• Anonym (Mats)

    Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?

    Jag stör mig på folk som springer till tåget trots att det är typ 10 minuter kvar till avgång.

  • Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?
  • Anonym (Bellie)

    Folk som glor. Ännu värre är det när folk glor fast dom låtsas titta åt ett annat håll. Stör mig också när jag ser folk som glor på andra människor, rakt av eller i sidoögat. Usch.

  • detkanskefunkar

    Jag stör mig på gravida kvinnor som röker, och föräldrar som röker med barnet i famnen.

    Jag stör mig på bilförare som kör som galningar genom samhällen och förbi skolor och lekplatser.

    Jag stör mig på föräldrar som klär både sig själva och barnen i finkläder för att sedan åka med dem till någon nöjespark eller liknande, och där förmanar de barnen att "inte smutsa ner sig" och "akta klänningen". Och själva kan de inte heller leka med barnen eftersom "gubben, mamma kan inte gå där med sina högklackade skor".

    Jag stör mig på föräldrar som knappt ser upp från sina mobiler och ipads och aldrig ger sina barn den uppmärksamhet som de så uppenbart törstar efter.

  • Anonym (eeeh)
    Drottningen70 skrev 2015-01-13 18:35:56 följande:

    Spotta eller snyta sig ut på gatan. Jag HATAR dessa vidriga djur. Hatar dom så mycket att jag hoppas de blir förlamade från halsen och nedåt och för resten av livet får sitta med snor och spott ned för hakan och verkligen få närkontakt med sörjan som de tycker vi andra ska kliva i, dra väskor i, låta barn och husdjur klafsa runt i. Ni är vedervärdiga och har absolut inget existensberättigande.


    okej... Förvånad då är ju du snäppet värre som önskar folk va förlamade.. Skrikandes
  • finskaflikkan
    KCL skrev 2015-01-13 19:03:15 följande:

    Ser att många saker jag stör mig på redan är nämnda Något som riktigt kryper i skinnet på mig är när folk smaskar och äter med öppen mun. 


    Något annat som stör mig djävulskt mkt är folk som kastar skräp i naturen. Hundägare som plockar upp skiten och sedan kastar påsen i naturen... måste ha någon skada.


    Ja såna fattar jag mig inte på heller... D^är de iaf bättre att l¨åta skiten vara om man är så jäkla lat och dum i huvet.
  • Helenmedh

    På folk som står i kassan och har 1 miljoon saker att köpa. En annan står där med ett blöjpaket eller något annat litet. 
    Så betalar personen och sen står personen KVAR för att stoppa ner ICA-kortet, räkna växeln, kolla kvittot osv osv medan personalen slagit in min sak och väntar på betalning. Man har inte en chans att dra kortet för personen före står ännu kvar. Vadfan?! Flytta på dig! 

    Ofta är det pensionärer som dessutom har 100 bonuscheckar att lösa in och sen ska dom betala med enkronor -.-  

  • Anonym (yolo)
    nymedlem skrev 2015-01-14 08:35:16 följande:

    Jag fattar inte hur man ksn störa sig på folk som går långsamt?

    Det kan ju finnas alla möjliga orsaker till att dom inte KAN gå fortare.

    När jag precis tagit bort gipset efter en bruten fot så kunde jag inte gå fort. Men det syns inte på mig så Du skulle säkert störa dig. Skärpning!


    Det är inte fel att gå långsamt, men vet man om att man gör det kanske man ska försöka att inte gå mitt i gången så att ingen kan gå om en. Detta händer mig hela tiden, inte minst på min arbetsplats.

    Jag stör mig även på folk som bara tränger sig på bussar och liknande utan att låta folk gå av först.
  • Anonym (Kia)

    När man har kölapp på Apoteket, motsvarande och det är lång kö och folk sitter kvar och reser sig först när det är deras nummer och först framme vid kassan börjar de leta efter plånboken för att få fram legitimationen. Varför inte ha leget redo när det är din tur?

  • Anonym (Kia)

    När folk inte lägger upp nästa-kund-pinnen efter sina varor i matbutiken. Då måste man sträcka sig förbi dem för att nå den och då glor de som om de undrar vad man gör. Jag har slutat lägga dit pinnen om den framför mig missar det så får de väl säga till om de inte vill betala för mina saker också.

  • Anonym (Kia)
    Helenmedh skrev 2015-01-14 10:23:55 följande:

    På folk som står i kassan och har 1 miljoon saker att köpa. En annan står där med ett blöjpaket eller något annat litet. 

    Så betalar personen och sen står personen KVAR för att stoppa ner ICA-kortet, räkna växeln, kolla kvittot osv osv medan personalen slagit in min sak och väntar på betalning. Man har inte en chans att dra kortet för personen före står ännu kvar. Vadfan?! Flytta på dig! 

    Ofta är det pensionärer som dessutom har 100 bonuscheckar att lösa in och sen ska dom betala med enkronor -.-  


    Bodde tidigare i en "finare" förort till Stockholm. Hade man bara en eller två varor så fick den personen oftast gå före. Bor nu i en liten stad utanför Stockholm här skulle det aldrig hända att någon med full kundvagn släppte förbi en person med endast en vara. När jag förra veckan sade åt två unga tjejer som bara skulle köpa en chipspåse att de kunde gå före mig som hade en full kundvagn blev de överlyckliga och frågade flera gånger om jag verkligen menade det. Vad är det med småstadsbor egentligen? Jag trodde att man skulle vara vänligare mot varandra här än i storstan men icke.
  • Anonym (ytt)

    Som sagt tidigare i tråden: långsamma människor som går mitt i vägen eller de som har kafferep mitt i vägen utan någon som helst tanke på att man kan ställa sig åt sidan.

    Nåt som stör mig är också när man är iväg och simmar så ska det alltid vara 2 ´tjejer eller tanter som simmar bredvid varandra och tjötar?!  Är de där för att tjöta eller för att simma? Stoppar ju upp alla andra som ska simma och som fått upp farten.

Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?