Inlägg från: Velouria |Visa alla inlägg
  • Velouria

    Smutsiga sanningar om SD!

    Gert skrev 2014-10-04 12:09:58 följande:
    För att statsvetare och statistik säger det. Det finns en rörlig grupp som har gått från S till M och nu till SD.
    OK. Men det säger ju ändå inget om S. Det säger bara att personerna bytt åsikter. I tider som dessa är det lätt att känna sig som ett offer. Och SD utnyttjar denna känsla sin sin rasliga agenda.
    JImmie Åkesson, du är Sveriges största integrationsproblem
  • Velouria
    Gert skrev 2014-10-26 13:22:22 följande:

    Extremister finns i alla grupper. Jag förstår att du inte ens skulle vara i samma rum som denna herre, men alla är inte lika extrema som dig som tur är.


    Hur går du till det att man är extrem för att man inte skulle vilja vara i samma rum som en extrem nazist? Försöker du få till det att antinazister bör skämmas som tar avstånd från nazism och nazister?
    JImmie Åkesson, du är Sveriges största integrationsproblem
  • Velouria
    Biffus skrev 2014-11-06 20:24:16 följande:
    SD-väljare är mer som frikyrkopastorer. 
    Mmm, som ser ner på eller till och med hatar de som inte delar samma världsbild. De predikar om hur ond omvärlden är och hur farliga andra människor utanför den frikyrkliga extremistvärlden är. Allt handlar om att skrämma upp folk och få dem att känna att övriga människor är onda, för att kunna nästla sig in hos svagsinta människor och helt ta över deras kropp och själ.

    De är för våldtäkt också...
    JImmie Åkesson, du är Sveriges största integrationsproblem
  • Velouria
    FDFMGA skrev 2014-11-04 13:19:33 följande:

    Ett exempel på hur en ledande sverigedemokrat i Västmanland frågar en nazist om han vill representera dem i kommunfullmäktige. Själarnas gemenskap, typ.

    tinyurl.com/mlkuhgs


    Nääääääääääääääääääääääääääääää! Sverigedemokrater samarbetar inte med nazister. Varifrån har du fått den vänstervinklade artikeln? Från mördarkommunistbladet? Så typiskt våldsvänsterasylkramandehatfeministbatikhäxesverigefientligt folk.

    JImmie Åkesson, du är Sveriges största integrationsproblem
  • Velouria

    Nu kommer SDs rasism fram.

    mobil.dn.se/val/nyval-2015/sd-vill-registrera-fangars-ursprung/

    Det intressanta är att det är en jude som uttalar sig om "raser". Oh well, han behöver inte leta länge för att hitta kriminella med annan ras än den "vita rasen". Hans egen mor är ju en dömd kriminell och av en "annan ras" än den "vita rasen". Och själv är Ekeroth ett fan av att hota folk med järnrör. Tydligen, enligt hans logik, går kriminalitet i arv. Dessutom skall det också appliceras på hela rasen för att förstå samhällsutvecklingen och värderingarna (som uppenbarligen finns i blodet) Och Ekeroth är jude....Vad kan man dra för slutsatser om "raser, om man skulle använda familjen Ekeroth som exempel?

    Kent är ju så korkad och vilse att jag tycker synd om honom...Dock skulle han göra jobbet ännu lättare för Hitler om Hitler levde idag.


    JImmie Åkesson, du är Sveriges största integrationsproblem
  • Velouria
    Gert skrev 2014-12-13 12:50:27 följande:

    Och som jag har skrivit finns redan sådan "rasistisk" statistik om arbetslöshet.


    Det är syftet bakom som är det viktiga. Om arbetsförmedlingen tittar på vilka grupper som har det svårast för att få jobb så gör de inte det för att slänga ut den gruppen ur Sverige eller för att få samhället att hata dem och därmed göra livet till ett helvete för dem. Med SDs rasliga stämpel så innebär det just så, att få ett nytt Hitlersamhälle. Med tanke på var SD har sina rötter...
    JImmie Åkesson, du är Sveriges största integrationsproblem
  • Velouria
    edwin47 skrev 2015-03-30 01:19:15 följande:

    Velouria,. Komplett töntig klon av riktig humor där, med dinosaurien. Drömmer du eller lever du?. Du är Putlers bästa vän.


    edwin47 skrev 2015-03-30 01:15:20 följande:

    Chill out. Det kanske kommer att finnas ett par vindpustar elektricitet till er också. Om ni hinner sluta lukta på era egna fisar. Mer självrunkande tråd har jag ej sett. Vi andra dras med svavlet från Tyskland och Polen. 


    Hahaha, vad odlar du hemma egentligen?
    Good thoughts-Good words-Good deeds
  • Velouria
    Sensitiveguy skrev 2015-03-30 01:37:09 följande:

    Jag tror du hamnat i fel tråd om du eftersöker SD-ryggdunkar.


    Vi måste ge personen lite cred för att han åtminstone vågade sig på ett försök
    Good thoughts-Good words-Good deeds
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!