• Anonym (Mats)

    Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?

    Jag stör mig på folk som springer till tåget trots att det är typ 10 minuter kvar till avgång.

  • Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?
  • Voluptuous Shalimar
    Smulu skrev 2015-01-14 09:36:03 följande:

    Folk som envisas med att stanna 0,5 meter från dörren till affären för att fixa med sjalen/ vantarna eller ringa kompisen.
    Samma folk som även stannar precis ovanför/ nedanför rulltrappan för att fundera över tillvaronsmysterier. så jag åker rätt på dem. 

    Hur svårt är det att röra sig framåt några meter innan man börjar fixa med sina kläder / kolla kartan??


    Ja jag HATAR folk som stannar och begrundar tillvaron precis när de klivit av rulltrappan/ut ur svängdörrarna (de där som går runt). SPECIELLT när man kommer med barnvagn! I och för sig är det ju de som blir påkörda, eftersom jag inte kan stanna rulltrappan/svängdörren, MEN ÄNDÅ!!!
  • Voluptuous Shalimar

    Stör mig också på de som går i bredd med barnvagnen och vägrar lämna plats för mötande,  med barnvagn eller utan. Samt, när jag själv har vagn, de som vägrar ta allra minsta lilla steg åt sidan när vi möts, synbarligen "bara för att". Jag gör verkligen ALLT för att inte vara i vägen med vagnen, men det är rätt mycket enklare att gå ett steg åt sidan om man INTE har vagn. Det gör i alla fall jag när jag går utan vagn och möter en person med. 

  • Anonym (P)

    Jag kan inte låta bli att reta ihjäl mig på folk som måste äta på något hela tiden. Smaskar dom dessutom så använder jag öronproppar. Jag har det alltid i fickan.

  • JTo
    Unis skrev 2015-01-13 18:35:13 följande:

    Jag stör mig inte på det utan tycker det är rätt intressant hur folk håller på med sina smartphones i kollektivtrafiken.
    Det är det första dom gör när dom har satt sig eller till och med när dom står upp och balanserar, bläddrar sida upp och sida ner tills dom ska gå av. VIlket beroende dom måste ha för att kolla på sociala medier eller vad det nu är..


    Jag kollar ofta mobilen på bussen för när jag inte åker buss är jag på skolan, på gymmet eller hemma med barnen, bussen är min lugna stund då jag kan sitta och göra ingenting och då gillar jag att slösurfa.
    Ingen beroendeproblematik där alltså.
  • Anonym (Suck............)

    Blir så irriterad på dessa bilister som måste tuta på varenda människa de känner, de stannar gärna på övergångsstället och pratar några minuter också...

  • spunge

    Skrikiga barn
    Gråtande barn
    Jobbiga barn
    Massor med barn


    det hade vart en vanlig dag om vi inte hade slagit vad om vem som kunde visa arslet för flest dagisbarn
  • Royalle

    Att män inte vet att man kissar på toaletter och att alla verkar acceptera att karlarna pissar överallt. 

  • nozpa

    När föräldrar står utanför förskolan och babblar i mobilen innan hämtningen, alt går lååångsamt så man går om dom. Sedan när dom kommer in i hallen lägger dom på sin ansträngda röst så det ska låta som att dom rusat dit. "Puuh, oj, förlåt att jag är sen" *Flämt, flämt*

    Snytare av alla slag. Även de socialtanpassade som snyter sig på toa. Problemet är att ibland råkar man höra sådant. Urk.

    Personer som precis tvättat händerna innan man skakar hand med dom, och så är handen våt. Torka handen ffs!

    2 personer (minst) med barnvagnar som parkerar barnvagnarna som ett V i affäern i en gång. Hopplöst.

    Hundägare som tar upp hela trottoaren med sin hund så anda antingen får hoppa ut i vägen eller in i en buske. Väldigt vad vissa kan bli breda med en liten tax bredvid sig. 1 framför 1 bakom vid möte liksom.

    Tåpillare. Rättare sagt personer som sitter barfota uppkrupna lite snett och pillar på och mellan tårna medans man pratar med dom. Dom tänker nog inte ens på det.

    Jag stör mig på enormt mycket grejer egentligen.

  • Themis

    Barn som gråter så de ylar och föräldrar som inte gör ett skit åt det på 10 minuter utan bara fortsätter pilla sig i naveln eller leka med mobilen, särskilt när jag själv inte kan ta mig därifrån, t ex på tåg eller flyg.

    Stryk skulle dom ha! (föräldrarna då alltså)


    Det är många det är synd om, men inte alltid p.g.a. det de själva tror. /Themis
Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?