Inlägg från: lördagsgodis |Visa alla inlägg
  • lördagsgodis

    BF september 2015!

    Mina är 7 och 5 och båda önskade sig en lillebror i julklapp:) har inte berättat än men tror dom kommer bli jätte glada när dom får veta.

  • lördagsgodis
    tjoppan skrev 2014-12-29 13:11:04 följande:

    Alltså, hur mycket är de "normalt" att blöda i början av en graviditet?!

    Mensen ska eg komma imorgon eller onsdag, men nu ha ja lite små blödningar när ja går på toa å sånt :S


    Jag tror inte det finns några mått men många blöder lite i börjar har jag läst (googlat massor) så länge det inte kommer massor och klumpar kan det ändå vara ok. Jag tänker kolla upp om två veckor att min graviditet har fortlöpt och då borde man även kunna se ett hjärta.
  • lördagsgodis
    MissJP skrev 2014-12-29 18:47:27 följande:
    Ja.. och eftersom man inte kan göra något åt det så är det lika bra att slappna av. Jag ska in imorgon och kolla läget.. tror att det är kört. Är inte orolig över att det skulle vara missfall, bara utomkved.
    Hoppas den sitter där den ska, håller tummarna!

    Missade att du fick ett mf v20:( snusmumriken det måste vara oerhört svårt. Hoppas vi alla får de här barnen vi väntar nu.
  • lördagsgodis

    Fick en liten blödning igår igen och ringde gyn så fick jag en tid den 13/1 för ett vul så om jag inte börjar störtblöda innan dess så får jag se om den lever. Känns skönt att ha en tid om allt mot förmodan skulle stå rätt till då kan man nog se ett hjärta.

  • lördagsgodis
    MissJP skrev 2014-12-30 14:31:53 följande:

    Utomkved. Lycka till alla ni andra


    Beklagar... Måste du operera bort äggstocken? Hoppas isf att ni kommer igång med ivf snart.
  • lördagsgodis

    Jag är i vecka 4+5 idag och fick det här imorse, skulle egentligen väntat tills nästa vecka för jag ville ha 3+ men kunde inte hålla mig dessutom var det inte första kissningen för dagen utan andra. Har beställt hem 2 till nu när det är mellandags rea och ett borde jag ju kunna hålla mig med tills nästa vecka tycker jag.

  • lördagsgodis
    tjoppan skrev 2014-12-31 00:23:39 följande:

    Lördagsgodis, har du hittat cb digital till bra pris nånstans? Tänkte hålla koll å se om veckorna ökar, så ja får en hint ifall de går åt rätt håll :)


    Gravidkollen har två för 150:- och ett på Apoteket kostar 129:- så det tyckte jag var bra.

    Mina bröst känner sig väldigt gravida och ömmar mycket till min mans förtret:) jag mår inte illa men gjorde heller aldrig det när jag väntade sonen men mellan v7-v11 när jag väntade dottern så vi får se, hoppas jag slipper.
  • lördagsgodis

    Jag ska göra vul den 13/1 och ska då vara i v.6+5 så hoppas jag får se hjärtat då. Jag tänker inte kontakta mvc förens efter vulet och jag vet om den lever. Jag var och åkte skidor idag och fick en liten blödning efteråt... Verkar som om blödningarna är kopplade till ansträngning. Den 13de kan inte komma snabbt nog!

Svar på tråden BF september 2015!