• Linda8110

    IVF oktober

    Camille skrev 2014-10-08 15:15:29 följande:

    Åh vilket bra resultat!!! Hoppas att du inte behöver må så dåligt av pillren nu.


    Tack!!!!'
  • Linda8110
    Etta skrev 2014-10-08 18:53:17 följande:
    Åh, så roligt! ???? och vilket bra resultat! Jobbigt med risken för överstimulering o tabletterna men håller tummarna för att allt går vägen nu!!
    Tack! Det hoppas jag också. Dessa piller mot överstimulering var inge roliga...
  • Linda8110
    Etta skrev 2014-10-08 22:09:30 följande:

    Konstigt att det blev frågetecken i min förra text, det skulle varit en smiley! :)


    Haha man blir van i detta forum att smileys blir frågetecken! Tog det som en smiley :)
  • Linda8110
    Etta skrev 2014-10-09 18:31:53 följande:

    En fråga till er vana sprejare; det står ju på nässprejs-förpackningen att flaskan ska förvaras upprätt, jag har min i väskan så den kan följa med mig överallt, förstår inte hur man ska lösa det praktiskt annars, men där står den ju verkligen inte upprätt! Men det kan väl ändå inte spela någon roll??


    Sätt den i ett trångt fack i väskan?
  • Linda8110
    Etta skrev 2014-10-09 18:42:24 följande:
    Det var faktiskt en smart lösning, men jag har tyvärr inga trånga fack i min jobbväska. Får kanske rota fram nån annan hemma då...
    Every bag needs a trångt fack :)
  • Linda8110
    Äntligen hemma efter en lång dag på Huddinge. Läkaren hittade vätska bakom min livmoder, tydligt tecken på överstimulering. Som tur var var det inte så pass mycket att han behövde tömma mig! Mina prover såg dessutom helt ok ut så det räddade mig från tömning haha. Dock så tyckte han att jag gjorde rätt i som kommit in. Fick sjukskrivning en vecka till med order om vila och massor med vätska att dricka. Ska dit på tisdag igen för nya prover samt VUL. Känns skönt att veta att jag är relativt ok om jag följer råden samt fortsätter med de där eländiga Parkinson tabletterna haha.
  • Linda8110
    Simsalabim skrev 2014-10-10 21:06:38 följande:

    Linda8110: wow vad många ägg! Tråkigt att du fått sådana besvär. Önskar att du nu får vila och ruva som oss andra ruvare.

    Camille: tack! Vi fick 4 toppembryon till frysen. Vad det nu betyder? Hoppas att de klarar sig. Jag känner bara ömma bröst från vagitorierna som jag måste ta. Jag håller med dig, tankar om det lyckas eller inte cirkulerar från och tiil. Är nästan intställt på nästa återföring...hoppas...men tror inte det fastnar. Det jobbigaste för mig har varit mitt nedstämda humör efter hormonbehandlingen med sprutor. Nästan depressionsvarning som håller i sig i en vecka. När är din testdag?

    Etta: önskar dig lycka till med äggplockningen. Det kommer gå fint ska du se.


    Ja det var många ägg! På tisdag får jag veta status med dem. 4 tvådagars ligger ju i frysen redan men jag hoppas ju på många fler! Det är härligt att vara ruvare förutom Lutinus...
  • Linda8110
    Camille skrev 2014-10-11 11:12:21 följande:

    Simsalabim: för mig har det också varit humöret som är jobbigast. Har nu tagit sprutor sedan i onsdags och känner mig redan ledsen och ångestfylld. Har tid för VUL den 15:e och då får jag besked när det blir äggplock.
    Hur går det med ruvningen?

    Linda8110: lycka till med ruvningen! Lutinus är aldrig kul.. Men bara att härda ut med allt kladd och övriga biverkningar. Förhoppningsvis så kommer det ju vara värt allt det jobbiga


    Kladdet är inga problem, det är svedan som är hemsk... Men ja det får vara värt det :)
  • Linda8110
    Simsalabim skrev 2014-10-11 22:22:23 följande:

    Camille: tråkigt att behöva ha dessa humörsvängningar, men det är det värt om allt lyckas. Håll ut! Önskar dig lycka till nu vid Vul och inför plockning. Jag tror att spruthormonerna nu har gått ur kroppen. Brösten känns inte lika ömma längre men jag inbillar mig att de är lite lite millimeterstörre :) Bara önskar. Ilar lite nertill ibland, inbillning säkert! Är så gott som inställd på att se mot nästa återföring. Varför skulle vi lyckas på första försöket? Så går mina tankar :) På fredag är det 14 dgr ruvning och testdag. Berätta hur det går för dig efter Vul?...om du vill :)

    Linda8110: jag är också mitt uppe i 2 ggr 3 vagitorier per dag. Inte trevligt alls. Men det är det värt! Mår du bättre?


    3 gånger 2 vagitorier? Tar du Lutinus eller någon annan sort? Varför tar du så mycket?
  • Linda8110
    89Madeleine skrev 2014-10-13 18:59:43 följande:

    Hoppar in här i tråden och vill bara säga att åhh vad kul det var att läsa om hur det går/gått för er...
    Jag och min sambo ska själva påbörja IVF nu förmodligen till hösten pga att han har för få och för långsamma spermier. Får en remiss skickad från min gynekolog den 24 oktober...

    Jag är helt ny på detta med IVF, så jag vet verkligen inte mycket. Men det ska bli spännande! Vi har varit tillsammans i snart 8 år och försökt få barn i 3 år.

    Lycka till allihop! :)


    Välkommen tjejen!
Svar på tråden IVF oktober