Inlägg från: Velouria |Visa alla inlägg
  • Velouria

    Smutsiga sanningar om SD!

    Du är en tuff jäkel, Gert Så seglivad så det finns inte, hahahaha!!
    Måste ge en liten eloge ändå. Men trots att du befinner dig i "fiendetråden" så kan du vara lugn. Du är omringad av människor som faktiskt aldrig skulle ställa sig bakom våld och förödelse och som aldrig skulle förgöra dig eller förstöra ditt liv, (trots att de befinner sig långt bort från den pol du befinner dig i) till skillnad från de du stödjer. Det kan du ge dig fan på, Gert


    Good thoughts-Good words-Good deeds
  • Velouria
    nihka skrev 2015-07-23 11:37:16 följande:

    Ja, jag har ju fått höra från SDare att jag borde skjutas som landsförrädare för att jag inte röstar på SD. Fanatism frodas inom SD.


    Wow vad demokratisk man är då...En sak är lite roligt och det är att så många sverigedemokrater är så fascistiska när sektledaren Jimmie Jackpot Joy tar så "tydligt" avstånd från våld och sånt och hela tiden påtalar att sekten värnar om FRIHET och DEMOKRATI. Hur kan då sektmedlammarna gå så starkt emot sin egen sektledare genom att säga saker som sektledaren aldrig har sagt eller inte verkar ställa sig bakom? (inte offentligt iaf) Typ avrättning av de som inte röstar på SD.

    Antingen så måste sektledaren vara av samma kaliber som sektmedlemmarna bakom skynket där han pratar med de sina "Hitlerstyle" eller så är han ledare för fel sekt. De som inte resonerar som honom (offentligt) verkar ju vara större till antalet.
    Good thoughts-Good words-Good deeds
  • Velouria
    Gert skrev 2015-07-23 12:07:07 följande:

    Så mycket "smutsiga sanningar" om SD och ändå är de snart det största partiet.

    Vi tackar för er hjälp på vägen!


    Högmod går före fall
    Good thoughts-Good words-Good deeds
  • Velouria
    Gert skrev 2015-07-23 13:05:18 följande:

    Det borde Stefan Löfven veta. 


    Och Åkesson
    Good thoughts-Good words-Good deeds
  • Velouria
    Gert skrev 2015-07-23 13:17:38 följande:

    Klart han vet det, men SD faller inte. 


    Som sagt...högmod...
    Good thoughts-Good words-Good deeds
  • Velouria

    Så uppenbart att SD ville provocera folk. De är riktiga attention whores (som jag skrev förut). Jag anser ibland att vissa är tröga och faller i SDs fälla (genom att riva tiggaraffischerna) men så tänker jag att människor i alla tider har gjort uppror mot makthavare. De flesta vill inte låta SDs rasism bli normaliserad och vissa vågar göra uppror trots att SD är kända för att ha följare som mordhotar SD-motståndare. Men eftersom SD och dess följare är av den mer aggressiva arten samt att SD nu fått sin dröm förverkligad ( att vara med i riksdagen ) så kommer de att fortsätta än värre med sin hatspridning och provokationer. Och de har alltid det där välkända esset i rockärmen gentemot motståndarna under tiden som de harkampanjar, nämligen att motståndarna är fascistiska antidemokrater så fort de reagerar mot SDs hatspridning.

    Hatspridning kombinerad med listiga härskartekniker är en stor ingrediens i SDs framgångar. Vad göra åt detta?


    Vad vill du?
  • Velouria
    Gert skrev 2015-08-05 23:19:34 följande:

    Har du några källor på det här eller är det bara din egna, högst personliga analys?


    Har du nåt att sätta emot det jag skrev? Eller har du källa på att det är min egen högst personliga analys?
    Vad vill du?
  • Velouria
    Prime skrev 2015-08-05 23:42:44 följande:

    OMG. Måste varit det dummaste jag hört. Som att säga "kan du vevisa att jg inte såg en rosa elefant flyga utanför fönstret nyss?"


    Hört?
    Vad vill du?
  • Velouria
    sjuttiofemman skrev 2015-08-06 08:27:35 följande:

    Exakt. Jag tror att de som river ner affischerna bara inte vill stå och titta på medan det rasistiska Sd far fram som parasiter på svaga människors bekostnad. Vi har lärt oss av historien och en del tänker inte låta det stå oemotsagt.


    Får mig att tänka på nazismens framfart och hårda grepp om Europa. Om detta istället hade utspelat sig idag och folk hade vågat ställa sig i vägen så hade det hetat "ni är antidemokrater!!" för att kunna spela på folks känsla för demokrati och på så sätt få dem ur vägen.

    Tänk vad begreppet demokrati missbrukas hela tiden...Känns som att ju mer odemokratisk man är, desto mer vill man visa att man är det. Som när man är 10 personer i ett rum och det plötsligt luktar fjärt och nån rodnar och utbrister "det var inte jag". Men så kommer det ju fram att det var just den som urskuldade sig först. Samma med SD, fast tvärtom.

    Anser jag
    Vad vill du?
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!