Inlägg från: lördagsgodis |Visa alla inlägg
  • lördagsgodis

    BF september 2015!

    Vi har kollat könet båda gångerna men funderar på att bara gissa själva den här gången och få det som en överraskning vid förlossningen men vet inte om vi kommer kunna stå emot:)

  • lördagsgodis

    Jag tänker ringa efter mitt vul i vecka 8 om allt ser bra ut för jag vill göra kub och här ingår det inte utan kostar 2500:-

  • lördagsgodis

    Jag hade en mini blödning igen i morse, lite brunt utblandat med flytningar... Den 13/1 kan inte komma fort nog! Jag vill inte må illa, ha molvärk och vara trött och ha ömma bröst helt utan något resultat för det:(

  • lördagsgodis
    Skrevspark skrev 2015-01-07 19:10:55 följande:

    Verkar som att de jag skrev tidigare försvann :/ nåja provar igen :) har bim imorgon..

    Mensvärken som alltid brukar komma lyser nu med sin frånvaro, ist drar de å sticker i tjejmagen..

    Ömma bröst, fryser, luktar svett (brukar aldrig lukta eller svettas), kliar på kroppen, och kissar som om jag har uvi fast utan svid..

    Tänkte testa med testlagrets sticka imorgon bitti, va tror ni? Förtidigt? :D


    Nej det är vanligt att plussa bim-3-4 så jag skulle absolut testa:)
  • lördagsgodis

    Vi är några som blöder i tråden... Jag har läst att 30% blöder någon gång under de tre första månaderna och att det är vanligare att blöda för omföderskor. Känns lite tröstande för min del iaf.

  • lördagsgodis

    Jag tror nästan alla gravida känner någon stans att va tusan håller jag på med! Var det verkligen det här jag ville? Vi hade ju sagt att vi skulle vänta tills i maj men blev gravida nu och så blöder jag lite på det och jag har haft hemskt dåligt samvete för att jag ibland tänkt att va tusan kan jag inte bara börja blöda ordentligt så har jag det överstökat. Men samtidigt vet jag att jag ju helst av allt vill att allt är bra där inne och det här är en slags skyddsmekanism man kör med.

  • lördagsgodis

    Jag mår illa typ dygnet runt känns det som, provar sea band idag och hoppas på det bästa, dricker otroliga mängder jos men hjälper bara för stunden. Jag ska jobba idag men om jag inte varit gravid skulle jag stannat hemma för magsjuka...

  • lördagsgodis

    Hoppas du får svar idag jia.

    Själv vill jag att helgen går fort och att det blir tisdag så vi får se hur det står till i min mage.

  • lördagsgodis
    collansM skrev 2015-01-09 20:40:18 följande:

    Jag hoppar ur då jag började blöda idag, har väldigt ont i magen så är rätt säker på mf. Lycka till alla andra


    Känner för dig
  • lördagsgodis
    Madicken01 skrev 2015-01-09 22:16:17 följande:

    "Fortsätt leva som vanligt" är ju det klassiska rådet när man blir gravid.

    Jag försöker men de blödningar jag haft har ändå påverkat mig, vågar inte träna på samma sätt längre har lagt ner löpningen just nu och kör bara promenader. Känner mig osäker på att ha penetrerande sex.

    Trist! Kan tänka att jag själv är tramsig och att det inte är någon fara men jag kan inte njuta av varken löpning eller sex utan tänker bara på att det skall påverka graviditeten.

    Nån som känner igen sig?


    Har oxå slutat med den lite tyngre träningen och simmar istället och penetrerande sex har vi inte haft på ett tag men man får ge mycket närhet och som sagt det finns ju fler sätt att ha sex på. Känner mig mer nervös nu inför vulet när det närmar sig tisdag, hoppas ju så att allt står rätt till.
Svar på tråden BF september 2015!