• Anonym (Mats)

    Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?

    Jag stör mig på folk som springer till tåget trots att det är typ 10 minuter kvar till avgång.

  • Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?
  • Hannah76

    Föräldrar som skriker åt sina barn o behandlar dom med så lite respekt, att man undrar hur de är hemma utan publik. Fattar inte hur man kan välja att behandla sina barn sämre än nån annan person.

    Och detta ser man skrämmande ofta.

  • YokohamaNr2
    Deelicious skrev 2015-01-14 14:07:23 följande:
    Om barnet smaskar högt så kanske man inte bör ge de banan på offentliga platser. Finns annan ljudlös mat att ge.
    nja där tycker jag nog att det kanske är du som har någon banan noja! ska man ta hänsyn till allas nojjor kan man nog inte göra mycket på offentliga platser, någon annan lär ju ha problem med äpple eller apelsin, eller vilken tyst mat hade du tänkt dig till en typ 2-åring?

    Jag stör mig på folk som inte har ordentliga hörlurar så att musiken spiller ut och man får höra deras dunka dunka, även föräldrar som låter barnen spela på deras telefoner med ljudet på
  • KakanSmakan
    Spagettimonstret skrev 2015-01-14 00:28:05 följande:
    Går man på gator där det kan komma cyklar eller bilar bör man gå på mot trafiken för att ha koll på den.
    Menar i köpcentrar etc
  • KakanSmakan
    Anonym (störigt) skrev 2015-01-14 08:14:36 följande:

    När folk låter hela bussen/affären/lekparken höra intima/personliga samtal i mobilen. Hur svårt kan det vara att sänka rösten lite?

    När föräldrar har en ett-, tvååring (som alltså är medveten om sin omgivning) i vagn men ändå går med mobilen i hand och inte ägnar barnet den minsta uppmärksamhet.

    Sedan jag var gravid med vår yngsta har mitt luktsinne blivit extremt känsligt och därför stör jag mig på folk med för stark parfym. De kan ju inte veta om min känslighet men jag stör mig i alla fall.

    Men det är ännu värre med folk som tydligen inte vet hur man använder tvål och vatten. Herregud, hur svårt kan det vara att hålla sig ren. I alla fall om du är någorlunda frisk och rörlig. Jag förstår att gamla Agda, 90 år kan ha svårt med det men Agneta, 47 borde ju klara av det.


    Något roligt som hände mig för ett tag sedan på bussen var en kvinna i ~40 års åldern som pratade riktigt högt i telefon på bussen. Hon talade helt öppet om en person med namn och adress och om vad personen gjort och inte gjort. Efter ett tag skriker hon till "det här är privat och stannar mellan dig och mig!"

    Då fnittrade vi okända människor på bussen med varandra hehe
  • YokohamaNr2

    Folk som inte blinkar i trafiken, speciellt i rondeller så man står där och väntar och hinner inte ut för att nån jäkla tölp inte orkar blinka...suck

  • umabdellah

    1 hatar när folk skriker när de pratar i mobilen ute så alla hör vad de säger.

    2 när folk slänger skräp på gatan i stället för soptunnan.

    3 när folk med barnvagn ser att man kom först men låtsas de inte ser en och försöker gå före

  • Anonym (Anti)

    Söndagsåkare! De som trots fint väder,bra väglag,inga bilköer eller annat som föranleder saktare fart ändå kör minst 15-20 km under maxhastighet! Ni blir ett trafikhinder,fattar ni inte det!  Folk tröttnar och  gör idiotomkörningar,dessutom har man inte på vägen att göra om man inte vågar gasa. Vi hamnar alltid bakom de där och då kör vi ändå alltid som man ska,så vi är inga bråttomåkare alls. Har sett folk köra 80 på motorväg-är det inte olagligt t.o.m med personbil?

  • Anonym (hm)

    Folk som pratar högt och länge i telefon på bussen. Särskilt när de pratar om så jävla konstiga saker, som till exempel när en tjej på bussen pratade om hur hennes kompis hade haft sex med sin egna farsa (?!?!). Det var inte lite vulgära detaljer man fick höra... 

    Och föräldrar som inte bryr sig om sina barn utan bara grejar med sina iPhones... häromdagen var det en unge som försökte prata med sin pappa och allt han sa var "mmm" och när hon sa att hon fryser svarade han "that sucks"... hmfp

Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?