och när det bara är korkat.

    Mer relevant är ju egentligen att ställa frågan "Vad grundar du din åsikt på?" än att begära källa på att den åsikt man nyss framfört är ens åsikt


    Det vore bra att ha en SD-databas här på FL med olika kategorier för att underlätta hämtning av grund till sina påståenden
    Vad vill du?
  • Velouria
    Prime skrev 2015-08-06 16:17:38 följande:

    Det var ju inte åsikterna som behövde källhänvisning, utan faktan, det måste du väl fatta själv utan att man skriver det?

    Man bör absolut meddela vilka källor man efterfrågar (känns onödigt att be om källa på att sd sitter i riksdagen tex). Däremot kan man knappast anse att de flesta "sa nej till marginalisering av rasismen i senaste valet" utan källhänvisning. Som att påstå att fattiga bilförare kör sämre än rika baserat på olycksstatistik utifrån inkomst (kan ju tex bero på sämre bil etc) det är ett rimligt antagande att säga det, absolut, men det är ju fakta man bör ha uppbackning för innan mm uttalar sig. Därav efterfrågan på källa, som jag tolkade det? En annan typisk källa att fråga efter kan ju tex vara det "allmänt kända" faktumet att sd har hantlangare som motdhotar motståndare. Kan ju också vara sant (skulle inte förvåna mig), men blir ju rent förtal om man inte har källa eller kan backa upp påståendet.


    Jag skrev att de flesta inte vill att rasismen ska normaliseras. Vad behöver du för källa för att tro på mitt påstående? Eller utgår du från att det är ren lögn och absolut inte speglar verkligheten tills du får en källa på det?
    Vad vill du?
  • Velouria
    semla skrev 2015-08-06 20:27:13 följande:

    Så, man är en uppmärksamhetshora om man önskar få det man har betalt för från första början?

    Jag tycker personligen mer att det är vänster vandaler som horar efter uppmärksamhet, varför skulle man annars vandalisera och begå brott  man kan hoppas idioter åker dit för framför kameror om man inte horade ut sig?

     


    Så man är en uppmärksamhetshora om man inte accepterar hetsande mot olika folkgrupper? Mot rasism bör inget motstånd kallas vandalism. Folk har lärt sig lite av historien trots allt och det är att aldrig mer kapitulera för rasismen. Sen får ni sverigedemokrater använda hur mycket härskartekniker ni vill. Som när islamistiska diktaturer kallar sina motståndare för islamfientliga för att legitimera sitt religiösa förtryck mot folket. Det biter inte. Folk står upp mot rasismen iallafall. Kalla det vad du vill
    Vad vill du?
  • Velouria
    Gert skrev 2015-08-06 20:19:09 följande:

    Det du och alla andra vänsterdemokrater kallar för rasism är inte riktig rasism. Ni menar PK-rasism, vilket betyder att allt som inte är politisk korrekt är rasism.


    Källa på ditt påstående! En riktig vetenskaplig sådan. Annars är det din högst personliga åsikt (vilken inte är mycket att bry sig om).
    Vad vill du?
  • Velouria
    FDFMGA skrev 2015-08-06 20:57:27 följande:

    Ja herregud. Tänk att de inte kan låta bli fast ledningen så tydligt har deklarerat att de ska hålla rasismen borta från offentligheten.

    Obetalbart. Man kan ju undra vad det är för medel-IQ på SD:s lokala politiker.


    Pissmyra...
    Vad vill du?
  • Velouria
    semla skrev 2015-08-06 21:12:40 följande:

    1.Jag har bara sett hets från ett håll och det var verkligen inte sd som bedrev laglig  kampanj.

    Vandalism som kostar samhället pengar är vandalism, 2. total förakkt för lag och ordning är ett lika stort om inte större problem som det prganiserade tiggeriet SD bad turister om ursäkt för.

    Härskartekniker bör du googla på, befria sedan dina inlägg från sådana så blir det nog bra.

    Ditt sista stycke finner jag märklig, 3. läste för inte länge sen att en ex muslim har blivit bannad från att föreläsa i ett ghetto på grund av att hon kritiserade islam och målade upp en lite mer träffsäker bild av den som ett hot mot vår "frihet" att vandalisera och sabotera som "antirasister".

     


    1. Utveckla, med underlag

    2. Utveckla, med underlag

    3. Källa
    Vad vill du?
  • Velouria
    sjuttiofemman skrev 2015-08-21 11:16:41 följande:

    Inget nytt men visar sd's syn på demokrati.


    De vill skapa en ny Kina/Nordkorea/Afghanistan/Iran/Saudiarabien/etc.

    Samtidigt gapar de om dessa länders hemska människosyn och hemska diktatur. Deras uttalanden visar ju då på att de är dintaturkåta egentligen...
    Vad vill du?
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!