• Anonym (Mats)

    Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?

    Jag stör mig på folk som springer till tåget trots att det är typ 10 minuter kvar till avgång.

  • Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?
  • Söder73
    Deelicious skrev 2015-01-14 14:07:23 följande:
    Om barnet smaskar högt så kanske man inte bör ge de banan på offentliga platser. Finns annan ljudlös mat att ge.
    Hahahahaha, ljudlös mat, den var bra :)
  • Anonym (Well..)

    ..när någon går fram till ett övergångsställe, stannar och VÄNTAR på att det ska komma en bil och stanna för att låta dem gå över!!

    När folk inte förbereder sin betalning efter att varorna ligger på bandet och expediten scannar på. Utan plockar fram kort eller pengar EFTER expediten sagt summan på handeln. Urk!

  • umabdellah

    Stör mig otroligt mycket på folk som vänder alla varor med streckkoden mot kassörskan som om det är jobbigt för kassörskan att vrida varan själv

  • Jävla pucko

    Jag hatar när folk ställer sig bredvid mig, för att sedan demonstrativt börja fejkhosta som en protest mot min rökning. Om du inte vill andas in min rök, ställ dig inte bredvid mig när jag medvetet gått och ställt mig långt ifrån allihop för att röka. 
    Sluta dra med dina barn åt mitt håll när du ser att jag röker. Resten av perrongen är ju ledig.

  • Anonym (Äckelpäckel)

    HATAR när folk ska snyta sig sådär högt offentligt. Och något ännu värre är när någon snyter sig när man äter. Jag tappar alltid aptiten!!!!! Vett och etikett människor! Gå in på toa!!!!!

  • Anonym (!)

    När jag befinner mig i en folkmassa och någon jävel passar på att släppa en stinkande fis. Tycker det är idiotiskt. Man kan faktiskt vänta tills man är ensam. Idag skrev jag tenta och då var det någon idiot som släppte sig så att jag blev yr av lukten och tappade koncentrationen. Det fanns toaletter-förstår inte varför man inte går till toaletten och gör sånt. Om jag inte blir godkänd så är det hans/hennes fel.

  • hägande rumpan
    Anonym (Bussidioter) skrev 2015-01-13 13:19:32 följande:

    störigt när folk som sitter på yttersta sätet av två i bussen inte hoppar in för att bereda plats åt andra på en full buss.


    Håller med. Är folk handikappade som inte fattar!?!?!
  • Bilisten

    Vet inte om någon skrivit det här (har inte läst hela tråden). Men, killar (har aldrig sett en tjej göra detta) som stannar vid vägkanten och kissar och visar upp snoppen klart och tydligt för alla som åker förbi!!! Där jag kör är det i stort sätt aldrig mer än några kilometer mellan varje bensinmack/Mc donalds/resturang eller liknande. VARFÖR stannar inte dessa karlar på ett av dessa ställen och lånar toaletten??? Det är ändå vuxna män och de borde väll kunna hålla sig i 10 minuter? Eller gå på toa med jämna mellanrum om de vet att de kan bli supperkissnödiga helt plötsligt? Tycker de om att visa upp sig? Är det därför de gör det? Kvinnor håller sig, så kom inte och skyll på mediciner eller liknande, vi kvinnor tar också mediciner och under graviditet kan vi behöva springa på toa stupikvarten men inte ser man massa höggravida kvinnor som sitter på huk med muffen på display för alla att se vid vägkanten. Jag tror i alla fall att nästan alla dessa killar är blottare, kan inte se någon rimlig förklaring till det hela annars.

  • Anonym (!)
    Anonym (yupi) skrev 2015-01-13 18:31:28 följande:

    Folk med religiösa symboler kors burka slöja osv osv osv all religion bör vara olagligt på allmänplats


    Du bör vara olaglig, såna som dig. Jag har mitt kors och jag hoppas jag ser dig så du får se mitt fina kors.
Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?