Inlägg från: lördagsgodis |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden BF september 2015!
  • lördagsgodis

    Nu har jag lagt in länken i andra tråden iaf, jobbigt det där med årtal iblandSkäms

    Jag är 31 och har en son på 7 år och en dotter nyss fyllda 5 år så det här blir lite av en sladdis men vi kände att vi inte var klara än och kanske blir det ännu en i framtiden.

  • lördagsgodis
    npf skrev 2014-12-23 16:28:30 följande:

    Usch, har fått en liten blödning nu. Ljust rött blod, lite "slemmigt". Vet inte om det är missfall eller om det kan vara nåt annat.... Är så himla ledsen!


    Jag fick oxå en ljusrosa flytning och känns som att det är kört... Har aldrig blödigt med de två barn jag har bara med missfallet jag fick innan barnen. Vi får se hur det går sist fick jag ljusrosa ena dagen och så började jag blöda dagen efter har jag för mig, hoppas på att slippa det imorgon.
  • lördagsgodis
    snusmumriken skrev 2014-12-23 17:28:24 följande:

    Jag har också haft blödningar med mina två missfall, men med den tredje var allt ok. Då läste jag att jättemysiga blöder i början, håller tummarna!


    Blödde du i tredje graviditeten oxå och allt var ok?
  • lördagsgodis

    Det har inte kommit något mer blod för mig och mina tester blir starkare och tuttarna gör ondare så jag vågar hoppas igen.

    Har alla haft en fin jul? Jag hade svårt att slappna av igår då jag oroade mig för mf mest hela tiden men en helt ok jul iaf. Nu är jag uppe med barnen och vi provar alla nya grejer de fått:)

  • lördagsgodis

    Låter trist jp men får hoppas att det sitter rätt, håller tummarna för tisdag.

    Jag går in i v.5 idag, bara 35 veckor kvar;)

  • lördagsgodis

    Vad trist npf hoppas ni snart blir gravida igen. Om den här graviditeten inte vill stanna så gör vi ett uppehåll tills i maj. Men mina bröst gör så fantastiskt ont, jag mår lite illa, är kissnödig hela tiden så jag hoppas symtomen visar på att den vill stanna men hade väldigt ont i brösten vid mitt mf oxå så man vet aldrig.

  • lördagsgodis

    Jag blöder igen och mer klarrött så är igen övertygad om att det gått och dött, har blött ca en tsk nu på eftermiddagen och tror jag kommer blöda mer imorgon. Ska ivf ringa gyn på måndag för att be om en koll.

  • lördagsgodis
    rosali84 skrev 2014-12-27 15:35:33 följande:
    Hur går det för dig? Blöder du fortfarande? Är ju många som har blödningar under graviditeten utan att det är något fel. Hoppas allt är bra!
    Blödde ju ca 1-1 1/2 tsk sammanlagt igår eftermiddag/kväll men idag har det varit lugnt Vet inte alls vad jag ska tro men tror mer på mf faktiskt. Har googlat och sett att det inte är någon idé att göra vul förens om ca två veckor så får avvakta och se om jag blöder mer.
Svar på tråden BF september 2015!