• Linda8110

    IVF oktober

    zephyrine skrev 2014-10-16 11:24:58 följande:

    Tack för välkomnandet! Har inte riktigt hunnit med att uppdatera mig med vad som händer er alla.
    Men det är otroligt spännande att få läsa om vad ni alla är med om.

    Angående jobb: Är familjehem så jag har inte behövt anpassa mig till några arbetstider eller behöva berätta för arbetskamrater. Känns otroligt privilegierat att vara sin egen och inte ha tider att försöka pussla ihop. 

    Uppdatering: Idag var jag alltså på VUL, de såg bara höger äggstock för att det låg tarmar i vägen för vänster. Jag fick hoppa lite upp och ner utan byxor framför barnmorskan för att få äggstocken på plats, men det lyckades inte. Måste erkänna att det inte var mitt stoltaste ögonblick precis att stå där och hoppa med rumpan bar.  Skrattande
    Ska fortsätta med Puregon och Orgalutran till på måndag då det är ett till VUL. Och därefter ska äggplockning ske tidigast onsdag, senast fredag. 

    Ni är alla helt otroliga ska ni veta! Tack för att ni delar med er!


    Simsalabim: Ber och håller tummarna för dig!!


    Haha förlåt men jag dör av garv över ditt hoppande med rumpan var framför dem haha! Tack för att du delar med dig ;)
  • Linda8110

    Mulet och Simsalabim:

    Tackar som frågar! Jag kämpar på :) Inga direkta gravidkänningar här mer än det som Lutinus ger. Mina bröst slutade ömma idag vilket det brukar göra på mig ett par dagar innan jag får mens. Får väl se om den kommer. Annars kör jag ett test nästa lördag (på min födelsedag). Mår dåligt att tabletten Pravidel som jag tar för överstimuleringen, men det är bara 1v kvar med den tabletten nu.

    Vad tråkigt att det inte blev något Simsalabim :(

    Mulet, jag har inte tagit den sprutan som du ska ta men gör så som barnmorskan visat dig och inte så som det står i förpackningen. Det var samma med Orgalutranen för mig, barnmorskan visade annorlunda och jag gjorde som hon sa. Lycka till!

  • Linda8110
    mulet skrev 2014-10-18 22:01:18 följande:

    Tack. Första sprutan tagen. Det gick så himla bra ????

    Nu är vi på gång. Resan är påbörjad ??


    Hurra!! Vad duktig du är <3 Nu är ni igång!
  • Linda8110
    Camille skrev 2014-10-18 22:25:08 följande:

    Simsalabim: tråkigt att det blev minus denna gång :( blir nästa ett frysförsök?
    Jag har tagit menopur.

    Linda8110: jobbigt med illamåendet, skönt att du bara har en vecka kvar! Har du varit sjukskriven från jobbet denna vecka?

    Mulet: skönt att första sprutan gick bra!

    Jag har precis tagit ägglossningssprutan så nu är det bara att räkna ner timmarna till måndag..


    Ja jag har varit sjukskriven sedan äggplocket. Först nu de senaste dagarna som jag börjat orka röra mig utomhus och faktiskt kan gå normalt som en människa igen. Jobb väntar på måndag! Lycka till på måndag med plock!
  • Linda8110
    Sthlmsthlm skrev 2014-10-18 22:19:35 följande:

    Mina spruttips

    Gonal-f, sätt bredvid naveln, sträcker ut huden och sätter nålen 45 grader (lite snett in alltså). Variera sida. Tveka inte, nålen är så tunn så den känns inte.

    Oralgutran, jag tar den på insidan av låret. Tryck ut luften. Jag klämmer ihop huden och sätter sprutan i "valken" under huden mer. Sprutar in lite, räknar till 10, sprutar in lite till, räknar till 10... Då svider det inte. Kan annars kännas som ett rejält myggbett.


    Varför tar du Orgalutranen i låret? Måste göra mycket ondare än i magen eller? Känns som om huden är så tunn och skör där.
  • Linda8110
    Sthlmsthlm skrev 2014-10-19 06:36:53 följande:

    Jag är smal och har inte mycket fett på magen, kan liksom inte sätta sprutan under huden. Då är det bättre på låret (följde bipacksedel här faktiskt). Men ondare vet jag inte!


    Ok då förstår jag! Jag har ett par valkar sittandes så då funkar magen bättre.
  • Linda8110
    akica skrev 2014-10-19 00:02:13 följande:

    Hej tjejer!

    Är ny här på FL. Är inne på min tredje iVF började med sprutorna igår, kör det långa protokollet denna gången för att testa ngt nytt. Ska nog göra ÄP v 44 och fasar lite för det för jag hade väldigt ont sist jag gjorde det. Hoppas verkligen att det går vägen nu :(.. Lycka till för er alla! :)


    Välkommen! Hoppas att långa protokollet funkar bättre på dig. Ja äggplock är inte skoj... Jag har varit sjukskriven i 2v nu efter äggplock. Fick otroligt ont samt överstimulering på det. Medan andra bara skuttar ut :) Så olika det kan vara! Lycka till. Kanske andra gångerna går bättre?!
  • Linda8110
    akica skrev 2014-10-19 10:29:20 följande:

    Tack Linda8110 :) Vad jobbigt att du blev överstimulrad!hur många ägg fick du ut? När blir det återinförning för din del då?


    Vi fick ut 22 ägg. 1 tvådagars återfördes, 4 tvådagars, 5 femdagars och ett 6 dagars finns i frysen. Har testdag nästa helg om mens ej kommit innan dess.
Svar på tråden IVF oktober